Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבועיים המתנה סוף סוף הגיע הרכב לידי חברי המתלהב שהיה מאושר עד גג .

הרכב הגיע עם כ 900 ק"מ על השעון והוא נתבקש כמובן להריץ את המנוע ולא לעלות מעל 4000 RPM עד ל 1500 ק"מ, הכל טוב ויפה וכמובן שהוא נהנה מכל רגע .

שבוע אחרי זה הוא היה כבר כמעט 1400 , רק שבאותו יום הגיר לא שילב הילוך ראשון ורק נכנס גיר שני ומעלה . הרכב הוחזר לחברה בכעס רב ו"טופל" .

הרכב חזר לכביש , עוד 200 ק"מ ועוד פעם אותה בעיה של גיר והרכב הוחזר לחברה עוד הפעם , בינתיים הם לא מסכימים אפילו להחליף את הגיר לגיר חדש ואני כבר אמרתי לו שאל לא להסכים ל"תיקון" ובמקרה הרע אם הוא הולך להתפשר אז רק על גיר חדש למרות שאני הייתי מתעקש על רכב אחר בכלל !

בינתיים עדיין לא ברור אחרי יום העצמאות אתמול אך היום כנראה יהיו טלפונים רבים שיבהירו לאן העניינים יתגלגלו - דרך פשרה או דרך תביעה - .

בינתיים יש לי שאלה תמוהה, האם יכול להיות שהחברה ידעה על הבעיה בגיר ? או האם יכול להיות שהרכב נוסה ע"י קונה אחר אך עקב הבעיה הוא הוחזר לחברה ולא נרשם כיד ?

והאם יש למישהו עצות או כתבות או כל טיפ שהוא בנושא זה ובדרכי טיפול ראויים ?

תודה מראש

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל - רכב חדש הגיע עם 900 ק"מ? זה נשמע לי מוגזם בהחלט, ויכול להיות שכבר הספיקו להרוס את הגיר בק"מ הזה.

מעבר לכך - שישים לב טוב למנוע ולשימון שלו. שמעתי על בעייה אפשרית במנועי ה-2.5 טורבו החדשים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רכב חדש מהחברה מגיע עם 900 ק"מ על השעון?

זה כשלעצמו חשוד מאוד , להתחיל להריץ מכתבים ליבואן עם תיעוד מלא של פרטי ה"תיקון" ושל השתלשלות העניינים.

אם זה לא מביא לפיתרון כדאי להתייעץ עם עורך דין...

פורסם
האם יכול להיות שהרכב נוסה ע"י קונה אחר אך עקב הבעיה הוא הוחזר לחברה ולא נרשם כיד ?

יכול להיות.

ידוע לי כבר על מיאטה NC אחת כזו אשר "שכחו" למלא לה שמן גיר, היא הוחזרה לאחר כבוד אחרי 30 ק"מ לחברה, הגיר (מן הסתם) הלך לעולמו והחזיר נשמתו לבורא, הקונה קיבל מכונית אחרת, והחדשה כנראה נדחפה לפראייר המצוי שהגיע אחריו.

900 ק"מ זה ה-מ-ו-ן לרכב חדש, בחיים לא הייתי מסכים לקחת רכב עם קילומטראז' כזה. בחיים לא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בנוגע ל 900 ק"מ זו היתה גם התגובה הראשונה שלי אך עדיין לא היה לי רפרנס לכמות הק"מ שבדרך כלל מגיעה על השעון (ידוע לי שזה בסביבות 100 ק"מ +- אך עדיין לא רציתי לבאס אותו כי לדעתו זה היה "סביר" .

אשמח לעוד עדויות או טיפים (אני נפגש עם החבר בלילה )

יכול להיות.

ידוע לי כבר על מיאטה NC אחת כזו אשר "שכחו" למלא לה שמן גיר, היא הוחזרה לאחר כבוד אחרי 30 ק"מ לחברה, הגיר (מן הסתם) הלך לעולמו והחזיר נשמתו לבורא, הקונה קיבל מכונית אחרת, והחדשה כנראה נדחפה לפראייר המצוי שהגיע אחריו.

האם ידוע לך עוד על המקרה הזה ? ועל דרכי הפעולה שהקונה ביצע לקבלת מכונית אחרת ?

תודה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

רכב חדש מהחברה מגיע עם עד 20 ק"מ (יותר הגיוני עד 11) עם התקנות של ליסינג הם מגיעים עם מקסימום 70-75 ק"מ.

אם הוא לקח את האוטו מהסוכנות עם 900 ק"מ אז הוא אשם בעצמו בזה, הוא היה צריך להשאיר להם את הרכב שם.

שיגש לעו"ד ויראה מה ניתן לעשות עם האוטו.

לגבי אם הרכב כבר היה עם יד או לא, עד כמה שאני יודע רכב שהספיק להירשם במשרד הרישוי בעיה למחוק את זה, אבל במדינת הקומבינה הכל אפשרי.

פורסם

במקרה הספציפי הזה הרכב פשוט נעמד והגיר "נתקע" מכיוון שהוא היה ללא שמן כלל.

הרכב הוחזר עם גרר ל"דלק מוטורס", ונאמר לו שיוחלף לו גיר על חשבון החברה.

הוא לא הסכים:

א. לחכות עד שיחליפו גיר (הוא חיכה לרכב כמה חודשים).

ב. לקבל רכב אחרי החלפת גיר, מכיוון שזה אומר שבמציאות הישראלית "פתח לצרות" במעמד המכירה של הרכב בעתיד.

הוא קיבל רכב חדש באותו צבע, והיבואן התקשר למשרד הרישוי וטען שהייתה תקלה ובלבול בין מספר השלדה למספר הרישוי (כי כבר היה לו ביטוח על הרכב הראשון) והחליפו את מספר הרישוי של הרכב הראשון לרכב השני, והראשון נשאר עם יד 0 ברישיונות, 30 ק"מ על השעון, ממתין להחלפת גיר, במשרדי היבואן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תחושה שלי, ב-900 ק"מ האלו הרכב עבד מאוד קשה. גם המנוע. כנראה שלא עבר הרצה בכלל.

לדעתי - על חברך לדרוש רכב חדש לגמרי בלבד! עם 8 ק"מ על השעון, כמו שצריך.

אביעד

פורסם

אכן, לא יותר מ20 ק"מ, וגם זה קצת גבוה.

שידרוש רכב אחר, למרות שאני לא רואה סיכוי לכך שזה יקרה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

טעות ראשונה: להסכים לקבל רכב עם 900 ק"מ.:roll:

טעות שנייה: להסכים "לתיקון" כדבריך. מה עשו בתיקון הנ"ל ? מה הוחלף ?:idea:

לדעתי לרוץ לעו"ד ולהתחיל להריץ מכתבי עו"ד מאוד בברורים כלפי היבואן.

הרכב הספציפי הנ"ל עבר משהו כמעט בוודאות. השאלה מה.:?

Veni Vidi Vici

פורסם

רועי, אני אגב רואה סיכוי מאוד גבוה שזה יקרה אחרי פנייה לעיתונות. למסור רכב עם 900 ק"מ דווקא יכולה להיות כותרת עסיסית.

ועוד משהו, לא קשור: כחלק מההנהלה, אשמח אם תעיר את תשומת הלב שהפרסומת שמופיעה בסוף כל הודעה (עם הסמיילי הקורץ) מעצבנת מאוד, ומוציאה את החשק לכתוב בפורום. (צריך כל הודעה לערוך שוב...)

אביעד

פורסם

הבעיה היא אצלך במחשב ולא בפורום.

יש לך איזה וירוס כלשהו.

(ועד שתתקן את הבעיה אני ממליץ שתערוך כל הודעה על מנת שאף אחד אחר לא ייפגע מהווירוס).

Back to the original - NC again.

פורסם

הרישום במשרד הרישוי הפיך לפחות במשך כמה ימים, ויתכן שאף יותר (זכור לי משהו כמו שבועיים).

אני יודע באופן אישי על מקרים בהם לקוח בא לקחת אוטו שעמד מוכן לחלוטין למסירה (כלומר עם רישיון מודפס - שאם תשימו לב תמיד תאריך הבעלות הוא לפחות יום אחורה מיום המסירה בפועל, לוחיות וכו') ובשל בעיה ברכב או בלקוח הלוחיות פורקו ממנו והרכב חזר לבונדד.

אני אפילו יודע על מקרה שהלקוח ביטל את הרכישה הלוחיות שהיו מיועדות לו ניתנו לרכב אחר...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שעבדתי בליסינג הרכבים שקיבלנו הגיעו אלינו לא פעם בנסיעה ממרכזי המסירה ואז הן עברו בין כמה מקומות בארץ להתקנות של אביזרים (רדיו, אזעקות ודיבוריות), כאשר המשלוח לא היה גדול מדיי כל הנסיעות הללו נעשו לא על מובילית אלא ע"ג הרכב בנסיעה.

ועדיין הרכבים נמסרו ללקוחות עם פחות מ-200 ק"מ.

אז אני בטוח שכבר הבנת ת'פואנטה אבל... רכב חדש עם יותר מ-20 ק"מ זה מאוד מאוד חשוד.

• תוכן חדש...