Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה מה נשמע?

אז ככה היומיים האחרונים הם נאחס אחד גדול, אתמול נכנסה בי מונית מאחורה אבל נעזוב את זה.

היום נסעתי על האוטו נסיעה רגילה, כיביתי אותו הלכתי וחזרתי אחרי חצי שעה בערך, ככה שהאוטו לא הספיק להתקרר עד הסוף.

התנעתי את האוטו נסעתי נסיעה רגילה לא יותר מ5 דקות ו3000 טורים, יצאתי לשנייה מהאוטו בזמן שהוא היה דלוק ראיתי שיוצא אדים מהכוון המכסה מנוע , לא משהו רציני אבל היה , פתחתי את המכסה מנוע וכל אזור המנוע היה מושפרץ במים, שמתי לב שזה השפריץ מכוון הצינור שהולך מהרדיאטור (איפה שהבאנד תופס אותו ממש בסוף).. הפקק היה יבש לחלוטין והטמפרטורה הייתה נורמלית לגמריי, כיביתי ישר את המנוע ואחרי 5 דקות התנעתי ונסעתי לשים את האוטו בבית (נסיעה של קילומטר) והטמפרטורה הייתה עדיין נורמלית והפעם לא השפריץ כלום והכל היה בסדר, מה הבעיה? תנסו לעזור לי בבקשה כבר נמאס לי מהכאב ראש מהאוטו המקולל הזה.

נ.ב - שמתי לב גם שכשהאוטו קר אני נוסע איזה 3 דקות הטמפרטורה מגיע לקצת מעל הקו של המינימום ואז תוך זמן קצר מאוד כחצי דקה אפילו פחות האוטו מגיע לטמפרטורה המקסימלית הנורמלית, חשבתי על זה שזה הטרמוסטט אבל הטמפרטורה תמיד נורמלית.

מה גם שהאוטו אוכל טיפה שמן כנראה, כי אין נזילות לפי מה שראיתי והשמן נעלם, והאוטו לא מעשן.

אייי חיים קשים, תכוונו אותי בבקשה.

תודה מראש

206 XS

פורסם

הכיוון למוסך הקרוב בהקדם האפשרי לפני שבאמת תגרום נזק לראש המנוע ולכיס.

מומלץ להגיע למוסך בגרירה או בנסיעה רגועה ללא מזגן ולשים לב שהמנוע לא מתחמם.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב הסתכלי שוב וראיתי שזה מהכוון השני של הצינור שהולך מתחת לטרמוסטט, היה שם חור, גזרתי את החלק הזה מתחתי את הצינור ואטמתי.

היה חסר ברדיאטור ליטר וחצי לצערי.

יש מצב שבגלל זה האוטו אכל שמן?

נקווה לטוב ושלא נדע עוד צער.

תודה על העזרה :)

206 XS

פורסם

מומלץ להחליף את הצינור ובאותה ההזדמנות לבדוק את הצינור העליון במידה וזה בלאי אז יש סיכוי שגם הוא עומד לסיים את חייו ואם אתה מחליף אחד (כולל ניקוז המים מן הרדיאטור) אז "על הדרך" תחליף גם את השני.

אחרי שתפרק את הצינור תבדוק שאין שמן שנזל עליו והרס אותו, אם כן אז ממולץ לטפל בהקדם כי גם הצינור החדש יהרס מהשמן.

הצעה אחרונה, במידה ולא החלפת טרמוסטט כמה שנים אז תחליף גם אותו לקראת הקיץ לדעתי עדיף אחד מקורי (100 ש"ח) מאשר זבל סיני שיתפס אחרי קיץ אחד.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...