Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר ברחוב שהכל מלא פרחים ושיחים אבל עם כל הכבוד לשיחים היפים והפרזורה של אמא שלי והשכנים

אחרי שטיפה שעולה לי 50 שקל הרכב מתמלא כעבור חצי שעה באבק כאילו עברה סופת טורנאדו,

עכשיו לשאלה שלי:האם מותר לשכן לעבור את גבול הגדר הפרטית שלו ולפלוש עם השיחים שלו לשטח ציבורי?האם מורת לי על דעת עצמי לבוא ולגזום לו את כל הצמחיה שעוברת את ההגדר שלו?

הקטע הוא שביקשתי לגזום רק 2 מטר כדי שזה לא יפול לי על הרכב אבל הוא איש מבוגר שעבר איזה 9 מלחמות והוא הכי דומה לאוסקר מהאלופה !גם ביופי :) וגם באופיsmiley11.gif

אם אני יעשה את זה בלי לשאול אותו אני יכול לקבל כנס מהעריה או מהמשטרה על השחטת רכוש פרטי? כי אמרו לי פעם ברגע שמשהו עובר גדר.שטח פרטי של משהו מותר לקטוף וזה נחשב כדבר ללא בעלות כמו פירות שנמצאים על ענפפים שיוצאים משטח פרטי של משהו או דברים כאלה,האם זה תקף גם על הגדר החיה שלו שמורידה לי ג'ונגל שלם על הרכב כל שעה?

חברה אם תוכלו להגיד לי מה לעשות זה מאוד יעזור! תודה רבה לכם

78205383.oI824NDm.jpg

פורסם

תפנה לערייה בתלונה שהשיחים מפריעים בשטח ציבורי,הם אמורים לדאוג לזה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ואתה אומר את זה כי ?

אתה זה שאוהב לראות את הרכב שלך מלוכלך?

התשובה שנתת לי לא עוזרת לי בכלום!אולי זה מה שהייתי מצפה לשמוע מהבן של אותו השכן!

שאלתי היא האם אוכל לחתוך בעצמי את הצמחיה,או שהעריה אמורה לטפל בזה והיא תטפל?

השכן חורג בצורה מוגזמת מגבולות השטח שלו!יש ממש מפלים של שיחים לאורך כל החומה

השיחים גורמים לרבוי רב של חרקים אבק והמון המון זבל אורגני שבסופו של דבר מגיע לבית שלי+על הרכב שלי

השכן גר במפלס מעלי והרחוב שלי בשיפוע ככה שכל רוח קלה ממלאת את כניסת הבית שלי בערמות של עלים ועשבים!

לעזוב את זה אני ממש לא יעזוב,סך הכל אתה לא היית רוצה שאני יבוא לג'יפ החמוד שלך וישפוך עליו מחדש כל יום שק של מלט?

אז כן ככה אני מרגיש!

לגבי התעללות חוזרת של השכן שלי אחרי שאני יחתוך לו את השיחים או יבצע פעולה שתרגיז אותו:אני מוכן לבצע פחחות וצבע פעם בשנה מאשר לשטוף את הרכב על שבוע בעלות של 50 שקל ואחרי שעה הרכב שלי נראה כאילו הוא לא עבר שטיפה בכלל

תודה רבה לעונים על השאלות!

פורסם

שמע מבחינה חוקית, אתה אמור לידע את הערייה בעניין והיא אמורה לטפל בזה.

אבל מניסיון, היא לא מטפלת בדברים כאלו,

בכל מקרה אני הייתי גוזר בעצמי את השיחים, זאת זכותך המלאה והענפים שיוצאים מהשטח של השכן הם כבר לא רכוש שלו והוא לא יכול לעשות דבר בנדון.

פורסם

תודה רבה לך!

באמת שאני לא צר עיינים או משהו כזה ואני ממש לא קטנוני אבל סבלתי מהתופעה הזאת מספיק!ובאמת זה הורס לי את החשק להכנס לרכב שלי ולנסוע בו כי כל הכיף זה לנסוע ברכב נקי!

האם משהו יכול לאמת את הדברים של הבחור הנחמד(יהב) שנתן לי תשובה חיובית למעלה?לפני שאני אבצע את המטלה ואסתבך עם החוק?

יהב תודה לך!

פורסם

הגבול שלו והגבול שלך גובלים ביחד או שיש שטח ציבורי [מדרכה, גן משחקים וכו']?

אם הגבול שלו ושלך נפגשים ביחד אתה יכול פשוט לגזום. אם יש הפרדה אסור לך.

כמה טיפים:

1] צלם כל דבר מכתב שאתה שולח ומה שהם שולחים ושמור בתוך קלסר חדש שנקנה זה הרגע מן החנות. כדי לא לאבד מסמכים.

2] צלם את המטרד. כן כן צלם את הזקן מטפל בצמחיה.

3] קנה כיסוי.

4] אל תשכח שעיריות בארץ ממש א י ט י ו ת [איטיות] אז מה שצריכים זה פשוט לחכות.

5] איפה אתה גר?ב"ש?אם כי אני יכול להציע לך עו"ד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אדון מוקשים/מכרות היקר,

לא נראה לך שאתה קצת מגזים? אתה חוזר על אותן נקודות מוזרות, כשיש לי התחושה שאתה לוקח דברים קצת יותר מדי קשה. קודם כל - אתה יכול לשטוף את הרכב בעצמך ולא לשלם 50 שקלים. או לשלם 10 שקלים לרחיצה חיצונית אחרי שתדלקת. מעבר לכך - אני משוכנע שאחרי שעה הרכב לא נראה כאילו לא שטפו אותו בכלל, מקסימום יש עליו כמה עלים. קורה לי כל הזמן כי אני חונה מתחת לעץ (כדי שהשמש לא תקפח על הפח - הרבה יותר משמעותי בעיני מקצת לכלוך). אתה יכול גם לחנות כמה מטרים הצידה ולפתור את הבעיה, במקום לפצוח בסכסוכים מיותרים עם השכן.

ד"א, "כל הכיף זה לנסוע ברכב נקי" - נו באמת. לא שאני נגד ניקיון, פשוט לא צריך להפוך כל דבר לטראומה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מיינס - לא ברור לי במי נכנסת שתי הודעות למעלה, אבל לא משנה.

קודם כל, שטוף את הרכב עם צינור ולא בעלות של 0 שקלים.

דבר שני, פנה לשכן באדיבות, יחד עם ההורים, ותביא גם ידידה עם מחשוף - תגיד לו שאתה הולך לגזום את המר וחצי צמחייה שם בחניה ושאתה נורא מצטער, אולי יעבוד - תהיה מנומס ואדיב!

אם לא ילך, תלך לעירייה, תן להם שבוע, כל יום תתקשר ותציק ותשאל, לא יעזור? תגזום לבד.

בכל מקרה - הייתי מציע לך להתחיל לכסות את הרכב, ככה תוכל לשמור גם על הנקיון וגם על הג'אנטים:twisted:.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אדון מוקשים/מכרות היקר,

לא נראה לך שאתה קצת מגזים? אתה חוזר על אותן נקודות מוזרות, כשיש לי התחושה שאתה לוקח דברים קצת יותר מדי קשה. קודם כל - אתה יכול לשטוף את הרכב בעצמך ולא לשלם 50 שקלים. או לשלם 10 שקלים לרחיצה חיצונית אחרי שתדלקת. מעבר לכך - אני משוכנע שאחרי שעה הרכב לא נראה כאילו לא שטפו אותו בכלל, מקסימום יש עליו כמה עלים. קורה לי כל הזמן כי אני חונה מתחת לעץ (כדי שהשמש לא תקפח על הפח - הרבה יותר משמעותי בעיני מקצת לכלוך). אתה יכול גם לחנות כמה מטרים הצידה ולפתור את הבעיה, במקום לפצוח בסכסוכים מיותרים עם השכן.

ד"א, "כל הכיף זה לנסוע ברכב נקי" - נו באמת. לא שאני נגד ניקיון, פשוט לא צריך להפוך כל דבר לטראומה.

רוני

רוני אמרתי שעה,אתה צודק טעיתי!!

כשאני רוחץ את רכבי תוך כדי היבוש שלו אני שם לב כבר לאבק שיורד על הרכב ! ורואים אותו דבר ראשון על הזכוכית,עזוב בוא לא ניכנס לזה

שוב רוני שאלתי היא האם זה אפשרי או לא

לא ביקשתי את דעתך ואת עצתך בנוגע ליחסי עם השכן,תאמין לי שפניתי לבן אדם אין ספור פעמים!הוא עקשן כמו פרד!אפילו ביקשתי ממנו לאסוף את הענפים שהגנן שלו גוזם והרוב נופל לצד שלי מפני שזה מן קיר קטן,אבל השכן מתעלם ממני בצורה מוחלטת!

תאמין לי שיש לי סבלנות של שור וזה כבר 5 שנים שאני מתאפק!עכשיו כשיש לי רכב ששוה לשמור על הצבע שלו,זה מפריע לי יותר מכל!וכשדיברתי על אבק אז כן חביבי ממש ממש אבק!אם יש לך אולי מידע אחר לגבי מה שהולך ברחוב שלי שאני לא ידוע,אתה מוזמן לשטף אותי,פרנואידיות?כל בן אדם והאהבה שלו!אתה אוהב לחיות בתוך פח זבל?בבקשה תתכבד!אני אוהב לשמור על הפח של הרכב שלי כמו שאני מתקלח פעמים בים!קרא לי פאנט?אולי,אבל זה מה שאני אוהב!

אני מקווה שלא תכך אישית את דברי אני עדיין מעוצבן ממנו כי אף פעם לא התווכחתי אם אף שכן שלי וכל השכנים ברחוב שלי נמצאים אצל אמא שלי הרבה הרבה בסלון,בכל מקרה פניתי לחבר שאבא שלו פעיל בעריה והוא סידר לי את הכל,

בלי שום קשר לפי מה שאבא של חבר שלי אומר ,לבחור לא יגידו כלום אם אף אחד לא יתלונן,כי בכל זאת העריה לא מחפשת עבודות בכוח!,אבל ברגע שמשהו מתלונן יגיע בוחן מטעם העריה שיראה שאכן השכן עבר את גבולות השטח הפרטי שלו ופלש עם הצמחיה שלו לשטח ציבורי,הוא יקבל מכתב שתוך שבוע עליו להוריד את הכל!ואם לא הוא יקבל קנס+זימון לבית משפט

אני פניתי לאותו שכן וסיפרתי לו שזה מה שיקרה,ושמה שאני מבקש זה שרק יוריד 2 מטר בשבילי לא יותר!

וחבל שיבוא בוחן ויוריד לו את כל הגדר!שהיא משתרעת על 20 מטר!

אבל הוא מאוד עקשן בכל מקרה תודה לכולם!

למי שלא הבין:אסור לאף אחד לעבור עם שום פריט עציץ ענף או מקל של ארטיק את השטח הפרטי שלו לפי חוק!

העריה לא תעשה כלום אם לא תהיה תלונה,ואז יבוא בוחן יבדוק ויראה שהשכן עובר על החוק! והלאה והלאה כמ שכתבתי למעלה

שבת שלום והלוואי שנסתדר עם כל שכנינו!

פורסם
מיינס - לא ברור לי במי נכנסת שתי הודעות למעלה, אבל לא משנה.

קודם כל, שטוף את הרכב עם צינור ולא בעלות של 0 שקלים.

דבר שני, פנה לשכן באדיבות, יחד עם ההורים, ותביא גם ידידה עם מחשוף - תגיד לו שאתה הולך לגזום את המר וחצי צמחייה שם בחניה ושאתה נורא מצטער, אולי יעבוד - תהיה מנומס ואדיב!

אם לא ילך, תלך לעירייה, תן להם שבוע, כל יום תתקשר ותציק ותשאל, לא יעזור? תגזום לבד.

בכל מקרה - הייתי מציע לך להתחיל לכסות את הרכב, ככה תוכל לשמור גם על הנקיון וגם על הג'אנטים:twisted:.

פניתי לבחורבשם חנן-ג'יפולוג שמשום מה נעלמה ההודעה שלו באופן פתאומי מהטרד שלי :?

תודה לכולם בכל מקרה

פורסם

ערב טוב , יש לי רשיון לתיווך דירות וחלק מכך הוא גם על דינים על שטח ציבורי ושותפות,מבחינה חוקית זה כמו שציינת כל עוד הגזם או העץ עבר את השטח הפרטי שלו מותר לך במקרה הזה לעשות כרצונך כי זה כבר לא נחשב כבעלות שלו(גם אם היה פירות על הענפים יכולת לקטוף אותם ואין לו מה לעשות בנידון) . רק דבר אחד אני לא מעודד ריב עם שכנים כי מחר שאתה תצטרך משהו ממנו הוא יידאג כבר לחפש אותך.

פורסם

אביב אתה צודק מאה אחוז

ואני שוב אתנצל בפני האיש על הריב המטופש שהיה בינינו רק כדי ללבן את הענינים וכדי להרגיש טוב עם עצמי

אבל מה שביקשתי היה רק 2 מטר מסכנים לעומת מה שהוא לוכח בצורה לא חוקית

אבל אני מקוה שהכל יהיה בסדר איתו אני ממש בעד שכנות טובה

תודה לכולם אפשר לנעול

פורסם

לאחי הייתה בעיה דומה עם השכן.

אחרי חודשיים של בקשות. אחי עשה דבר אחד.

את כל הליכלוך של הצמחיה הוא מילא בשקים. (חודש!) והלך לכניסה של השכן. ושפך בחצר שלו.

אחרי יומיים של ריבים עם השכן. והסבר שכל שבוע אחי יגיע עם כל הזבל של הצמחיה ויחזיר לו אותו לכניסה לבית (של השכן)

השכן אמר לגנן שלו לגזום את הצמחיה. ואחת לחודש הגנן יורד לחצר של אחי. ונותן ניקוי של 10 דקות. מצמחים ולכלוך שנופל מהצמחיה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...