Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא. כי אי אפשר לעשות כזה דבר. אתה לא יכול להפוך סט 4 אוהם ל2 אוהם סתם ככה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תחבר את הפולס כמגבר לסאב בלבד.

את המגבר של הלייטנינג אודיו תחבר בגישור ותקבל את ה 100 וואט שאתה מחפש.

ושלום על ישראל.

אגב זה ההוכחה שהפולס זה מגברים זוועה, ושמגבר מחברה אמיתית וטובה שהוא סה"כ 50 וואט אבל אמיתי יותר טוב ממגבר מדבקה שמוצהר 60 RMS .

ע"ע מק אודיו והטענה המופרכת שזה אותו מגבר.

פורסם
עדכון : קניתי היום מגבר חדש, ליטנינג אודיו B2.400.4 מגבר נפלא, נראה טוב ומרשים.

האיכות והשמע השתפרה פלאים! אני מרוצה עד הגג! במיוחד לאחר הפולס אודיו שהיה לי (ba-2900), כאילו המידים התעוררו לחיים משינת חורף :lol: עשיתי כמה כיוונים פה ושם, אך עדין לא כיוונים בדיוק איך שאני רוצה .

רק שאלה, לא ממש הבנתי מה זה הX over הזה תפקידו של הקרוסאובר הוא להגביל ולתחום את המגבר לעבודה בתדרים רצויים, בהתאם לרמקול שיחובר למגבר. תבצע חיפוש ותמצא תשובות נוספות לשאלתך., עם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח.

ועוד שאלה, כאמור לעיל, יש לי מורל פולס, האם ניתן לחבר אותו ב2 אוהם? המורל פולס הם רמקולים בהתנגדות של 4 אוהם בלבד. לכן כאשר תחבר אותם למגבר, המגבר "ירגיש" שמחוברים אליו רמקולים בהתנגדות של 4 אוהם והוא יוציא הספק בהתאם להתנגדות הזאת. ואם כן,כיצד מחברים? ב2 אוהם המגבר נותן 100 RMS.

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...