Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה והמגבר שלי נראה כמו בתמונה למטה, ובמערכת יש רק יצאת RCA אחת איך אני מחבר את המגבר?

תודה מראש

untitled.JPG

:-) just smile
פורסם

אתה מפצל את ה RCA .

הכוונה לאחר שאתה מעביר את חוט הRCA עד למגבר ישנם (תשאל בחנות מפצלים ) אבל חובה שהם יהיו עם כניסה אחת (נקבה) ושתיי יצאיות (זכר) וזה פשוט אתה מפצל .

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

אני הייתי נוהג אחרת, אבל זאת כמובן במידה ויש מחשבה להשתדרג בעתיד. את מפצל ה-RCA הייתי מחבר קרוב ל-HU ומשם מריץ שני כבלי RCA עד למגבר. הדבר יאפשר החלפה ל-HU מתקדם יותר בעתיד ללא התעסקויות מיותרות. בנוסף, הפרש העלויות עבור RCA נוסף הוא זניח במקרה כזה.

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
אני הייתי נוהג אחרת, אבל זאת כמובן במידה ויש מחשבה להשתדרג בעתיד. את מפצל ה-RCA הייתי מחבר קרוב ל-HU ומשם מריץ שני כבלי RCA עד למגבר. הדבר יאפשר החלפה ל-HU מתקדם יותר בעתיד ללא התעסקויות מיותרות. בנוסף, הפרש העלויות עבור RCA נוסף הוא זניח במקרה כזה.

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

איך אתה יכול לשים מפצלים קרוב ל-HU אם הם צריכים להתחבר למגבר ורק לשם הם יכולים?

אלא אם כן תשיג מפצל כאשר כולו זכרים או 2 נקבות וזכר. מה שלא ניתן להשיג.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

צודק, בעצם צריך מפצל עם חיבורים הפוכים ממפצל "רגיל". לא אתפלא אם קיימים מפצלים כאלה בחנויות האלקטרוניקה. או לחילופין ניתן להכין לבד אבל זו כבר השקעה לא כדאית ועדיף לסלול כבל נוסף בעת הצורך.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אפשר לעשות מה שרובם עושים.

להעביר שני כבלי RCA כאשר האחד מחובר והשני רק סלול ללא חיבור, יום יבוא ויהיה בו שימוש.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

המגבר הוא זה? או "בהנחה שהוא דומה לזה"

אצלי במגבר למשל יש אפשרות לבחור שכניסת RCA 1 ( ימין ושמאל כמובן) תתן אות לכל ה-4 ערוצים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
המגבר הוא זה? או "בהנחה שהוא דומה לזה"

אצלי במגבר למשל יש אפשרות לבחור שכניסת RCA 1 ( ימין ושמאל כמובן) תתן אות לכל ה-4 ערוצים.

אמיר

זה הולך להיות המגבר הזה.

אז מה אני צריך מפצלים? כמה עולה בערך מפצל?

פורסם
נראה לי שהסברתי פה די טוב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1146978&postcount=4

במקרה הזה שהסברת ערוצים 1-2 ינגנו את צד ימין של הסטריאו וערוצים 3-4 ינגנו את צד שמאל (או להפך לא חשוב).

כוונה היא ש3-4 יהיו מגושרים לסאב והם ינגנו רק צד אחד זה פחות מפריע, יותר מפריע שהקומפננט שבערוצים 1-2 ינגנו מונו של צד כולשהו, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם
במקרה הזה שהסברת ערוצים 1-2 ינגנו את צד ימין של הסטריאו וערוצים 3-4 ינגנו את צד שמאל (או להפך לא חשוב).

כוונה היא ש3-4 יהיו מגושרים לסאב והם ינגנו רק צד אחד זה פחות מפריע, יותר מפריע שהקומפננט שבערוצים 1-2 ינגנו מונו של צד כולשהו, תקן אותי אם אני טועה.

אז מישהו יכול להסביר איך אני מחבר בישביל שלא יווצר המצב הנ"ל.

פורסם

התמונות שהעליתי היו בחיבורים של פחות מדקה:) באמת טעיתי , ומצטער שלא השקעתי קצת יותר מחשבה.

במקרה הזה אתה מצליב בין היציאות.

כלומר אתה משתמש במפצלי Y , כמו שהראיתי בתמונה , אבל במקום לחבר את צד שמאל לאחוריים , ואז צד ימין לקדמיים [כמו שעשיתי בטיפשותי בלי לשים לב:)] אתה פשוט מצליב בין היציאות

כלומר ,

נקרא למפצלים בשמות ,שמאל = A ,ימין = B

אז אתה לוקח יציאה אחת מA ויציאה אחת מ B ומחבר אותם לערוצים 1\2

ואז אתה לוקח את היציאות הנותרות מ A ו B ומחבר אותם לערוצים 3\4

כך למעשה אתה מקבל סטריאו מקדימה וסטריאו מאחורה.

תודה שעלית על הטעות שלי :)

לא פלא שזה נעשה בשעות מאוחרות בשישי בלילה :)

אם זה עדיין לא נתפס , תגיד , אני אעלה תמונות מחודשות :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...