Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 3- כביש הדמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפתח בסיפור אישי.

לפני שבועיים נסעתי בדרכי לב"ש ביום שבת, כחלק מהמסלול אני צריך לעזוב את כביש 1 ולעבור לכביש 3.

הכביש הוא נתיב אחד בלבד לכל כיוון ללא גדר הפרדה. כמובן המדינה הולכת על הפתרון הקל ומגבילה את המהירות ל60!, הרי אם ניסע לאט לא יהיו תאונות. אני כנהג חדש השומר על רשיונו רציתי לסוע כחוק... נסעתי בדיוק 3 שניות על 60 והאוזניים שלי התפוצצו מקולות הזמבורה שיצאו מכל המכוניות שמאחורי, הגברתי ל80- עדיין כולם תקועים לי בתוך האוטו, כמו כן אי אפשר לעקוף פס לבן. מגביר באלגנטיות ל90... עדיין שורה שלמה של מכוניות יושבת לי על הזנב. תוך כדי הנסיעה באות ממול מכוניות הדוהרת במהירות שהיא הרבה מעל החוק(כאמור 60).

תחשבו נהג חדש ללא הרבה נסיון מה אמור לעשות כשמופעל עליו כ"כ הרבה לחץ.

בקטע המקוקו הראשון שבא, גל שלם של מכוניות עוקפות אותי כשאני נוסע ב30 קמ"ש מעל המותר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400181,00.html

וזה כבר מהיום.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני מניח שהיה אוטו מלפניך? אם כך, הקטן ראש וסע במהירות שלו. למהירות החוקית אין שום קשר למהירות בפועל, גם כביש החוף מוגבל ל90, ואיילון בשעות מסויימות של היום מוגבל ל50-60-70.

סע במהירות של זה מלפניך, (ושמור מרחק, כמובן). במידה ואתה עושה זאת, הסיכויים שמשטרה תתפוס אותך נמוכים מאוד, ולו רק בגלל שאין להם קו ראיה אליך בשביל אקדח הלייזר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מי שהיה מלפני דהר הרבה מעל המהירות שלי ונעלם מהר מאוד משדה הראיה. בדרך חזרה נתקלתי במישהו שנהג על 90 אז נסעתי אחריו.

פורסם

זה מטורף הכבישים האלה.

למי שמכיר, כקילומטר אחרי מחנה עימנואל יש פניה שמאלה לכיוון שדרות, כביש מאוד מסוכן עם פיתולים וקו לבן רצוף מהירות נסיעה 60 קמ"ש, כשאני נוהג שם אני לפעמים יורד לשוליים, גם אותו מצב של צפירות בעורף נהגים לא סבלניים.

הכבישים מהסוג הנ"ל מאוד מסוכנים, לא מעט תאונות ראיתי שם.

פורסם

חביבי, קפל את האגרוף השמאלי. שלוף ממנו את האצבע האמצעית, פתח חלון, הוצא היד.

סע במהירות שנראית לך סבירה.

אם וכאשר יש לך אפשרות בטוחה, עצור לרגע על שולי הדרך - תן לחסרי הסבלנות לעבור, והמשך לנסוע.

חשוב לציין, פעולה זו חיונית לתפעול הרכב והנהיגה ולכן לא מהווה עבירה על החוק (שתי ידיים על ההגה).

לחלופין סגור חלון ותגביר את הווליום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הסכנה בכביש 3 היא השיפוצים שלו.

כשאלה יגמרו הוא יהיה כביש בטיחותי עם שני נתיבים לכל כיוון המופרדים בגדר הפרדה.

כאחד שנסע בארבע השנים האחרונות על הכביש הזה כשהוא היה דו סיטרי עם נתיב אחד ומי שנתקע אחרי משאית עשה תרגילי קמיקזה כדי לעקוף אני מברך על השיפוץ ורק מקווה שיסתיים במהרה ללא תאונות נוספות.

פורסם

במצבך, הייתי יורד לשוליים נותן לחסרי הסבלנות לעבור וחוזר חזרה לכביש. ואתה בטוח שמהירות הנסיעה הייתה 60 קמ"ש?

זהו כביש בין עירוני שמהירותו אמורה להיות 70-80 קמ"ש.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

סע במהירות שנראית לך סבירה.

אם וכאשר יש לך אפשרות בטוחה, עצור לרגע על שולי הדרך - תן לחסרי הסבלנות לעבור, והמשך לנסוע.

כל מילה בסלע !

אין שום סיבה שאתה תסכן את עצמך ותנהג במהירות שאתה מרגיש שגבוהה מהמהירות הבטוחה לתנאי הדרך בגלל ישראלים מצויים שצופרים מאחורה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נאיבי קצת. אותה התעלמות שלו רק תדרבן אותם לנסות ולעקוף, וכפי שיש מי שלא מציית לרמזור אדום, כך גם יש מי שעוקף בלי חשבון. זה רק מביא אותו קרוב יותר למצב של תאונה. ועם אצבע משולשת, הוא ירגיז אותם עוד יותר.

שלא ינסה לחנך אף אחד ויתאים את עצמו למהירות התנועה. ואם מישהו נוהג מהר מהמהירות המותרת ונראה לך כמו נהג נורמטיבי, סע אחריו, יהיה בסדר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

סע במהירות שנראית לך סבירה.אני מבין שיש לך משהו איתו שאתה רוצה לסגור חשבון ?:lol: או שסתם החלטת לסכן את חייו ? בכבישים שלנו ובמיוחד בדרום הוא יכול להתקל עם חבורת עבריינים/ערבים/בני מיעוטים שעלולים לעשות על התגרות כזו צרות גדולות

חשוב לציין, פעולה זו חיונית לתפעול הרכב והנהיגה ולכן לא מהווה עבירה על החוק (שתי ידיים על ההגה).

לחלופין סגור חלון ותגביר את הווליום.

סע מאחורי מישהו , ותשתדל לא להאט את התנועה שמאחוריך , זה גם מסוכן מבחינת אלימות וגם מבחינת מקור לתאונות . ובהחלט הייתי לוקח את העיצה לרדת לשוליים כשאפשר ע"מ להוריד את הלחץ של אלו שמאחוריך

בברכה יהודה

פורסם

אכן לא כדאי לחשוף את האצבע האמורה או לנסות ולחנך את הנהגים מאחור. סע רק עד למהירות שבה אתה מרגיש בשליטה ובאמת בהזדמנות רד הצידה ותן לעבור אותך. יש להדגיש אם זאת הנסיעה על השול אסורה!! אלה אם כן יש שלט המורא לאוטו איטי לסוע בשוליים .יש למצא מפרץ או תחתנת אוטובוס לעצור להמתין רגע ולהמשיך.

פורסם

יש פרט שאתם שוכחים, ויש פרט שאתם לא יודעים.

נתחילל מהשלמת החסר:

הכביש במצבו הנוכחי: צר, מלא בכל מיני סימוני דרך בשלל צבעים וכיוונים, לא צפוי, סלול ברמת טיזינאחוי המזרחית, שאני אמשיך?

ועכשיו נזכיר לך דבר אחד: הוא נהג חדש.

מה יצא מחיבור בין השניים?

אתם תמיד מטיפים לאנשים לא לקפוץ מעל הפופיק ומעל המגבלות של עצמם, פתאום זה לא רלוונטי?

האצבע המשולשת הינה מטאפורה - יעשה את זה או לא? החלטה שלו, אבל שיסע במהירות שהוא מוצא לנכון לנסוע בה!

"יהיה בסדר" עובד יפה מאד אצל דודו טופז, זה לא עובד על הכביש, במיוחד לא על הכביש הזה, כי לא מדובר על כביש 6.

מה שכן צריך לעשות זה לרדת לשוליים בכל פעם שאתה רואה שאתה מעכב אנשים, ברור שאי-אפשר להימנע מזה לחלוטין, אבל במידת האפשר - יש לעשות זאת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צודק אני מסכים איתך

תן גז. מאוד פשוט.

המנוע לא יתפוצץ, המכונית לא תתהפך, יהיה בסדר.

אביחי

בקשר להתהפכות, כדאי שתקרא את הכתבה מynet כי נראה לי שצמד הטכנאים לא נבעו על 60.

• תוכן חדש...