Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החלפה לרכב חדש + פיצוים על ניסיון מרמה והונאה !!!

לא פחות מזה.

צא מהסרט - הם לא עושים לך טובה שנותנים לך רכב חדש.

אתה שילמת וזה מה שאתה צריך לקבל.

אם נתנו לך רכב לא חדש - משמע הם ניסו לרמות ולהונות אותך. במכוון.

הם צריכים לשלם על זה. והרבה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אוקיי , אז אחרי שבוע שבו לא הייתי בקשר עם הבחור הבוקר הוא התקשר אליי

והבהיר לי כמה עובדות שכנראה לא הובנו כהלכה כשדיברנו ולכן האינפורמציה שרשמתי בהודעה הראשונה היתה מוטעית ועל כך אני מצטער - התנהל דיון בעניין - .

אז עובדות במקוצר כי הוא דיבר איתי מהמוסך שלהם ויש שם הרבה רעש אז סיכמנו לדבר בערב כך שאני אכתוב רק כמה עובדות שמתקנות את השגיאה בהודעה המקורית .

1. הרכב התקבל עם 10 ק"מ ולא 900 כפי שנכתב בהודעה הראשונה אחרי המתנה 10 ימים מיום ההזמנה

2. הגיר של הרכב התקלקל ב 900 ק"מ והוחזר לחברה

3. הרכב הוחזר אחרי כמה ימים

4. הגיר עוד פעם התקלקל ב 1724 ק"מ והוחזר לחברה

הבנתי שהיבואן לא הסכים לדרישותיו ונשלח להם מכתב מעו"ד בדרישה להחזרת הכסף ששולם , בינתיים אני לא ממש יודע אילו דרישות היו - חוץ מה שהבנתי וכתבתי בהודעה הראשונה אבל גם כך יצא שהיתה אי הבנה כך שפעם אחת לטעות זה סבבה פעמיים זה כבר מוגזם .

אחרי שאקבל מהבחור עדכונים וגם ארשום אותם אחזור ואעדכן בפורום .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לחברים,

רק כדי להשלים את התמונה אספר לכם סיפור קטן (אך אמיתי).

לאשתי הייתה פולקסווגן פולו שהתקלקל בה לוח השעונים. אחרי דין ודברים היבואן החליף את הלוח על חשבונו (אבל זה כבר סיפור אחר). כשהגיע הלוח החדש הוא הותקן אחרי כבוד במכונית. החשמלאי חיבר מחשב לרכב והזין את הלוח החדש בקילומטרג' שהיה בלוח הישן.

ברמה העקרונית, באותו המעמד (ובכל הזדמנות שמחברים מחשב לרכב) ניתן היה להזין כל מספר החל ב-0 וכלה ב- 999999.

מה רציתי להגיד? שזה שרשום בלוח השעונים מיספר כלשהו עדיין מותיר אותנו עם היבואן ועם ההגינות שלו.

פורסם
א

2. הגיר של הרכב התקלקל ב 900 ק"מ והוחזר לחברה

אני מניח שאתה יודע שגיר אפשר להרוס גם ב10 ק"מ..

נשמע כמו בעיית שמן\טעות אנוש ולא כמו כשל תכנוני או הנדסי.

פורסם
אני מניח שאתה יודע שגיר אפשר להרוס גם ב10 ק"מ..

נשמע כמו בעיית שמן\טעות אנוש ולא כמו כשל תכנוני או הנדסי.

אכן ידוע לי, אך למען שהדיון יהיה ענייני את הטעות שלי תיקנתי מה שיהפוך את הדיון ענייני יותר אחרי שהטעות תוקנה :oops:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אולי החבר שלך לא יודע איך להעביר הילוכים/עושה רייסים כבר בתקופת ההרצה ולכן אורך החיים של הגיר אצלו הוא כ-900 ק"מ בלבד (שים לב שהגיר התקלקל שוב אחרי עוד קרוב ל-900 ק"מ). הוסבר לך מה בדיוק התקלקל בגיר והאם בשני המקרים היה מדובר באותה תקלה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אולי החבר שלך לא יודע איך להעביר הילוכים/עושה רייסים כבר בתקופת ההרצה ולכן אורך החיים של הגיר אצלו הוא כ-900 ק"מ בלבד (שים לב שהגיר התקלקל שוב אחרי עוד קרוב ל-900 ק"מ). הוסבר לך מה בדיוק התקלקל בגיר והאם בשני המקרים היה מדובר באותה תקלה?

רוני

התקלה בשני המקרים היתה שההילוך הראשון לא נכנס .

בקשר להעברת הילוכים ורייסים אז הוא ממש לא "ילדון שמחפש רייסים" למרות שהוא צעיר , הוא דווקא הקפיד לא לעלות מעל 3700 RPM (בנסיעה שהייתה לנו פעם ראשונה לחיפה ) .

למען הסבר קטנטן בעברו היו גולף GTI משופרת שלא אהב את ההתנהגות שלה , 156 2500 אוטומטית שהיה מאוד מרוצה מההתנהגות שלה אך לא מהכוח הזמין והגיר שהפריע לו ורצה להתקדם לרכב שמשלב את השניים - אני הצעתי שיקנה אחת יד שנייה אך התעקש על חדשה כדי שהיא תהיה אורגינלית וחדשה כך שהוא לא יסתבך אם קרעו לה את הצורה במקרה של יד שנייה .

קצת קשה לי להבין ממה נבעה הבעיה ואין לי ידע טכני כדי להסביר למה דווקא הילוך ראשון הוא זה שלא נכנס אך כל השאר בסדר .

כמו שאמרתי הלילה/מחר יהיו לי נתונים מלאים ומדוייקים על המקרה

נ.ב. יש להם מוסך ענק והשנה יהיה לך "מכון טסטים" או איך שרק קוראים לזה (בינתיים יש להם רק למשאיות והשנה כנראה גם לפרטי) כך שקשה לדמיין ממישהו מבין שידפוק את הרכב שלו

Henry Miller

פורסם

כשההורים שלי רכשו אימפרזה 1.6 גיר ידני בשנת 97 אז נתקלתי בבעיה דומה,ההילוך ה 1 פשוט לא נכנס וכל השאר כן וכל זה קרה לאחר איזה 1000 ק"מ הראשונים של האוטו. כשהגענו למוסך המרכזי אז העלו את האוטו לליפט ופירקו את הגיר והוחלט לשים גיר חדש במקום.לאחר שהגיר היה למטה התחילו לחפש במחסן גיר חדש אבל לא היה ונאמר לנו לחכות כמה ימים.

בזמן שהגיר היה למטה מנהל המוסך אמר לעובדיו לפרק את הגיר לראות מה קרה שם,הגיר פורק ומה שקרה שם שהמזלג שבתוך הגיר שתפקידו להזיז את הגלגלי השיניים של ההילוך ה 1 פשוט נשבר (בנוי בצורת U שמכניס גלגלי שיניים למקום),המזלג הזה בנוי מפלסטיק קשיח שהתפרק לשניים. לבסוף הוחלט להחליף רק את החלק הזה ולהחזיר את הכל למקום כי לאבא שלי לא היה זמן לחכות כמה ימים. לסיכום המזלג בצורת ה U הוחלף,הגיר הוחזר למקום ואבא שלי המשיך לנסוע עם האוטו ללא שום בעיות מיוחדות וכך גם נמכר האוטו.

נ.ב: במוסך לא ידעו מה הסיבה שביגללה נשבר החלק והתשובה היחידה שקיבלנו אז הייתה- כנראה פאק בייצור,מצטערים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מפאת חוסר זמן של שנינו לא יצא לי להיפגש איתו אתמול אך דיברנו כרגע בטלפון .

המצב הקיים הוא לפני כמה ימים שלחו מכתב מעו"ד לחברה אחרי שהחזירו את הרכב, שבו עם ביקשו את הכסף בחזרה ואי שביעות רצון מהרכב ומהזלזול שלהם בבעיה בנוסף ידרשו פיצויים על כל הבעיות והטרטורים שגרמו להם . הם עדיין לא פנו לבית המשפט ונתנו להם שבוע ימים לענות .

מבטיח לעדכן .

פאדי

Henry Miller

פורסם

אוקיי אז הנה תקציר המקרה :

28.3.07 החבר קיבל את הרכב אחרי המתנה של כ 10 ימים מיום ההזמנה .

.7.4 אחרי 900 ק"מ שהרכב נסע ההילוך הראשון בגיר לא נכנס והוא מחנה את האוטו בחנייה , דיברו עם הסוכנות הראשית שממנה הם קנו את הרכב ושלחו פקסים אך לא קיבלו התייחסות רצינית . אחרי מספר ימים האוטו עבר לסוכנות לטיפול .

19.4 עוד כ 800 ק"מ עברו ועוד פעם הילוך ראשון לא נכנס . הם מתקשרים לסוכנות עוד הפעם ופקסים והיחס שקיבלו היה נאדה עוברים כמה ימים ואב כבר מתעצבן על היחס הזה ומתקשר לסוכנות, עונים לו והוא דורש החלפת הגיר בשלמותו לגיר חדש .

התשובה שהוא קיבל " גיר חדש בחיים לא" , הוא שמע את המשפט הזה ואמר לו "אוקיי עוד נראה" הבן נשלח באותו יום לסוכנות עם הרכב והמפתחות ספר והחזיר את הרכב לסוכנות , נשלח מכתב מהם באותו יום לסוכנות בדרישה להחזרת מחיר הרכב ששולם ביומיים הקרובים, להפתעתם גם לא קיבלו תשובה או בכלל התייחסות .

ביום שישי האחרון הסיפור הופנה למשרד עורכי דין ונשלח מכתב מעו"ד לחברה עם תקציר השתרשות העניינים ודרישה להחזרת מחיר הרכב ששולם בנוסף לפיצויים , הוא נתן להם שבוע להגיב לפני פנייה לבית משפט .

Henry Miller

פורסם

מצער לשמוע שדברים כאלו קוראים. אני מבין את הכאב לב של קבלת רכב חדש שאחת הסיבות שאתה קונה רכב חדש כדי להיות פטור מדאגות ותקלות ואתה נופל על מצב הפוך ועוד עם יבואן שלא מוכן לקחת אחריות.

המשך לעדכן אם זה יהייה אפשרי.

פורסם

ממתי משפחת קרסו מייבאים את סוברו? :shock:

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תוכן חדש...