Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר ראיתי סימנים על השמשה האחורית של ניגובים כדי לראות את הרמקולים(כל השמשה היתה עם טל חוץ מהסימנים).

למרות שאין משהו רציני על המגש (הדברים היותר רציניים זה מקדימה ובבגאג' מן הסתם) אני חושש שבעקבות זה תגיע איזושהי פריצה.

בנוסף, לאחרונה היה גל של פריצות במכוניות בסביבתי, ולהוסיף את הדובדבן כבר פרצו לי פעם (שברו חלון שליד הנהג).

כל זה קורה ברמלה, והסימנים לא מזהירים.

מה עושים ? יש למישהו פתרונות מעשיים ? (ולא - לעשות 4-8 עם אחי כל הלילה זה לא מתאים :roll: )

בתקווה לעצות מעניינות,

אורן.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

פתרון שאני הייתי מיישם ברכב הראשון שלי שבו הייתה מע' די מושקעת ומאוד חששתי:

הייתי מניח מגבת מאעפנה כזו על כל המגש האחורי כדי שלא יראו מראש אם יש בכלל רמקולים.

אתה יכול להחנות את הרכב לכמה ימים במקום אחר, אם זה ישים.

הכי טוב זה לעטוף את כל המגש האחורי בבד אקוסטי ואז לא רואים כלום,

או לוותר על הסאונד ולהישאר עם המערכת המקורית (כמוני עכשיו) ואז אתה מרמה את עצמך שעכשיו תישן טוב בלילה :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גנבים מכירים את המגבת המעפנה וגם את הסדין וגם את הלבד האקוסטי.

למשוך פחות תשומת לב צריך לשים מגש מקורי או אחד שלפחות ניראה כך שאין בו רמקולים

הכי טוב זה ביכלל לא לשים רמקוילם מאחור

אם הרמקולים הקדמיים מוסתרים ואין טויטרים בעלי שם שקל כל שהו בולטים לעין אז זה פחות ימשוך גנב מליפרוץ לרכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בנוסף, לאחרונה היה גל של פריצות במכוניות בסביבתי, ולהוסיף את הדובדבן כבר פרצו לי פעם (שברו חלון שליד הנהג).

כל זה קורה ברמלה, והסימנים לא מזהירים.

.

האם היתה פעם תקופה ברמלה בה לא היה גל פריצות? :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האם הייתה תקופה שבה לא היית גזען?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אייל - העלת חיוך

קונדסון - לא צריך לריב בגלל אימרות כאלה, אני לוקח את זה ברוח טובה, בכל עיר יש פריצות פה יותר שם פחות, אבל לצערי

הפשיעה בתחום הרכב במצב קטסטרופלי.

בקשר למגש מאחורה, מה שמוזר הוא שהמגש מקורי והמכסים של הרמקולים מקוריים, פשוט המקוריים בכריזמה נראים כאילו

מתחת לכל אחד יש איזה סאב 15' FREE-AIR.

פורסם
האם הייתה תקופה שבה לא היית גזען?

למה גזען?

אני נמצא ברמלה בערך פעמיים בשבוע אצל חברים טובים מהצבא והם בעצמם צוחקים על זה....

למעשה אחרי כל רחש ברחוב , הם בטוחים שגנבו לי את הג'נטים....:wink:

אתה רגיש מדי קונדסון (ע"ע שרשור על החתולים) ... זה יכול להגמר באסון 8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

GUARD ומחבט בייסבול.

תחנה מול הבית, הביפר מצפצף עשר שניות ואתה למטה עם המחבט.

התוצאה: או שדוקרים אותך או שברוחים בלי המערכת שלך ויוצאת שמועה שאתה משוגע.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
GUARD ומחבט בייסבול.

תחנה מול הבית, הביפר מצפצף עשר שניות ואתה למטה עם המחבט.

התוצאה: או שדוקרים אותך או שברוחים בלי המערכת שלך ויוצאת שמועה שאתה משוגע.

זה ברור.

אני חונה מול הבית מתחת לעמוד תאורה עם התחת כלפי קי בטון 2 ס"מ מהקיר(ככה אי אפשר לפתוח\לפרוץ את הבגאז')

יש אזעקה (לא יודע מה זה גארד)

וציוד הגנה יש ואני לא אפרט.

פורסם

הורג אותי אלו שלא מגלים איזו אזעקה יש להם כי הגנבים מסתתרים פה בפורום ויודעים איפה כל אחד גר.

בכל אופן אם יש לך כאלו דברים מחתרתיים אז לא צריכה להיות בעיה. :twisted:

גארד זה ביפר שמתאם בינך לבין האזעקה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הורג אותי אלו שלא מגלים איזו אזעקה יש להם כי הגנבים מסתתרים פה בפורום ויודעים איפה כל אחד גר.

בכל אופן אם יש לך כאלו דברים מחתרתיים אז לא צריכה להיות בעיה. :twisted:

גארד זה ביפר שמתאם בינך לבין האזעקה.

יש לי אזעקה של קליפורד, לא יודע מי יכול לעשות שימוש בזה.

אני לא מאמין שזה גנבים שמסתתרים בפורום זה יותר לכיוון של בני מיעוטים .

לצערי אני כבר כמה שנים מסתובב תדיר עם דברים "מחתרתיים" עלי קבוע :-(

פורסם

אני גם מרמלה,האמת בשנים האחרונות הפריצות לרכב ירדו והרבה.

הסימנים על השמשה כנראה היו בדיקה לסוג הרמקולים באוטו,ובד"כ אם הכיסויים מקורים אז לא גונבים,אין דרישה,אף אחד לא יקנה רמקול של חברה לא מוכרת.

ונרקומנים שכן גונבים,כי הם גונבים הכול,הם לא עושים הכנות אלא שוברים ועוקרים,וזה קרה לי בסובארו פעמיים,ובשתי הפעמים הגנבים ניתפסו והם היו יהודים.

נקווה שלא יקרה כלום,המשך יום טוב,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אני גם מרמלה,האמת בשנים האחרונות הפריצות לרכב ירדו והרבה.

הסימנים על השמשה כנראה היו בדיקה לסוג הרמקולים באוטו,ובד"כ אם הכיסויים מקורים אז לא גונבים,אין דרישה,אף אחד לא יקנה רמקול של חברה לא מוכרת.

ונרקומנים שכן גונבים,כי הם גונבים הכול,הם לא עושים הכנות אלא שוברים ועוקרים,וזה קרה לי בסובארו פעמיים,ובשתי הפעמים הגנבים ניתפסו והם היו יהודים.

נקווה שלא יקרה כלום,המשך יום טוב,רן.

אם הם היו ערבים זה היה פחות צודק ?

לפותח השירשור: אזעקת GUARD זו אזעקה דו צדדית שבשלט של האזעקה שמחובר לצרור המפתחות שלך יש צג LCD והשלט מצפצף ומראה את אזור הפריצה ברכב בזמן אמת.

אם אתה לא שומע מהבית את האזעקה או לא סגור אם זאת שלך או לא הביפר (השלט) מצפצף ומתריע לך שמישהו מתעסק לך עם הרכב.

מה שיפה באזעקה הזאת שאפשר לכוון את הרגישות שלה שבמגע עדין עם הרכב אתה כבר תדע על זה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש לי רעיון לפתק יותר נחמד -

" גנב יקר , אנא וותר על גניבה מהרכב שלי , לשכן שלי יש סאב L7 ו - 2 מגברים .

בתודה , הקורבן . "

• תוכן חדש...