Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

יש לי רנו קליאו 2001 מנוע 1.4 ידני. הרכב משום מה בזמן האחרון "זולל" דלק.

עשיתי נסיעה בכדי לבדוק את העניין בתוך העיר והתוצאות הניבו שהיא אוכלת ליטר דלק ל-8 קילומטר משמע 1/8.

אני נוסע יחיד אליו משמע אין העמסה על הרכב פרט לפעמיים בודדות שעוד מישהו/שניים איתי לרוב אני נוסע לבד, הרכב

במכוון בבדיקה שעשיתי נסע ללא מזגן (ללא ספק סבל של 150 קילומטר בחום) וכמובן העברת טורים אשר לא עולה

על 3,000 סל"ד ות'אמת פעמיים בודדות לרוב העברתי מ-2,500 סל"ד. לא נסע מעל 90 קמ"ש.

בקיצור הרכב די אכזב אותי בצריכת דלק, נשמע לי די מוזר לעשות 1/8 עם רכב 1.4 ידני.

אשמח לדעת פתרונות לבעיה או שאולי זהו מצב נורמלי ואין לי צורך בדאגה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

יוני צודק 300 400 500 שקל ניקוי וכיוון וזה יסתדר כנראה את כול העניין.

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

יש לי רנו קליאו 2001 מנוע 1.4 ידני.

גש למכון קרבורטורים ותבצע שיפוץ

יוני צודק .

אני מבקש המלצות למכון שמבצע שיפוץ קרבורטורים לרנו קליאו 2001.

מי שימליץ לי על מקום כזה, יזכה בפרס בשווי של קרבורטור בקליאו 2001

פורסם

שבת שלום

יש להתחבר למחשב הרכב לראות האם הכלתקין או מתוקן ע"י המחשב כלומר האם המחשב שינה את מפת זמן ההזרקה באחוזים כלפי מטה וכמה?

- לבדוק 4 גזים לקבל תמונה מדוייקת ולהסיק מסקנה הגיונית.

רק כך תוכל לשלול או לא תקלה במערכת ניהול המנוע

בברכה.

פורסם

אהלן חיים ההצעה ללכת למוסך היא הקלה ביותר ולכן אם הייתי עושה את זה כמובן שלא הייתי נגש לפה

אני רוצה לדעת איזה כיוון ללכת, אתה אומר מערכת ניהול מנוע תקולה?

אני רוצה לדעת מאיפה זה יכול להגיע וכמובן תגובות מאנשים שחוו את זה....

נ.ב

אנשים אשר אין להם מושג ברנו פשוט לא להגיב!!

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

בעיה בצריכת דלק מוגזמת ברנו קליאו 2001

אז קודם כול לא פותרים בעיה כזואת בלי להיתחבר למכשיר 4 גזים

או מכשיר דיאגנוסטיקה

חובה ליבדוק חישן למדה אשר מדווח למחשב מה מצב התערובת של הדלק לפי הגזים

צריך ליבדוק גם חישן טמפרטורה שהוא גם מדווח למחשב שהאוטו חם ולא כול הזמן קר

צריך ליבדוק מה מצב הרכב עים עבר טיפול שאים לא אז הרכב לא יסחוב ולכן הנהג

ילחץ יותר על דוושת הדלק

אני מקוה שהסברתי בשפה פשוטה ומובנת אז גש למוסך שמבין בהזרקות דלק שיחבר את האוטו לאחד המכשירים

ויאתר את הבעיה

פורסם

שבת שלום

ברכב המודרני ולא משנה מי מיצר אותו והוא מצוייד במערכת ניהול מנוע מתקדמת בתקן-OBD-2\EOBD המערכות יודעות "לתקן" את עצמן עד לטולרנס מסוים במקרה שלך עד כ- 25% תוספת או החסר מזמן ההזרקה הבסיסי לפני שיחידת הבקרה תחליט שישנה תקלה ותתריעה ע"י הדלקת מנורת התקלות.-כלומר (-24% )זה מתוקן ע"י יחידת הבקרה ואתה לא יודע מזה

מפני שיחידת הבקרה לא הדליקה את מנורת התקלות בלוח השעונים.

גם שסתום קאניסטר תקול יגרום לעליה בצריכת הדלק של עד 30% וכמובן גם טעינת יתר מפני שמחט המרסס לא תסגר לגמרי בגלל הפרש הפוטנציאלים במרסס ועוד

לכן הדגשתי שעל מנת לבדוק ולאבחן תלונה של "צריכת דלק גבוה" יש צורך להתחבר עם סורק תקלות ולחפש פרמטרים מיוחדים המעידים על צריכת דלק גבוה מפני שיחידת הבקרה מתקנת ולא תמיד היא מתריאה ע"י מנורה - תלוי בטולרנסים שהכניסו לה במחלקת הפיתוח של יחידת הבקרה-שהם לא תמיד חופפים לתקן המחמיר שלobd-2 .

בברכה ושבת שלום.

• תוכן חדש...