Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש.

גש למוסך שטופל בו הרכב, עם הסטוריית הטיפולים, אם קיבלת כזו מהמוכר.

במוסך יבדקו את הרכב ויידעו לענות לך.

(את הבדיקה שאתה עושה עכשיו כדאי להבא לעשות לפני הקניה, ולקבל במוסך, עם המוכר את הסטוריית הטיפולים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה אבל לא זאת הכוונה.

בדיקה לפני קנייה בצעתי אני שואל באופן כללי האם יש "מחלות" לדגם

תקלות שהן שכיחות ורצוי לבדוק

פורסם

שלום וערב טוב,

גם לי יש קאיה קרניבל ואני לא כל כך מרוצה ומהאוטו, מנוע מרעיש חזק, הגה "מדבר" ,אנדברקס שלא עוצר טוב(בקושי עוצר ובעצירה האוטו מתדרדר קצת..) ,טיפולים יקרים יחסית 3000+- שקל לטיפול במורשה,בטיפול 90.000 עשיתי חריטה+מילוי לתופים האחוריים(לא שיפר את האנדברקס),כיוון פרונט שתמיד יש איתו בעיות, בעניין הצמיגים - לאחר שקניתי את האוטו בגלל פרונט לקוי החלפתי את הצמיגים מקדימה ,לאחר שנתיים (השנה) עשיתי רבעייה גם בגלל הפרונט (הפעם בכל הארבעה) ,מזגן שלא מקרר טוב (כבר בדקו 100 פעם במורשה ולאחר 30 שעה מתחת לסחחה שלהם הוא מקרר טוב),היא אוכלת 1-8 משולב , להגה אין זווית כל כך טובה(תנסה לצאת מחנייה או לעשות פרסה ותבין ),הפנסים שהצהיבו ובסטס האחרון עשיתי פוליש ואז עברתי טסט, ועכשיו כנראה שיש גם בעיה בטורבו בגלל שבמאמץ (3K+-) יוצא עשן בצבע תכלת, מצבר שהלך חודש אחרי האחריות, מכסה פיוזים שנופל כאשר לוחצים על האנדברקס ,ויש עוד שכרגע אני לא זוכר..

דרך אגב,

הקאייה שלי שנת 2002 עם 110000 קילומטר .

אבל אוטו יחסית בסדר (כנראה שרוב התקלות רק אצלי...)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מנסיעות לא מועטות בדגם הנ"ל לפני כמה שנים(כשהוא היה חדש),

אני יכול להגיד לך שהכי זכור לי זה שהברקסים שלו נוראיים ובקושי עוצרים את התפלץ.

הייתי אומר על גבול השערורייה.:twisted:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...