Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מופז שולל הרשיונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדם שנוהג שיכור לא נהפך לאוייב הנהגים? אדם שנוהג בשלילה לא מודע למה שהוא עושה? אני אם הייתי בשלילה הייתי חושב מליון פעם אם לנהוג, תחשוב שאם העונש יהיה מאסר, אני חושב שיותר אנשים יפחדו מזה.

היום לא נותנים קנסות? לא מחרימים מכוניות? אז פשוט לעשות את זה ביותר אינטנסיביות.

בקשר לאדום ולקו רצוף, אולי זה מה שיעזור לנו? מספיק רגע של חוסר ערנות ואת גומר במקרה הטובה את עצמך ובמקרה הרע עוד כמה איתך.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
אדם שנוהג שיכור לא נהפך לאוייב הנהגים?כן בהחלט , אבל אל תשכח שיש עקרון של מידתיות , אני אשאל אותך משהו ,רוצח שרוצח עבור כסף שווה מבחינתך לנהג ששתה שתי כוסות וודקה רדבול ופגע באדם ? ומה קורה אם אותו שתיי וודקה רדבול נהג ולא פגע באף אחד אבל נתפס ע"י שוטר ? אדם שנוהג בשלילה לא מודע למה שהוא עושה? אני אם הייתי בשלילה הייתי חושב מליון פעם אם לנהוג, תחשוב שאם העונש יהיה מאסר, אני חושב שיותר אנשים יפחדו מזה.אנשים לא יפחדו ו/או יפחדו כך שיתנהגו יותר גרוע . הבעיה האמיתי של המשטרה שהיא הפכה אנשים נורמטיביים לעבריינים בעיני הציבור והם חושבים שאם ממילא אני נחשב עבריין אז על הז*ן .

ברגע שאתה הופך אדם נורמטיבי שרוצה לנהוג ע"פ הנורמות לעבריין הוא יעשה את מה שהוא רוצה אבל אז הוא יעשה יותר גרוע כי אם הוא כבר עבריין ,אז לא אכפת לו . אם תהפוך את זה למאסר מיידי זה יהפך לאסון , כי כולם יפחדו על הכול ומכאן להפיכת כול חוקי התנועה לאלו שלא מיישמים , הדרך קצרה .

אם אתה רוצה להבין את הרציונל שמאחורי זה תחשוב על מה שקורה במדינת משטרה , אתה יודע שהעבריינים הרוסיים שהיו בסביר הם אלו שלא מפחדים מכלום ולא אכפת להם שום דבר , הם הכי אכזריים כי התנהגו איתם כך . למעשה המשטר הפך אותם לכמעט חיות אדם , אם המשטר היה צודק זה לא היה קורה . אבל משטר עם אי צדק ועונשים כבדים מידי לחומרת העבירה יהפוך כמעט כול אחד שיתקל בו לחיית אדם

אתה רוצה עוד דוגמא , כול אדם שנתקל באי צדק משווע של רשויות המיסוי בארצנו יותר מפעם אחת כבר לא יהיה אזרח נורמטיבי למבחינת מיסים אף פעם וכשהוא יוכל הוא יעשה הכול לא לשלם , אפילו אם הרווח הוא נמוך יחסית לסיכון .

מקווה מאוד שהצלחתי להבהיר למה עונשים ובמיוחד לא צודקים יהפכו את המדינה הזו למהומת אלוקים בכבישים , הרבה יותר גרוע מהמצב הנוכחי

בברכה יהודה

פורסם

אנשים פה נסחפים בטירוף!

אני נוהג זהיר בד"כ ואפילו לא עובר את ה 105 בכביש המהיר - אבל מה לעשות שהייתי אתמול בכביש שלא הכרתי בת"א שיש שם נתיב מתחלף לפי העומס.... רק מה עם מותר לך לנסוע בנתיב יש לך חץ ירוק מעל הנתיב וכל הכביש הזה מרושת ברמזורים ובלטים עם חצים ירוקים - וככה פיספסתי רמזור אדום במירות של 15 קמ"ש.

וואלה יופי - מזל שלא קיבלתי מאסר. ולקחו לי את האוטו והרשיון לצמיתות.

תרגעו כל מקרה צריך להבחן לגופו.

אין נהגים אין תאונות. כהנא צדק.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

אני חושב שאדם שנוהג בשלילה או בלי רישיון,דינו מאסר בפועל וקנס גבוה,יש מלא שנוהגים בשלילה ניתפסים מקבלים תוספת על השלילה,אז הם אומרים אני גם ככה שלול אז אני אמשיך לנהוג מקס' ניתפס שוב.

אדם שעבר באדום,צריך לשלול וגם להחרים את הרכב,כי בנינו כשעוברים באדום זה כי,באת מהר מידי לצומת.

האצת בהיבהוב הרמזור ,אני נוהג 100K ביום עירוני ובן עירוני,ואני לא עובר אדומים כי אני מכין את עצמי לפני הרמזור.לכן אני חושב שאדום זה עבירה שמצריכה שלילה והחרמה,גם בפעם הראשונה.אך יחד עם זאת בתוך הערים בצמתים רגועים,יש להפוך בלילה את הרמזורים מהבהבים,כי אז אנשים מיתעצלים לעמוד ועוברים באדום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אנשים פה נסחפים בטירוף!

אני נוהג זהיר בד"כ ואפילו לא עובר את ה 105 בכביש המהיר - אבל מה לעשות שהייתי אתמול בכביש שלא הכרתי בת"א שיש שם נתיב מתחלף לפי העומס.... רק מה עם מותר לך לנסוע בנתיב יש לך חץ ירוק מעל הנתיב וכל הכביש הזה מרושת ברמזורים ובלטים עם חצים ירוקים - וככה פיספסתי רמזור אדום במירות של 15 קמ"ש.

וואלה יופי - מזל שלא קיבלתי מאסר. ולקחו לי את האוטו והרשיון לצמיתות.

תרגעו כל מקרה צריך להבחן לגופו.

אין נהגים אין תאונות. כהנא צדק.

אתה דואג מהמאסר??? יש לך מזל שלא נכנס בך אוטובוס או סתם רכב פרטי,בכביש שלא מכירים נוסעים יותר לאט,כך לא מגיעים למצב של לעבור אדום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

על אדם ששתה קצת, ונניח עבר בטיפה את הרף של האלכוהול, להתנהג כמו שמתנהגים היום, שלילה.

אבל אדם, שאתה לא יכול לעמוד לידו מרוב הריח של האלכוהול, שפירק כמה בקבוקים ועולה לכביש, זה לדעתי כמו אדם שמסתובב עם אקדח, ללא שיקול דעת.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

תבינו אני לא חושב שזה בסדר , לדעתי אנשים כאלו הם בעיה גדולה וזה בלשון עדינה , הבעיה היא שאם נשים את החוקים האלו אתם תראו שהכבישים יהיו יותר מסוכנים מהיום.

לא שמים חוקים טיפשיים ולא צודקים =מהירות ואח"כ כשרואים שזה לא עוזר שולפים עונשים על עברות אמיתיות , שהם עונשים לא מוצדקים .

אדם שנוהג בשלילה /שיכור /עובר באור אדום והרג דינו הוא כמו כול רוצח.

אם הוא לא הרג ולא פצע אזי הוא מקבל אזהרה שזה יכול להיות קנס גדול ונקודות מיוחדות שאם הוא מקבל אותם עוד שלוש פעמים אזי רשיונו נשלל . והיה ואם יסע ויתפס ויסתבר שרשיונו נשלל בגלל הסיבות האלו אזי מותר לאסרו בכלא כדין מסכן את הציבור .

ברור לכם שזה יותר הוגן ויותר מתקבל על הדעת גם לאלו שעוברים על החוק נכון ?

חשוב שהעונש לא יהיה מדם חם אלא שיהיה הוגן גם כלפי מבצע העבירה . כי אחרת מחר נחליט שכול הרוצחי כנופיות מקבלים מוות מיידי . תשאלו למה ? כי הם רוצחים אמיתיים ודם אנוש הוא כלום בשבילם , אז אם על טעות ו/או הריגה לא מכוונת אנו אוסרים בבית הסוהר למה רוצחים במזיד ישבו גם ? צריכים להרוג אותם לא כך ?

תחשבו על זה קצת יותר ותראו

בברכה יהודה

• תוכן חדש...