Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם!

אני חדש כאן, מנשה מהשומרון (מה שאתם קוראים לו שטחים וכן אני גאה בזה מאוד) נעים מאוד!

ברצוני לרכוש כלי רכב חדש. הוא לא חייב להיות חדש אבל בשבילי הוא חייב להיות חדש. אני מחפש רכב גדול שיוכל להסיע את המשפחה שלי כולה.

במשפחה אנחנו תשע נפשות בסך הכל - אני ואשתי וששת ילדינו שתמיד באים איתנו. אחד מילדינו, בילי (בילעם), אף פעם לא נוסע איתנו (ואם כן אז זה לבד באוטו).

במקצועי אני חקלאי. אני מעוניין ברכב שמסוגל להוביל כל מה שחקלאי ממוצע מוביל - דשנים כימיקלים פועלים מהשטחים וכן הלאה.

האם יש פתרון לכך?

בנוסף אנחנו רוצים רכב לא גרמני - בלי פולקסווגן ב.מ.וו סיטרואן מרצדס... בטיחותי עם פח עבה (מאוד חשוב).

התקציב שלנו זה 50 אלף שקלים טבין ותקילין.

תודה

מנשה

---------------------

ה' יקום דמם

פורסם

ברוך הבא מנשה - אני אמנע מלנעול את השרשור שלך כרגע אבל אנא השתדל לכתוב כותרת עניינית יותר להבא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

1. לא חושב שמקום מגוריך בשטחים הכבושים מענין אותנו במיוחד. למיטב ידיעתי זהו פורום של ייעוץ ומידע לגבי תחום הרכב.

2. מה הקשר בין פח עבה לבטיחות? אם אתה מעונין גם בבטיחות - לדעתי חפש שנתון כמה שיותר מתקדם; מעצם הצורה של הרכב (קומבי) שאתה מחפש, אחיזת הכביש לעולם לא תהיה כמו ברכב קטן יותר/פרטי, אשר בו מרכז הכובד נמוך יותר. לכן מה שנותר הוא לחפש רכב עם מערכות כגון ABS, כריות אויר וכו'. כלומר תצטרך להתפשר כאן והרבה (לפחות עם התקציב המוגדר).

3. יש הרבה אתרים הנותנים אפשרות בחירת רכב לפי פאקטור התקציב. נסה גם את מחירון הרכב של לוי יצחק ב- ynet.

4. עם הדשנים תיזהר! מדובר בדרך כלל בחומרים מאד אגרסיביים מבחינה קורוזיבית, מה גם שהרבה מהם מגובשים וקשים ועלולים לגרום לשריטות בצבע, אשר יתפתחו מאוחר יותר, לא עלינו, רחמנא ליצלן - לחלודה.

5. בהצלחה.

פורסם

מנשה שלום, אין קשר בין עובי הפח לבטיחות הפאסיבית של הרכב, למעשה הוכח שזה די הפוך.

סיטרואן אינה חברה גרמנית וכמו שהוזכר, הג'אמפי היא פיתרון מצוין ואופטימאלי (במסגרת התקציב והדרישות). רכב אמין ומומלץ מנסיון, הבעיה היחידה למצוא אחד כזה.

אגב, לפני שנתים עשיתי מילואים ליד הישוב אפרת, היו שם הרבה מאוד רכבים כאלו, אולי שווה לך לבדוק שם.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מאוד מוזר שאף אחד לא שם לב ש 6 ילדים + שני מבוגרים זה יוצא 8 ולא 9.

בכל מקרה אני לא חושב שבגאמפי (או רכב כלשהו) ניתן לנסוע יותר מ 7 אנשים עלפי חוק.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
מנשה שלום, אין קשר בין עובי הפח לבטיחות הפאסיבית של הרכב, למעשה הוכח שזה די הפוך.

דווקא שיורים עלייך יש קשר הדוק מאוד בין עובי הפח לרמת הבטיחות הפאסיבית. :?

פורסם

השם יתברך תמיד איתם. סה"כ זה יוצא 9.

מנשה, בענין הדשנים, כדאי לך להובילם בעגלה נגררת, בלי קשר לרכב שתבחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בכל מקרה אני לא חושב שבגאמפי (או רכב כלשהו) ניתן לנסוע יותר מ 7 אנשים עלפי חוק.

אופס - אני ערכתי לו את הכותרת ולא שמתי לו שבילעם היקר לא נוסע עמם. עמכם הסליחה.

אם אפשר לשאול, שומרוני, מדוע בנך, בשר מבשרך, בילעם, לא נוסע עם יתר המשפחה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לדעתי גם את טויוטה הייס אפשר לבחון .

בתקציב שלך ניתן למצוא משנתון 97-98 .

רכב גדול ואמין .

אם אני לא טועה יש גם ABS וכריות אויר .

פורסם

תבדוק את פיאט סקודו שהוא אח תאום של סיטרואן ג'אמפי (סיטרואן זה צרפתי). עוד - ניסן לארגו וטויוטה הייאס.

אם צריכת דלק לא מטרידה אותך, אפשר גם לבחון פורד אקונוליין וג'י.אמ.סי. סוואנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חס וחלילה ניסאן - הרי המנכ"ל תרם מכספו האישי לפליטים הלבנונים במלחמה האחרונה.

והרי כל מי שקונה פולקסוואגן הוא מזדהה עם הנאצים.

תעשו טובה לאנושות ורדו מהעץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בס"ד

שלום לכולם!

.

.

.

בנוסף אנחנו רוצים רכב לא גרמני - בלי פולקסווגן ב.מ.וו סיטרואן מרצדס... בטיחותי עם פח עבה (מאוד חשוב).

התקציב שלנו זה 50 אלף שקלים טבין ותקילין.

תודה

מנשה

---------------------

ה' יקום דמם

לבטיחות פסיבית קח רכב בעל מרכב קשיח!

לבטיחות נגד ירי קח רכב משוריין !!

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...