Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצות על הקאפה פרפקט. אתה יכול גם למצוא אותו ב2 סלילים של 4 אוהם.

מאוד איכותי. אתה מוזמן לשמוע אותו אצלי :)

ניב

לא חותם

פורסם

יש את הפירלס XXLS הוא לא חזק אולי אבל מדוייק בטירוף , לייבא אחד כזה לא אמור לעלות יותר מ1700 ש"ח כולל מיסים והובלה

לחבר פורום יש אותו

תבדוק אותו גם

בברכה יהודה

עריכה הוא די דומה לIDMAX בדיוק שלו

בברכה יהודה

פורסם
הפניקס ישב בתיבה 29 ליטר אטומה?

אמיר

האמת שלא - הוא ישב בתוך תיבה של בערך 43-45 ליטר אטומה.

איפה אפשר למצוא באינטרנט את מגוון המוצרים של הרץ בארץ? או שזה נמצא רק אצל המתקינים?

NIVO, אני כנראה בסופ"ש הבא (לא זה הקרוב) יהיה בחיפה, אני מאוד ישמח להיפגש איתך ולהתרשם מהסאב שלך.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אם תהיה מעוניין, תוכל חבר את הסאב שלי גם, פניקס גולד ZR 12 בתיבה 29-30 ליטר אטומה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לי יש סאב של mb קווררט שאמור לעלות 2200 (לי יש במקרה טווין) שעובד על אותו מגבר והתוצאה שווה שמיעה

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

אוקיי, תודה רבה לכולם על ההמלצות, אני חושב שאני יחלק את זה לשלבים ובכול פעם אני יבדוק משהו אחר עד שאני ימצא את מה שמתאים לי.

אם אפשר בבקשה דבר אחרון, אם מישהו יכול לכוון אותי אצל איזה מתקינים (שנמצאים באיזור הצפון המרכז וירושלים) אפשר למצוא את הסאבים של הרץ, אינפינטי, פוקאל וJL.

תודה לעונים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...