Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט כן.

טורבו זה כוח,אויר בלחץ למנוע בתוספת לחץ דלק כמובן.

כוח נוצר ממשהו, יותר דלק,יותר אויר , זה טורבו.

בשביל להנות יותר-צריך לשלם יותר.

טוברו שותה\בולע, יותר דלק בכל מצב.

פורסם

אני דווקא ראיתי דוגמא לרכב שבטורבו דיזל זולל פחות

לדוגמא הפאסאט טורבו דיזל זוללת 4.5 ליט ל100 ק"מ והרגילה יותר לא זוכר נתון מדויק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תחשוב על דבר כזה:

רכב עם טורבו הוא רכב חזק יותר, כאשר הרכב חזק יותר, צריך ללחוץ פחות על הגז.

לוחצים פחות=מבזבזים פחות דלק.

במיוחד על רכב כבד כמו פאסאט.

בעצם רגע... אין פסאט SDI, אתה משווה בין מנוע בנזין לדיזל, וכאן אתה עושה טעות, חפש בפורום בשביל למצוא את ההבדלים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הGTI שלי עושה בין 1:8 ל 1:9 (סה"כ תדלקתי 3 פעמים), בעוד ה1600 ידנית שהיתה לי לפניה עשתה 1:10 עד 1:11.

רכב עם טורבו ברוב המקרים מעודד אותך ללחוץ הרבה יותר , ולנסוע יותר חזק , כך שזה עוד מרכיב בהגדלת צריכת הדלק.

מי שקונה רכב כמו אאודי 1.8T ומסתכל על השקלים הלא משמעותיים בתוספת של תדלוק שלם נוסף (הערכת גסה) בחודש,

כנראה שזה לא הרכב בשבילו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...