Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*מצטער על השפה, אבל באתי לכאן בכדי לפרוק כעס אם מישהו נפגע נעלב מצטער.

אנני יודע אם זה מתאים או לא מתאים לפורום אוף-טופיק אבל רשמתי כאן. במידה וזה לא הפורום הנכון נא להעביר בתודה וסליחה 991.

לא יאומן עד כמה הנהגים הישראלים אנשים חסרי אחריות וחסרי דאגות, כן, גם אני נפלתי לתאונת "פגע וברח", ואני כעוס ומרוגז, פעם ראשונה שיש לי תאונה ועוד כזאת מגעילה.

אתמול נסעתי לי עם חברים לטיילת בראשל"צ שם ישבנו בכף ובטכזינה שלנו, היה תענוג.

כשאני חוזר לאוטו התווכחתי עם חבר לגבי משהו ולכן לא עשיתי את הסריקה התמידית על הרכב לראות שהמצב תקין וברגע שהגעתי לבייתי במבט חטוף אני רואה מכה רצינית ביותר, נדהמתי, ואפילו הלב שלי פעם בחוזקה עד שרציתי לחזור לטיילת ולהתחיל לחפש עדים למקרה.

בכל אופן גועל נפש ופשוט בושה, טלפון, מספר רכב משהו, כדי שנוכל להסדיר עניינים אין אפילו.

אני מאוד מאוד מקווה שהעניין של הפחחות והכל לא יעלה הרבה כסף למרות שהערך של הרכב כבר ירד.

תאמינו לי אין אנשים הגונים במדינה הזאת כבר.

SP_A0005.jpg

SP_A0006.jpg

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

מקווה בשבילך שזו תהיה הצרה הכי גדולה שלך בחיים.

ההרגשה לא נעימה,

אבל אני די בטוח שזה לא יעלה הרבה לסדר את זה.

תרגיש טוב,

שבת שלום.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

דבר מגעיל ביותר , אתה יכול רק לשמוח שהנזק הוא רק בטמבון והוא לא רציני בכלל משמע גם לא יעלה הרבה כסף לתקן .

שלא יקרו יותר מקרים כאלה (בן אדם שקיבל כבר פגע וברח ) .

שבת שלום

ים long time no

פורסם
תאמינו לי אין אנשים הגונים במדינה הזאת כבר.

יש אנשים הגונים. אני אחד מהם.

כשהחברה שלי היתה נהגת חדשה, באחת הפעמים שהיא באה אלי היא ניסתה לחנות ושיפשפה קלות פגוש של טויוטה לנד קרוזר. ירדתי למטה, בחנתי את הנזק (שלמען האמת היה די זניח), ולאחר שהרגעתי אותה השארתי פתק על החלון שלו וביקשתי ממנו ליצור איתי קשר. הבנאדם אכן התקשר כעבור יום ואמר שאפילו לא שם לב לשיפשוף. מיותר לציין שהנזק תוקן ועל הלנד קרוזר ההוא לא נותר זכר מאותה תקרית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בתור מישהו שחונה הרבה בת"א, כל צד שמאל של האוטו שלי מלאה במכות של אופס פתחתי את הדלת חזק מדי ובמקרה היתה שם קליאו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
דבר מגעיל ביותר , אתה יכול רק לשמוח שהנזק הוא רק בטמבון והוא לא רציני בכלל משמע גם לא יעלה הרבה כסף לתקן .

שלא יקרו יותר מקרים כאלה (בן אדם שקיבל כבר פגע וברח ) .

שבת שלום

.

זה לא מכה בטמבון, זאת מכת פח מתחת לפנס האחורי.

בכל מקרה, אני מבין את הכעס והעצבים.

חוויתי אותם בשני הרכבים הקודמים שלי , ומקווה לא לחוות אותם ברכב הנוכחי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני זוכר את הזמנים שגם אני הייתי מתקן עם אבא כל שריטה קטנה שצצה לה, אחרי זה פשוט הבנו שזה לא משתלם!

כל יום שריטה, מכה חדשה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ברוך הבא למועדון,

אצלי בנוסף למעיכות (שתוקנו)

נמצאות בכל צד ולכל האורך שריטות מפתח.

מה תגיד על זה?

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...