Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מעוניין להחליף את 4 הצמיגים הנוכחיים, המותקנים על הרכב.

מדובר במידה 91H 195/65/R15.

הצמיגים הנוכחיים הם מסוג בריג'סטון 390B (הגיעו עם הרכב), וגמאו כ-90,000 ק"מ, במשך כ-3.5 שנים.

אמנם הסוליה עדיין בעלת עובי מספק, אך ניכרים סימני יובש בדפנות.

להלן הפרמטרים הדרושים מהצמיגים החדשים:

1. שקט ונוחות (חשובים מאד).

2. עמידות לאורך זמן ונסועה רבה.

נדרש צמיג איכותי (אליאנס/טופ סטאר וחבריהם אינם באים בחשבון, כמו גם התוצרים הסיניים. עמכם סליחה על ההכללות, אך הנסיון האישי עמם ברכב אחר מר).

כמובן שנדרשת רמת אחיזה טובה (זו אמורה להיות מעלתו הראשונה של כל צמיג), אך לא ציינתי אותה, מאחר והרכב משמש בתנועה עירונית ובין עירונית שגרתיות בלבד.

התקציב: עד 1,700 ש"ח, עם גמישות קלה.

אשמח לקבל את עצותיכם בנושא, עפ"י הדרישות שהזכרתי.

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

ערב ערב

לדעתי יבואו בחשבון מישלן פירלי דנלופ או קלבר בקיצור צמיג אירופאי

לכל היצרנים הנ"ל יש צמיגים זולים וגם יקרים ברוב המקרים איכות=יקר

אופציה נוספת לחפש את מה שהיה במקור על הרכב

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

הי אפי,

אני יכול למליץ לך בלב שקט על מישלין אנרג'י, אולם אתה תחרוג מעט מהגבול שהצגת של 1,700 ש"ח.

מדובר בצמיג עם נוחות נסיעה נפלאה, ומצד שני התנהגות טובה מאוד על אספלט יבש ורטוב כאחד. אם תנפח את הצמיג הנ"ל 2 או 3 PSI יותר מהוראות יצרן המכונית, תשפר מאוד את הדינמיקה ועדיין לא תפגע בנוחות. הצמיג שקט, ומנסיון שלי עם צמיגי מישלין מדגמים שונים, כולל הדור הקודם של האנרג'י, תוכל לנסוע איתם יותר מ 100,000 ק"מ ללא מאמץ.

בשני הסאאבים של ההורים שלי מורכבים צמיגים מדגם זה, וכולם מרוצים מאוד.

בשנים עברו היה לי נסיון לא טוב עם דנלופ ופירלי, אולם אינני יודע איך הם מתנהגים כיום.

לגבי האחרים, אין לי איתם נסיון, ועל כן לא אוכל להתיחס.

החיסרון המהותי של צמיג אליאנס הוא משקלו הרב, כמה עשרות אחוזים יותר מצמיג של אחד היצרנים המובילים.

בברכה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אפי, לפאסאט שלי אותה מידת צמיגים כמו אצלך.

צמיג גם אוחז וגם שקט וגם נוח מבחינתי ומניסיון של כשנה כבר הוא Yokohama C-Drive.

גם אני חשבתי בהתחלה שהם יהיו לא טובים אבל התבדתי. צמיג מצוין ויכנס לך בתקציב. לדעתי, אוחז יוטר טוב מה-good year שיש לי במגאן.

אורן - אחרי 3.5 שנים עם מישלין אנרג'י, המעלה היחידה שלהם הוא אורך חיים מופלג. היו מותקנים במגאן ולא אחזו, לא היו נוחים ולא שקטים.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אורן וליאור, תודה על התגובות.

גם לי מוכר המישלין אנרג'י כצמיג שתכונתו הבולטת היא אורך חיים מפולג, כששאר תכונותיו (בעיקר שקט ואחיזה) אינן בולטות לטובה.

כשמשלבים בכך את עלותו הלא נמוכה, מתקבלת חבילה אכן "לטווח הארוך", אך ללא יתרונות מעבר.

ליאור, מה מחירם של 4 צמיגים מהסוג שציינת?

אשמח לקרוא הצעות נוספות.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

ה-good year excellence גם אמורים היות צמיגים מעולים וכך גם dunlop sp 01 (לא בטוח שהדיינלופ ישנו בארץ במידה הזאת. אלה היו האופציות שלי כשבדקתי. בסוף קניתי את היוקוהמה כי הם היו זמינים וטריים מאוד.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אני בכיף אמליץ לך על GOODYEAR EXCELENCE לגבי מחירים, תלינק ותיווכח בעצמך. בנוסף נסה את הפאלקן 91TL-T צמיג יקר יחסית אבל אוחז ושקט ברמה הנדרשת. כמו כן תבדוק לעצמך את הקלבר מבחינת המחיר

http://tires4u.co.il/

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תודה על הצעותיכםץ

אופציה נוספת שעלתה היא ברידג'סטון טורנזה (עפ"י חיפושים שביצעתי, הצמיג זכה לרמת שקט גבוהה).

עם זאת, נתקלתי במספר טענות לגביו אודות שחיקה מוגברת מאד, יחסית לצמיגים בקטגוריה שלו.

האם מישהו יכול לאמת הדבר מנסיון?

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...