Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן ב-30K שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות לי אוטו חדש

הייתי לי קליאו שנת 95

ומכרתי אותה בגלל שהביטוח לא משתלם

עכשיו הוא רוצה לקנות לי אוטו שנת 2000 במחיר משו כמו 30 אלף שקל

איזה רכבים אתם ממליצים ומעדיפים

206 XT

פורסם

מה אתה מחפש?

ספורטיבי?

קטן וחסכוני?

מרווח?

תגיד מה ההעדפות שלך כך שנוכל לעזור לך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אוטו לצעירים אני מעדיף ספורטיבי

כמו ה206 xs עם השתי דלתות והגג חשמלי..

לא ראיתי עד עכשו 206 קופה עם גג חשמלי ב30K.

מסתובבות אצלי בשכונה וגם ראיתי ב"יד 2" מודל 99 XT לבנה 4 דלתות ,בלי סאן רוף וקישקושים. וכול זה בסביבות ה35K מינימום.

206 במחיר כזה תיהיה רק אחרי תאונה או לחלקים בלבד. :lol:

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

זה כמובן תלוי.

ההמלצה הקבועה שלי למי שמחפש רכב עם look צעיר ומהנה (וראיתי שחשוב לך סאן-רוף ;-) ) זה הרובר R25. מנוע 1.8, פחות מ- 10 שנית למאה והתנהגות מאוד זריזה ומתקשרת (טוב, לפחות יחסית לחלופות).

בתקציב שלך אולי תצליח להשיג שנת 2001, ואם הרכב תוחזק כמו שצריך (כלומר במוסכים מורשים ובזמן) הוא לא יבלה במוסך. לפחות זה הניסיון שהיה לי עם דגם כזה משנת 2002. גם לא קשה למצוא כזו עם יד נמוכה.

שים לב - כך או כך לא מדובר על אמינות יפנית. אבל בתציב שלך תזכה להרבה רכב תמורת השקלים שלך.

אם דעתך נטועה על ה- 206 (ככה זה לפחות נראה), אז בהצלחה. מנועי ה- 1.4 הם בני למעלה משני עשורים ולדעתי פיג'ו צריכים להתבייש שהם עדיין נמכרים. ה- 206 עם 110 כ"ס (1.6 בדגם ה- II) כבר יותר נחמדה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה רבה על התגובה הזאת..

אבל רובל האחזקה שלה יקרה לא?

לא נראה לי שאבא שלי יקנה לי רובר הוא לא אוהב תחברה הזאת

בדקתי על פג'ו 106 שנת 99 ככה מחירים בסביב ה19 עד ה22 משו כזה

מה אתם אומרים עלייה כדאי?

206 XT

פורסם

ה 106 תהיה אחלה אופצייה בשבילך - חסכונית, אמינה אם טופלה כמו שצריך (ובבקשה אל תתחילו עם סאגת הצרפתיות), עלות חלקים נמוכה, ובנוסף להכל אתה מקבל גם רכב משנתון סביר מאוד.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
כמה אתה אומר אני יכול להביא אחת כזאת?

במצב טוב

תשמע, קשה למצוא 106 שנת 2000, אבל אם תתפשר על כמה שנים אחורה 97+ תוכל למצוא אחלה xs,xsi ראלי שיתאימו לצרכים שלך במחיר שביקשת, אם כי רכב מטופל בקפידות מחירו יהיה בהתאם.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

יש כרגע כמה מפורסמות ביד 2, שנת 99, סביב המחירים של 20 עד 25 - יש שם גם אחת 3 דלתות אם זה מושך אותך.

http://www.yad2.co.il/Cars/CarGallery.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=287&FromYear=1998&UntilYear=&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&GalleryView=1

תגיד, אתה מדימונה במקרה?

DOESN'T WORK HARD

פורסם
תגיד, אתה מדימונה במקרה?

איך "עלית" עליו ?

ה-106 יכולה להיות בחירה מוצלחת,

לא נשמע קליינט פונטיציאלי של הדגמים היותר ספורטיביים

לך על אחת יפה :-P

(ושמורה)

porsche 914,2.0,1970

פורסם

לפי השם, לפי זה שהוא כתב שהייתה לו קליאו ולחבר שלו יש טיפו שאוהבת להתקלקל, לפי החתימה שאומרת שיש להורים שלו לאנסר "ספורט" - אנחנו לומדים ביחד :lol::wink:

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...