Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לעבור לרכב נוח יותר, אין פשרות על אמינות, (צריכת דלק סבירה) במחירי 20 -25 אלף ש"ח.

הרכבים שעליהם שמתי עין (גיר רגיל כמובן) הם כדלקמן:

- טיוטה קרינה

- סובארו לגאסי 95 - 98 :arrow:

- טיוטה קורולה

נכבדי וגולשי האתר המכובד הזה, נא החוו את דעתכם המלומדת, (גם אם לא) - השוואות / התרשמות אישית / סטיגמות / וסתם מייבינים. .

תודה.

8)

חוק = דבר שאין בו צורך כאשר בני האדם הם ישרים, ואין בו תועלת כאשר הם מושחתים (בנימין ד`יזרעלי, 1804-1881).

פורסם

הקורולה שונה מהקרינה ולגאסי, היא קטנה יותר. אם אתה צריך את המרווח שמציעות השתיים האחרות - אל תסתכל עליה.

תן לי להבין - מה שאתה מחפש זה רכב נוח ואמין שלא אוכל יותר מדי דלק, זהו? בטיחות, ביצועים וכו' לא מעניין אותך?

*על מה נהגת קודם?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קארינה בחיים לא תמצא ועוד עם גיר רגיל = שכח מזה.

קורולה גם קשה מאוד למצא ועם גיר רגיל כנ"ל.

אני ממליץ לך ללכת על הלגאסי ,היא נפוצה יותר בגיר רגיל, אבל גם...קשה מאוד מאוד למצא.

אני מדבר רק על פרטיות, לא מחברה\נהיגה\ליסינג וכל היוצא בזה.

בכל אופן מהרשימה הזאת ניתן לראות שאתה אכן לא מתפשר על אמינות,איכות ייצור ובלאי מינימאלי...ללא פשרות.

שלושת הרכבים הנ"ל יתנו לך בדיוק מה שאתה מחפש = כל רכב שהוזכר פה הוא "סוס עבודה" בפני עצמו.

פורסם

לנהג שודים shellcase - בטיחות מעניין אותי, ביצועים פחות.

ולשודד GL-10 תודה. אוסיף לך פרט שוודאי תעורר עניין כאן בפורום.

היה לי סובארו לגאסי 95 סטיישן לבנה, חייתית ונוחה, באחד מהסיבובים בכביש המוביל לצפת (עובר את ישובי מירון, והסביבה) אבדתי שליטה על הרכב (לא במהירות גבוהה על אף ה AWD) התהפך.. יצאתי ללא פגע ממש, לאחר כל הטיפולים (פחחות, החלפת 2 דלתות טומבונים קדמי ואחורי, משולש ו2 צמיגים וטיפול חשמלי) הרכב חזר לכביש. לאחר חודשיים עקב קצר במערכת האזעקה (יכול להיות באשמת המוסך המטפל,) הרכב עלה באש, ונגרר למוסך לבדיקה, ולאחר קביעת החוקר שריפות, ושמאי רכב, הרכב הוכרז כטוטאלוס, וקבלתי דמי ביטוח.

לא אשכח לציין שהרכב חזר לכביש, (נמכר ע"י חברת הביטוח למוסך רשמי של סובארו ששם טופל הרכב בימים כתיקונם), והפרט הכי עסיסי הוחלף לה דשבורד חדש עם שעון - ספידומטר, המראה את 90,000 קמ"ש, (כשבעצם המונה עמד על 189,000 קמ"ש.

ובכל אופן אבקש עוד פרטים ומידע, ברצוני קצת לגוון לא לחזור לאותה רכב. לא???

חוק = דבר שאין בו צורך כאשר בני האדם הם ישרים, ואין בו תועלת כאשר הם מושחתים (בנימין ד`יזרעלי, 1804-1881).

פורסם

אבל אתה העלת את עניין הלגאסי.

צודק,גם אני הייתי רוצה לגוון, במיוחד לאור העבר-אני לא הייתי רוכש לגאסי בשנית.

מה עם אימפרזה? ניסן אלמרה?

קארינה סיכוי קלוש עד לבלתי אפשרי בכלל להשיג, וגיר רגיל בכלל כמעט ואין,ולא מוכרים אותם בקלות כ"כ.

• תוכן חדש...