Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

לפני קניית רכב חדש מתלבט מאוד בין המאזדה 3 לקורולה החדשה 2008

השיקולים העיקריים הם אמינות ושמירת ערך ב3 וחצי השנים הבאות .

יש לציין שהקורולה החדשה עדיין לא בארץ ואין מידע עליה בסוכניות או זמן הגעה.

אשמח לעזרתכם.

בתודה חיים.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה באמת לא מצליח להבחין כמה שהשאלה שלך מגוכחת ?

אתה מתעניין באמינות (כלומר מספר תקלות לאורך זמן) וסחירות (כלומר ביקוש בשוק המשומשות) של מכונית שאי אפשר לרכוש כחדשה ?! :roll:

איזה תשובות אתה רוצה לקבל ? שיש הרבה תקלות בתיבת ההילוכים שלה אחרי שנתיים של שימוש ?

היא עוד לא נמכרת, למען השם !!!:evil:

מה דעתך לחרוג לשם שינוי מהקבעון הישראלי, זה שבוחר מכונית לא על פי הנוחות, הבטיחות והאבזור, אלא רק על פי מחיר המכירה? אולי תתמקד בשנים שבהן המכונית תשרת אותך, ולא ביום שבו תמכור אותה ?

פורסם

אתה צודק בהחלט לגבי הקורולה 2008 , אנסח את עצמי מחדש - האם דגמי הקורולה האחרונים אמינים\סחירים כמו שאומרים יחסית לאחרות בקטגוריה?

הייתי שמח לחרוג מהקיבעון הישראלי אבל הכיס לא מאפשר לי , אני סטודנט וגם בעוד 3 שנים אהיה סטודנט(הרכב ימכר בתום 3 וחצי שנים - נכה צה"ל) .

ואני "נעול" שלא מבחירה על רכב חדש בקטגוריה בנפח 1600 .

אשמח לעוד דעות.

פורסם

שלוש שנים ==> רכב עדיין באחריות. למה האמינות מהותית כל כך ?

תקנה מה שמתאים לך ומוצא חן בעיניך.

לשאלתך, התדמית של שתיהן היא של אמינות מאוד. אצלנו בחברה פיטפטתי עם שלושה נהגי קורולה. לשלושתם אותה תקלה, נורת Check engine.

זה לא אומר כלום על המכונית שתקנה. זה כן אומר משהו על אנשים שטוענים שקורולה לא מתקלקלת אף פעם.

פורסם

כנראה ששתיהן מאוד דומות במדדים האלו. שתיהן פופולריות, נחשבות לאמינות ונמכרות לציי רכב.

המאזדה היא הפחות משפחתית והפחות נוחה. אתה מבין, דווקא בעולם הגדול היא משווקת כאאוטסיידרית, מכונית עם איזשהו ערך מוסף קצת ספורטיבי ומעוצב לעומת יתר המתחרות.

באופן משעשע, העובדה שזו "מאזדה" גרמה לה להפוך למיינסטרים כאן, אבל לרוב המוחלט של האנשים, היא לא אידיאלית. היא אמנם חדה ומתנהגת יותר, אבל גם צפופה, רועשת וקופצנית. זה לא רע לכולם, ואני בהחלט חושב שמבין כל מה שזמין לציי רכב היא הבחירה המבדרת ביותר (תחשבו על הרע במיעוטו), אבל למי שמחפש "סתם" אוטו נוח ונעים הייתי ממליץ על האלטרנטיבות.

נגיד, הקורולה החדשה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ארנון לגבי הנורית Check engine אין לי ספק שזאת מחלה של הרבה רכבים.

גם לאבא שלי בVOLVO S40 יד ראשונה אחרי 110K קילומטר משום מקום הופיעה הנורית.

פורסם

תיבה רובוטית היא תיבה ידנית עם תפעול אוטומטי (כלומר במצב אוטומטי לא צריך להעביר

הילוכים עם היד ואין דוושת מצמד, ובמצב ידני רק צריך להעביר הילוכים בידית או בכפתורים,

שוב ללא דוושת מצמד).

היתרונות לעומת תיבה אוטומטית אמיתית: חסכון בדלק, ביצועים עדיפים, משקל נמוך יותר,

מצב תפעול ידני מהיר.

החסרונות לעומת תיבה אוטומטית אמיתית: ללא סיוע אלקטרוני כלשהו, הרכב מתדרדר בעלייה

אם לא לוחצים על דוושת הבלמים או המצערת. העברות ההילוכים פחות נעימות מבתיבה אוטומטית -

אלא אם מתאמים אותן בדומה לתיבה ידנית (הורדת רגל מדוושת המצערת לפני כל העברה, דורש תרגול).

פורסם

האם המגמה במעבר לתיבות רובוטיות קיימת גם בחברות האחרות ?

הפחד הוא שטויוטה יוותרו על הרעיון אחרי שנת הדגם הנוכחית ...

פורסם

טויוטה לא יוותרו על הרעיון, הסר דאגה מלבך. מה שכן, הם צריכים לשפר אותו כיוון שביאריס לפחות התיבה הזו איומה ונוראה.

הרבה יצרנים נכנסים עכשיו לתיבות הרובוטיות כיוון שהן מהוות (בתיאוריה) פתרון מצוין לחסרונות של התיבה האוטומטית (אותם פירט רועי). הבעיה היא שאצל יצרנים רבים הטכנולוגיה עוד לא הבשילה לרמה שתהפוך את ההבדלים בין הרובוטית לאוטומטית לבלתי מורגשים. וזאת בלשון המעטה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אענה:

טויוטה קוראים לתיבה הרובוטית בקורולה MultiMode, שזה בדיוק אותו השם בתיבה שיש ביאריס (הגרועה). מצד שני, ביאריס הם טוענים לתפעול ספורטיבי של התיבה כולל העברות הילוכים מהירות (מה שבין השאר גורם לפגיעה בנוחות), ובקורולה לא ראיתי טענה כזו. אפשר גם להניח שעבור הקורולה, המכונית החשובה ביותר שלהם, הם יעשו את כל המאמצים ליצור תיבה שדומה עד כמה שניתן לאוטומטית מבחינת התחושה. סה"כ יש הרבה שווקים שקונים את הקורולה עם תיבה לא ידנית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...