Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט C-10 (סילברדו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי מעוניין לדעת האם טנדרים מסוג סילברדו נמכרו בארץ? (הכוונה לתחום השנים שבין 1975-1985), ואם אפשר קצת מידע טכני (נפחים, גרסאות וכיו"ב)

תודה מראש,

עידן.

383a_3.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

שלום עידן

לקרוב משפחה שלי היה עד לא מזמן שברולט סילברדו ארגז ארוך, הוא היה יבוא אישי שנת 1982 גיר אוטומט 4 הילוכים מקורי,בקרת שיוט, חלונות חשמל, נעילה מרכזית,ועוד תוספות רבות.

היו לו 2 מיכלי דלק ובורר העברה פנימי למיכל הרצוי.

נפח מנוע 5700 סמ"ק V8.

רכב מדהים,כיף לנהיגה.

(מצורפות תמונות של הרכב)

עדי.

Photo016.jpg

Photo017.jpg

עדי גולדנברג 13399

פורסם
Chevy Silverado C-10 - גם אני נדבקתי בחיידק הרד-נק :twisted:

עזוב אותך, גברים אמיתיים נוהגים בסקודה טנדר...;)

וגברים אמיתיים באמת נוהגים באל קאמינו. (ובזאת אני מציין כי אני מחפש אחת;))

אגב, מה קרה לפיאסטה שלך????

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני סתם יושב לי מול אי-ביי ומחפש כל מיני אוצרות... אין תענוג גדול מזה.

לא קרה לפיאסטה שום דבר, היא עדיין חיה ובועטת, מיום ראשון הבא היא נכנסת לאפסון. ושיהיה לי שפשוף נעים! :|

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
אני סתם יושב לי מול אי-ביי ומחפש כל מיני אוצרות... אין תענוג גדול מזה.

לא קרה לפיאסטה שום דבר, היא עדיין חיה ובועטת, מיום ראשון הבא היא נכנסת לאפסון. ושיהיה לי שפשוף נעים! :|

טוב, בהצלחה לך בדרכך הצבאית, נקווה שלא ניראה גם ממך שירשורי "אני הולך למות, בבקשה תרחמו עלי;)"

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עידן

אם נדבקת בחיידק אז אתן לך עיצה אל תלך על הטנדר, לך על הבלייזר K-5 סילברדו. מכוניות נהדרות, נוחות לנהיגה (מי כמוני יודע בבעלותי 3) ורצוי 4*4, אז תוכל להנות ממנו גם בשטח.

לארץ הגיעו הרכבים האלה (הטנדר והבלייזר) עם מנועי 5000 סמ"ק ו5700 סמ"ק. ישנם כמה שהגיעו גם עם מנועי המפלצת 7400 סמ"ק. רובם הגיעו בראשית שנמות ה80 כדגם סילברדו (הדגם המפואר) שכלל חלונות חשמל, נעילה מרכזית, גיר אוטומט 4 הילוכים, מיזוןג מצויין. חלקם הגיעו גם עם מראות חשמליות, כיסאות חשמל ועוד תוספות. עפ אתה רוצה פרטים יותר מדוייקים פנה אלי בה"פ.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

• תוכן חדש...