Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה לא צריכה להתאים את התיבה הרובוטית לדרישות של "קהל אוטומטי", מהטעם הפשוט

ששווקים אוטומטיים ממשיכים לקבל את הקורולה כאוטומטית. ביפן יש תיבה רציפה, ואילו בארה"ב

יש עדיין תיבת ארבעה הילוכים.

התיבה הרובוטית תוכננה כך שתקסום לקהל האירופי חובב הידניות, לכן הדיבורים הם על חסכון וביצועים,

ולא בהכרח על העברות הילוכים חלקות ובלתי מורגשות.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי, חידשת לי בקשר לתיבה האוטומטית הרגילה בארה"ב. אני הנחתי שהם רוצים לעבור לידניות ורובוטיות בלבד (ואולי זה יהיה המצב בעתיד, לך תדע). אם כך, אכן יש לשער שמדובר בתיבה זהה לזו של היאריס, ולכן לא מוצלחת במיוחד.

חוצמזה, בזמן האחרון אתה כותב פה בטירוף. מה קרה, התפוטרת? :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נסעתי בטויוטה קורולה שנת 2002 (של חמי) יחד עם אשתי מתל אביב לחמי יואב , חזרתי עם כאבי גב וכך גם לאשתי היא אמרה שהמכונית ממש לא נוחה.

עכשיו הם קנו טויוטה חדשה וגם היא לא מי יודע מה נוחה

טויוטה זה מכונית לאנשים זקנים , כמובן שיש יוצאים מן הכלל אבל אז מדובר באנשים מרובעים.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

הפוקוס 1.6 ליטר דיי עצלה המנוע חלש ביחס למשקל המכונית . עדיפה גירסת 2 הליטר ואם כבר אז הדגם עם 5 דלתות .

פורסם

יותר חשוב לי נתוני סחירות ואמינות לגבי הפוקוס , האם ירידת הערך שלה גבוהה משמעותית מהקורולה?

פורסם

למה שלא תבדוק את ירידת הערך בעצמך בלוי יצחק? www.ynetcenter.co.il/C

כנראה שהקורולה קצת יותר סחירה. אז מה? הפוקוס בעצמה מכונית פופולרית, מוכרת ואמינה.

אם אתה הולך על הפוקוס, מאוד כדאי לקחת את השני ליטר. יותר אבזור ומנוע שהולם את האוטו. אתה באמת לא יכול לטעות איתה.

עוד קצת לגבי הקורולה: מדובר במכונית מושלמת לכאלו שרואים מכונית ככל מכשיר צריכה אחר. האנאלוגיה הרווחת היא "מקרר", אבל אפשר לגוון עם, נניח, "שואב אבק".

אני בעצמי המלצתי על קורולה להורים של חברה שלי, אבל זה רק בגלל שהם באמת מעדרי הuninformed, ואם לא הייתי עושה את זה, קיים סיכוי שהם היו מוצאים עסקה נהדרת ביונדאי\דייהו וכו'. למעשה, הם החליפו דייהו בת 10. כך שלאנשים כאלו, שלא אכפת להם במה הם נוסעים, תמיד כדאי לכוון לרע במיעוטו, האמין והמוכר - ובינינו, גם לא כלכך רע.

היא תמיד תניע, לא תתפרק וכנראה שיהיה אידיוט שיקנה את האוטו מהם בהתלהבות יתרה עוד 10 שנים.

אבל אתה... מאחר ואתה הגעת עד הנה, זה אומר שבהכרח, לך יש סיכוי. זה אומר שיש לך קשר כלשהו, ולו הפעוט והקלוש ביותר, לאהבת הרכב.

אתה לא חייב להיות כמוהם. אתה, ידידי, מאלו שנמלטו מהעדר, נטשו את קוביית הבורג. לך יש עולם מוטורי חדש ואמיץ בהישג יד. אתה בא הנה ומצפה שנמליץ לך על קורולה, בשבילך? האנטיתזה של אהבת הרכב? לא ולא. קנה פוקוס.

כן, אמנם הפוקוס בעצמה אינה סמן מוטורי קיצוני ואף אחד לא יצביע ברחוב ויצעק "אוואנגארד!!!" אבל, אתה יודע, זה עדיף. ואם אתה רוצה להתפרע, קנה סיטרואן...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ביצעתי נסיעת מבחן על המאזדה 3 , היא חוזרת כאופציה ובגדול , לא התאכזבתי מספיק מאיכות הנסיעה ,אהבתי את פנים הרכב שטחי האחסנה ,מושבים ...

לעומת זאת הפוקוס נפלה, פנים הרכב קלסטרופובי (הגג נמוך , רגלי הנוסע מנשקות את תא הכפפות כנ"ל מאחור) מה שכן בצד מאוד חלש של המזדה היא מפתיעה - מערכת סטריאו מובנית SONY קוראת MP3 עם 8 רמקולים .

ממתין לטויוטה:|

פורסם
אני אענה:

טויוטה קוראים לתיבה הרובוטית בקורולה MultiMode, שזה בדיוק אותו השם בתיבה שיש ביאריס (הגרועה). מצד שני, ביאריס הם טוענים לתפעול ספורטיבי של התיבה כולל העברות הילוכים מהירות (מה שבין השאר גורם לפגיעה בנוחות), ובקורולה לא ראיתי טענה כזו. אפשר גם להניח שעבור הקורולה, המכונית החשובה ביותר שלהם, הם יעשו את כל המאמצים ליצור תיבה שדומה עד כמה שניתן לאוטומטית מבחינת התחושה. סה"כ יש הרבה שווקים שקונים את הקורולה עם תיבה לא ידנית.

רוני

באתר של טויוטה ארופה כתוב "improved multimode" ...

פורסם
ביצעתי נסיעת מבחן על המאזדה 3 , היא חוזרת כאופציה ובגדול , לא התאכזבתי מספיק מאיכות הנסיעה ,אהבתי את פנים הרכב שטחי האחסנה ,מושבים ...

לעומת זאת הפוקוס נפלה, פנים הרכב קלסטרופובי (הגג נמוך , רגלי הנוסע מנשקות את תא הכפפות כנ"ל מאחור) מה שכן בצד מאוד חלש של המזדה היא מפתיעה - מערכת סטריאו מובנית SONY קוראת MP3 עם 8 רמקולים .

ממתין לטויוטה:|

המאזדה היתה לך מרווחת יותר מהפוקוס ?

הפוקוס קלסטרופובית ??

לא התבלבלת בין הרכבים ??

פורסם
המאזדה היתה לך מרווחת יותר מהפוקוס ?

הפוקוס קלסטרופובית ??

לא התבלבלת בין הרכבים ??

בטוח , וזה אחד הדברים הראשונים ששמתי לב אליהם דקות ספורות לאחר הנסיעה במאזדה , שלא לדבר על שטחי אחסון שכמעט לא קיימים בפוקוס(שטחי אחסון בקבינה - תא כפפות , קונסולה מרכזית) , גודל הכיסאות חסר פרופורציה (קטן מידי).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עשיתי נסיעת מבחן בקורולה וההתלבטות גברה , השיפור ניכר מקודמתה בכל האספקטים אבל התיבה הרובוטית בהחלט מעלה סימן שאלה גדול , ההעברת ההילוכים היתה רחוקה מלהיות חלקה בנסיעת המבחן ,ניסיון להתאים את הנהיגה לתיבה בהחלט עזר אבל מצריך הכרות לא קצרה של התנהגות הרכב.

החשש היותר גדול שלי הוא ירידת הערך במקרה של שיפור של התיבה בעתיד הקרוב (מה שכבר קיים בפולסוואגן) מאשר מהאמינות של התיבה .

אשמח לשמוע מה אתם חושבים , אני אמור להחליט בסופ"ש הקרוב.

פורסם
שלום .

לפני קניית רכב חדש מתלבט מאוד בין המאזדה 3 לקורולה החדשה 2008

השיקולים העיקריים הם אמינות ושמירת ערך ב3 וחצי השנים הבאות .

יש לציין שהקורולה החדשה עדיין לא בארץ ואין מידע עליה בסוכניות או זמן הגעה.

אשמח לעזרתכם.

בתודה חיים.

להלן השוואה של מומחים עם כל הפרטים בין מאזדה 3,קורולה 08, ופוקוס.

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20070501_854275.xml&origin=ibo&layer=car&layer2=

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

• תוכן חדש...