Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי מספר הצעות מחיר על איטום כללי לכל הרכב רציתי לדעת פחות או יותר מה עלות הממוצעת לעבודה כזאת כולל החומר וההרכבה?

ועל איזה אזורים לבקש דגש בביצוע האטימה?

הרכב הוא 3 דלותות האם יש לזה השפעה כל שהיא?

צריך לבודד גם איפה שהכסאות מאחור?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

ולמה לא לעשות חיפוש קודם לשאילת השאלה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האם אתה בטוח שזו ההשקעה הנכונה לשידרוג הסאונד במערכת הסטריאו שלך, כלומר לשיפור הסאונד. ?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
ולמה לא לעשות חיפוש קודם לשאילת השאלה?

איתמר.

ולמה נראה לך שלא עשיתי חיפוש וקראתי את השירשור שלך אגב אחלה עבודה.

אבל לא רשמת מחיר.

ודני אני רוצה לבצע את האיטום גם לשיפור סאונד, גם כהכנה לסט 3WAY שיותקן בהמשך

הסאב שלי מאוד מסיבי והוא מעודד ויברציות (סולו L5 )

גם כי אני רוצה להפחית את רעשי הדרך וקצת שקט מהאגזוז(ראמוס)שמשגע אותי

והמנוע הרועש(פורד אסקורט מנוע 2000 16V)

וגם כי האוטו לא חדש והפלסיטקה שלו בטח כבר עייפה וזה גם הזדמנות לפרק לאוטו תצורה ולראות אם הכל בסדר שם בבודי ושום דבר לא חלוד.

סיבות לביצוע לא חסרות. וההחלטה לבצע התקבלה השאלה היא איפה ובכמה.

ואם יש אזורים שיותר חשובים לשים עליהם דגש כמו שאיתמר רשם בשרשור שלו בית גלגלים וכו'

פורסם

אם האגזוז משגע אותך למה שלא תחזיר למקורי?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מציע שתטפל נקודתית בכל דבר שמרעיש באוטו, כי איטום לצורך השתקת רעשי פלסטיקה מקרקשת לא עוזר בכל מצב .

האיטום יעזור למשל לרעשים מתוך הדלת (תא מטען וכו), אבל לא לפלסטיקה חיצונית של דשבורד למשל, בטח לא אם בקפיצות בכביש ונסיעה בכביש משובש הן נשמעות, בטח לא לאגזוז מרעיש ועוד כל מיני דברים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אני מציע שתטפל נקודתית בכל דבר שמרעיש באוטו, כי איטום לצורך השתקת רעשי פלסטיקה מקרקשת לא עוזר בכל מצב .

האיטום יעזור למשל לרעשים מתוך הדלת (תא מטען וכו), אבל לא לפלסטיקה חיצונית של דשבורד למשל, בטח לא אם בקפיצות בכביש ונסיעה בכביש משובש הן נשמעות, בטח לא לאגזוז מרעיש ועוד כל מיני דברים.

בברכה

דני

אין משהו נקודתי, הדשבורד לא מרעיש כמעט בכלל.

אני לא רוצה שימנע את כל הרעש מבחוץ, אבל שיפחית קצת זה גם טוב.

וחוצמיזה שהאיטום הוא למטרת השבחת המערכת ובגלל שאני עושה 3WAY בדלת אז חובה לאטום כמו שצריך ואם אני כבר אוטם עדיף לעשות כבר הכל ההפרש של הכסף זניח יחסית והתוצאה בטוח תיהיה טובה יותר מרק דלתות ובאגז'.

• תוכן חדש...