Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן הלכתי לבדוק סוזוקי ויטרה וכששאלתי את המוכר אם הרכב היה בהשכרה או מחברה הוא אתחיל לגמגם ואמר

שכול הויטרות הגיעו מהשכרה

1. זה נשמע לי ממש מופרך

2. איפה אני יכול לבדוק מי היו הבעלית הקודמים ועם הוא היה רשום על חברה ?

תודה מראש.

פורסם

בד' בעלות קודמת נעשית במשרד הרישוי או בדאר. ישנה החובה להציג ת.ז. של בעל-הרכב.

מופרך לחלוטין שהויטארות כולן היו בעברן שייכות לחב' להשכרה, לא חסרות פרטיות במקוריותן.

עצם היותו של הרכב בהשכרה לאו דוקא פוגע בסחירותו היות והג'יפונים הללו מבוקשים מאד, גם כאלו היו בבעלויות א-פרטיים נמכרים מעל למחירון.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה על התשובה המהירה

אבל אני אני יכול לבדוק את הבעלים הקודמים אם זה חברה או השכרה או מה לא

פורסם
תודה על התשובה המהירה

תיראה מה כתבת:

מה אמורים להבין מזה??

לא הבנתי כלום מהמשפט המעולה הזה ואני מניח בגלל חוסר פיסוק. אם לא למדת בבית הספר לכתוב עברית, עכשיו יש לך הזדמנות. רציתי לענות לך אבל ממש לא הבנתי מה רשמת כאן...

פורסם

מהבנת הנקרא שלי הבנתי ש אני אני=איך אני.

אבל מהבנת הניקרא של הכותב הוא לא הבין מה שקומפי רשם לו.

קומפי רשם שכדי לדעת מי הבעלים צריך ללכת עם ת'ז של בעל הרכב לסניף משרד רישו ולהוציא הסטוריית בעלים

קל וחומר שבהסטוריית הבעלויות יהיה רשום אם זה חברה או ליסינג או כל יאשה פאשה אחר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם יש ספר רכב עם חותמות של מוסך מורשה על עמודי תיעוד טיפולים אתה יכול להתקשר לאותו מוסך עם מספר רישוי של רכב ביד ולנסות להוציא מהם את המידע הזה.

אני עשיתי את זה וזה הרבה יותר פשוט מהאפשריות האחרות (וגם בחינם).

פורסם

מצטער שזה לא כול כך קשור לשאלה,אבל קיבלתי פוליסתצ ביטוח על מאזדה לאנטיס 2001 שקניתי לפני חודש,ורשום בעלים קודמים:"ליסינג שלא בשנת אחריות",מה זה אומר ?

אני יד 3 של הרכב,זה דגם GLX 1.8 מה שלא היה נפוץ בליסינג,וכאשר קניתי המוכר אמר לי שלא היה שום ליסינג ושוןם השכרה,וגם אין שום סימנים לכך,הרכב עם ק"מ נמוך מאוד אפילו,ספר טיפולים שכולם נעשו ע"י מוסך מורשה ועוד.

בבקשה תענו לי על השאלה,כי אני ממש לחוץ מזה:cry:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתה צריך לקחת את רשיון הרכב ויפוי כוח וללכת למשרד הרישוי ולהוציא כל הבעלים הקודמים של הרכב

זה בחינם ולא גובים על זה כסף

שם רשום מי היה הבעלים הכתובת ות"ז או ח"פ אם מדובר בחברה

אם זה חברה יהיה סיומת בע"מ והמספר יתחיל ב 51

יש גם מוסדות או מלכרים שגם מורידים ערך רכב כמו חברה

אבל בחברה עושים טיפולים בזמן ורק במוסך המורשה לכן משתלם לקנות מהם

• תוכן חדש...