Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו שוב אני,זוכרים? התלבטתי והחלטתי בעזרתכם לקנות רומסטר. קניתי ביום חמישי לפני שבוע שהיה יום מכירה מיוחד ולכן קיבלתי הנחות. היום מתקשר עלי הסוכן ומבשר לי שהיא עשה טעות בגלל יום המכירה שהיה עמוס במיוחד. במקום הצבע הפנימי וצבע הריפוד שהובטחו לי, הרכב המדובר הוא בעצם עם ריפוד וצבע פנימי אחר. אני הזמנתי בהיר ומה שיש זה כהה. אחזור ואזכיר, שילמתי עבור רכב שנאמר לי שקיים במלאי בארץ. הצבעים מצאו חן בעיני, היו לו התוספות שביקשתי. הסוכן הסביר לי שיש רק אחד במלאי בארץ בצבע הרצוי לי, אחרת אאלץ לחכות עד יולי כדי לקבל את הרכב. מכיוון שלא רציתי לחכות, החלטתי על הרכב האמור, שילמתי במלואו כבר לפני שבוע ואני מחכה.

היום הוא מודיע לי... מה דעתכם? האם עליו לפצות אותי על האכזבה , מה מקובל במקרה כזה?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מקובל, הכל בסגנון ישראלי מצוי, הפיכת שולחן והורדת ידיים, מי משמצמץ ראשון מפסיד.

לגשת לנסות להוציא מהם הנחה נוספת, איבזור נוסף, כל מה שאפשר להוציא וכל המרבה הרי זה מסובך (הטעות במקור).

פורסם

שמע סיפור דומה,

את האיביזה שלי קניתי בהנחה משמעותית כי היא היתה האחרונה מודל 2005 בארץ (נקנתה ב 30.12.05). אחד מטיעוני המוכר היה כי הרכב בארץ ולכן אני לא יחכה לו יותר משבוע, גג 10 ימים. הרכב הגיע לאחר שבועיים ולי כעובד וסטודנט שמכר את רכבו לפני הזמן עקב ההבטחה הנ"ל נגרם נזק(בעיקר נפשי- כבר רציתי את הרכב אצלי בחניה...) בקיצור התלוננתי וקיבלתי פיצוי בדמות שקית הפתעות הכוללת: ג'ילדה, מראה פנורמית, כיסויי שמש לכל החלונות, בושם לרכב, אפוד זוהר ועוד כמה שטויות בסגנון, אבל הכי חשוב קיבלתי גם טיפול שנתי ראשון חינם. לדעתי אתה צריך לקבל הרבה יותר, כמו שנאמר לפני לפחות רדיו דיסק....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תנסי לפחות להוציא את גג השמש בחינם, כמובן בהתחלה תבקשי הרבה יותר מזה-את יודעת משא ומתן. בעיקרון על מחיר הרכב הבסיסי הם לא יורידו אבל על תוספות אפשר. ככה שאם רצית לשלם רק על 2 כ"א ולא על כל חבילת איבזור אולי תוכלי לפחות להוציא את חבילת האבזור בחינם.

אל תשכחי, לסקודה בניגוד למאזדה, פורד וטויוטה יש בעיקר לקוחות פרטיים כך שהכוח שלך גדול.

פורסם

לסקודה יש בעיקר לקוחות פרטיים שלוקחים את הרכב ושמים לו כובע צהוב.

להתמקח. הישראלי לא אוהב לצאת פראייר ועצם העובדה שאת חשה שנדפקת אומרת הכל ...

haters will hate

פורסם

חבר קיבל 3000 ש"ח הנחה+שלושה טיפולי ציפוי צבע (בשווי 1000 ש"ח) במקרה דומה.

לא לוותר בשום אופן, מה גם שאולי זו לא טעות אלא הטעיה של הסוכן על מנת לסגור עסקה במקום.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

זה בעיה שלו. שיספק לך כזה רכב ....

ייתכן שאחרייך הגיע לקוח אחר שהיה מוכן לשלם קצת יותר על אותו הרכב,ולכן מנסים לדחוף לך רכב אחר.

בכל מקרה, אני לא הייתי מסתפק במתנות זולות בסך 50 ש"ח מקס' כמו הבחור עם האיביזה הג'ינג'ית.

אם לא מספקים לי מה שאני רוצה , הייתי מבטל את ההזמנה, מבקש את כל הכסף חזרה בתוספת ריבית והצמדה והולך להזמין אצל יבואן אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן ביטלתי. שלחתי להם פקס אתמול, והבוקר אשלח בדואר רשום. הסוכן הזה מבטיח שיתקשר, ולא מתקשר. כבר קודם לכן ניסיתי להיות איתו בקשר ולקבל ממנו מידע לגבי הרדיו דיסק ומערכת המיגון, וכל פעם היה לו תירוץ אחר, פעם המון המון עבודה, פעם אוטו נגנב לו מהרחבה מול העיניים, פעם דודה בבית חולים (אני לא צוחקת אלה תשובות שקיבלתי ממנו!!). נמאס לי לגמרי.

פורסם

אם הוא מכר לך אוטו מהמלאי אז היית אמורה לקבל במקום מספר שלדה. אני הייתי פונה למנהל השיווק שלהם בפקס שבו הייתי מביע את אכזבתי הרבה מהסגנון והיחס תוך הבהרה שרכב הוא מוצר שדורש קשר מתמשך עם היבואן ואם זה היחס במכירה אני מפחד מקשר כזה ולכן מבטל את ההזמנה ושבעתיד אמנע מלהמליץ על מותגי צ'מפיון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תיתבעי אותם ותידרשי לפחות 50% ממניות סקודה העולמיות! אולי יותר מזה, תבקשי גם שני סופרבים מתנה (אבל לא את ה-1.8 )

תראי, קצת קשה לי להיכנס לנעלים שלך מכיון שצבע רכב זה פרמטר די שולי אצלי ולא בר חשיבות.

פשוט מצחיק אותי איך אנשים מכל בעיה במקום לנסות לפתור אותה מנסים לראות איך הם יוכלו "לדפוק" את החזקים ולהראות להם. הרי ביננו, זה שביטלת את ההזמנה לא גרמה למנכ"ל של צ'מפיון, לא להירדם בלילה. איך שאני רואה את זה יש לך שלוש אפשריות עיקריות:- לבטל את ההזמנה ולהקפיד שלא ידרשו ממך דמי ביטול מאחר והבעיה הייתה אצלהם. אופ' שניה לבדוק מתי רכב בצבע ובגוון הפנימי שאת הזמנת מגיע לארץ (אם הזמן סביר, לחכות). אופ' שלישית לקבל את הרכב המדובר (עצם העובדה שטענת שאת מוכנה לפיצוי, מראה לי, שיש על מה לדבר ובעצם מדובר על "טרמפ" להשגת הנחה נוספת, אחרת לא היית חושבת בכלל על אופ' כזאת).

אגב, גוון בהיר לפנים, לדעתי מדובר על חיסרון ענק מאחר (מנסיון!!!) והוא מתלכלך בקלות בעיקר שיש ילדים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
תיתבעי אותם ותידרשי לפחות 50% ממניות סקודה העולמיות! אולי יותר מזה, תבקשי גם שני סופרבים מתנה (אבל לא את ה-1.8 )

תראי, קצת קשה לי להיכנס לנעלים שלך מכיון שצבע רכב זה פרמטר די שולי אצלי ולא בר חשיבות.

פשוט מצחיק אותי איך אנשים מכל בעיה במקום לנסות לפתור אותה מנסים לראות איך הם יוכלו "לדפוק" את החזקים ולהראות להם. הרי ביננו, זה שביטלת את ההזמנה לא גרמה למנכ"ל של צ'מפיון, לא להירדם בלילה. איך שאני רואה את זה יש לך שלוש אפשריות עיקריות:- לבטל את ההזמנה ולהקפיד שלא ידרשו ממך דמי ביטול מאחר והבעיה הייתה אצלהם. אופ' שניה לבדוק מתי רכב בצבע ובגוון הפנימי שאת הזמנת מגיע לארץ (אם הזמן סביר, לחכות). אופ' שלישית לקבל את הרכב המדובר (עצם העובדה שטענת שאת מוכנה לפיצוי, מראה לי, שיש על מה לדבר ובעצם מדובר על "טרמפ" להשגת הנחה נוספת, אחרת לא היית חושבת בכלל על אופ' כזאת).

אגב, גוון בהיר לפנים, לדעתי מדובר על חיסרון ענק מאחר (מנסיון!!!) והוא מתלכלך בקלות בעיקר שיש ילדים.

סלח לי ידידי אבל החלק הראשון של ההודעה שלך הוא קשקוש.

נראה אותך ביום שתקנה רכב ששווה קצת יותר מ20 אלף ש"ח (פיג'ו 106).

ברור לנו שפותחת השרשור לא מחפשת לעשות רווח על צ'מפיון וגם לא לבלבל להם את השכל,

היא סה"כ רוצה לקבל מה שהיא הזמינה , זה המינימום לא ?

נניח שהלכת לסוכנות להזמין 106 XS, אבל הביאו לך גרסת KID במקום, נראה לך תקין? עדיף ברזלים חשופים כמו ב KID במקום דיפונים שיש ב XS... ככה אם יש ילדים אז זה לא מתלכלך

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בלי לקרוא את התגובות שקיבלת.

העניין של הריפודים הפנימיים לא מהותי בעיסקה.

אני חושב שמדובר בטעות חסרת משמעות, מה גם שנעשתה בתום לב.

עילת ביטול עיסקה כנראה שאין כאן.

דרישה לפיצוי....אותי גילדה היתה מספקת, טיפול ראשון חינם מעל ומעבר לציפיות שלי וזה רק כדי לתת לך הרגשה טובה.

וזו כמובן דעתי האישית.

בכל מקרה תתחדשי! נראה לי רכב מדליק למשפחה ואל תשכחי לספק לנו חוויות ממנו.

אייל כתב "נניח שהלכת לסוכנות להזמין 106 XS, אבל הביאו לך גרסת KID במקום, נראה לך תקין?"

זו דוגמא להבדל מהותי ואיננה מתאימה למקרה דנן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סליחה, המוכר מכר מוצר מסויםעם מפרט מסוים והתחחיב עליו בחוזה מכירה.

מכר מוצר שלא היה ברשותו ?, יפצה את הקונה.

בהחלט יש פה עילה לביטול העסקה , המוכר מנסה למכור מוצר שונה מזה אשר נמכר בפועל , והוא מחויב בהסכמת הקונה.

לך צבע ריפוד פנימי אינו מהווה בעיה, לרוכשת הרכב כנראה שהושא מהותי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אכן ביטלתי. שלחתי להם פקס אתמול, והבוקר אשלח בדואר רשום. הסוכן הזה מבטיח שיתקשר, ולא מתקשר. כבר קודם לכן ניסיתי להיות איתו בקשר ולקבל ממנו מידע לגבי הרדיו דיסק ומערכת המיגון, וכל פעם היה לו תירוץ אחר, פעם המון המון עבודה, פעם אוטו נגנב לו מהרחבה מול העיניים, פעם דודה בבית חולים (אני לא צוחקת אלה תשובות שקיבלתי ממנו!!). נמאס לי לגמרי.

אני מהמר על כך שזו סוכנות משנה, נכון?

בכל מקרה, פני למחלקת שרות של צ'מפיון ותתלונני על איש המכירות/הסוכנות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...