Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רשיון נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיצא חוק שמחדשים את רשיון הנהיגה ל10 שנים,עוד חודש נגמר לי התוקף של הרשיון, וזה אומר שנגמר הנהג חדש סוף סוף,

אך הרשיון החדש שהגיעה הוא עד 2011 זאת אומרת 4 שנים,מישהו יודע למה? ניסיתי לבדוק באתר של משרד התחבורה אך רוב הדפי אינטרנט שם מופעים ריקים.

פורסם
כי אחרי 4 שנים חייבים לעבור קורס נהיגה מונעת.

ולמה זה קשור?

קודם כל , צריך אחרי 3 שנים מקבלת הרישיון (שנה אחרי שנגמר הנהג חדש) , אני עשיתי וקיבלתי ל 10 שנים ..

פורסם
ולמה זה קשור?

קודם כל , צריך אחרי 3 שנים מקבלת הרישיון (שנה אחרי שנגמר הנהג חדש) , אני עשיתי וקיבלתי ל 10 שנים ..

לא הבנתי חידשת רשיון אחרי שנתיים ושנה אחרי זה חידשו לך ל10 שנים? לא נשמע לי הגיוני.

פורסם

אצלינו במדינה הנוהלים וחוקים משתנים כל הזמן -מה שהיה נכון לאתמול לא בהכרח נכון למחר!

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

רשות הרישוי רשאית שלא לתת רישיון נהיגה או לא לחדשו לתקופה של 10 שנים למי שהוא נהג חדש.

ירון מאיר

לא נשמע לי הגיוני.

היגיון???

פה בארץ?

אין כאן היגיון בכלל.

אתה לא יכול לשים מידת צמיג שונה ברכב , מנועים לא ניתן להחליף לגדולים מידי,ועוד.

ירון מאיר

פורסם
לא הבנתי חידשת רשיון אחרי שנתיים ושנה אחרי זה חידשו לך ל10 שנים? לא נשמע לי הגיוני.

שאני אסרוק את שני הרישיונות ? :)

ולא.. נגמר לי הנהג חדש , וקיבלת ל 10 שנים .. בלי לחכות שנה

פורסם

היום דיברתי אם משרד הרישוי,התשובה לשאלה שלי היא:

מכיוון שרק סיימתי נהג חדש, ועדיין לא עשיתי רענון נהיגה, בגלל זה הם מחדשים את הרשיון עכשיו ל 4-5 שנים,לאחר רענון נהיגה וגמר תוקף הרשיון ל 4 שנים הרשיון יחודש ל 10 שנים.

פורסם

כשלי נגמר הנהג חדש חידשו לי את הרישיון ל9 שנים מבלי שעשיתי רענון נהיגה.

לא שזה כל כך משנה כי עם המעבר לשיטה החדשה אני אצטרך לחדש אותו שוב בשנה הקרובה.

בכל אופן, נראה שבמשרד התחבורה מישהו שפשוט מגריל מספרים באקראי

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם
כשלי נגמר הנהג חדש חידשו לי את הרישיון ל9 שנים מבלי שעשיתי רענון נהיגה.

לא שזה כל כך משנה כי עם המעבר לשיטה החדשה אני אצטרך לחדש אותו שוב בשנה הקרובה.

בכל אופן, נראה שבמשרד התחבורה מישהו שפשוט מגריל מספרים באקראי

עכשיו דיברתי אם חברה שלי ששלחו גם לה טופס חידוש רשיון נהיגה(גם אחרי נהג חדש) החידוש הוא ל7 שנים...

ועכשיו לך ותבין את המשרד הזה....

• תוכן חדש...