Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבל שאת ההודעה הראשונה שלי אני צריך להתחיל עם בעיה במכונית שלי אבל הבעיה מדאיגה אותי.

יש לי פג'ו 306 (דיאמונד אם זה עוזר) 1,600 97' שקניתי לפני כחודשיים.

כאשר אני, לדוגמא, עוצר ומעביר להילוך סרק, המכונית רועדת (ובעיקר רואים את הרעידות על הגיר) ומד הסל"ד מתנועע לו קלות למעלה ומטה באיזור ה-1000 ולעיתים רחוקות יורד עד כמעט לכיבוי של המכונית

חיפשתי באתר פתרון מדויק יותר לבעיה אבל לא מצאתי, לכן העדפתי לפרט יותר את מפרט המכונית כדי לקבל אינדיקציה של תקלה שאולי נפוצה יותר במכונית. הדבר שמדאיג אותי הוא שאולי אני גורם נזק מסוים למנוע ככל שאני נוסע יותר.... :|

כדאי לציין כי עשיתי טיפול שכלל סיכה, החלפתי את כל המסננים והפלאגים לפני כשבוע (וכל החלקים מקוריים גם הישנים וגם החדשים) והבעיה עדיין ממשיכה אבל קצת פחות מורגשת.

אודה לכם אם תוכלו לתת לי מקור יותר מדויק וספציפי לבעיה שלי כולל גם בדיקות פשוטות שאוכל לבדוק (חיבור החיישנים וכו').

אוכל גם להוסיף תמונות של המנוע כדי לדעת את מיקום החלקים. כמו כן, אני מכונאי (מטוסים) ככה שאני מבין דבר או שניים במכונות. :wink:

אבקש את עזרתכם!! אור

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

פורסם

ידני, אוטומט?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

ידני.....

פורסם

ממה שהבנתי מההסבר שלך זה שהמנוע אינו עובד בצורה רצופה ומדוייקת ולזה יכולות להיות מספר סיבות.

א. מצתים

ב. חוטי הצתה

ג. סתימות במזרקים.

(כמובן יכולות להיות עוד סיבות אבל אלה הנפוצות)

הבנתי שהחלפת מצתים, אולי הגיע הזמן להחליף חוטי הצתה ולעשות ניקוי מזרקים.

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

יכול להיות שאולי ישנה סתימה במזרקים (וגם הסבר לצריכת דלק העלובה של האוטו)

שמתי לפני כמה ימים תוסף לאינג'קטור של ליקווי מולי... השאלה מתי אראה תוצאות.

פורסם

היי

לי בקליו היתה את אותה בעיה.

חודשיים ניסיתי כל תוסף אפשרי ללא הצלחה. בסוף נכנסתי למוסך המרכזי של רנו

שם פירקו את האינג'קטורים בדקו אותם וגילו שאחד מהם לא נסגר ונפתח באופן תקין.

לי נאמר של יכול לקרות מדלק מלוכלך שנכנס למערכת שנגרם או כתוצאה מנסיעה על מיכל הדלק עד סופו

או עקב מילוי דלק לא נקי אשר גורם להצטברות ליכלוך המיכל הדלק.

עצה שלי- שים את התוסף של LM על חצי מיכל דלק, צא לדרך מהירה וסע , תן לנוזל לשטוף את המערכת ותראה אם יש תוצאה.

מקווה בשבילך שזה יעזור

שלומי

• תוכן חדש...