Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

''הרמת'' מסיבה ביער-עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דחוף את סמים שלך לחברים שלך, אופיר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אולי תלמד גם להטמיע את המסר שמדגישים לך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צריך שתייה, בנות ומוזיקה רועשת.

אה, ואם זה לא יעלה כלום אז הכיטוב.

תארגן דברים מחברים,רמקולים מגברים וכאלה, תמיד יש כאלה שאח שלהם "DJ" ויש לו.

אני הייתי בא בגישה שהעלויות לא יכוסו ולא יתגמדו בכלל, ככה תדע להשאר בפרופורציה מבחינת דברים.

משכנתא זה קל

פורסם

לירון דבר ראשון שיהיה במזל טוב.

דבר שני מניסיון (לא כל כך גדול אבל עדיין) מהאיזור שלי שיש פה מקום קטלני בחורשה עם יער קטן בין המאגרים צריך רק גנרטור שיצליח להחזיק מערכת של די ג'יי ותאורה, וכמה מחצלות לנוח כי בחיים לא כולם ירקדו לך שם.

ובמקרה הכי גרועע כמו שקרה פה באה משטרה וסגרה את המסיבה, ואם הם לא נשארים הרבה זמן אחרי שמכבים את המוזיקה ומוודאים שכולם הולכים אז אפשר להתחיל מחדש את המסיבה מקווה שלא יהיו תלונות או שוטרים משועממים בערב מסיבה שלך.

אה וכמובן הרבה שתיה!! ושטויות לנשנש

205 GTI.

פורסם

מקומות ישיבה גם צריך לארגן.אין ספק.

בינתיים הרשימה מורכבת מ:

1)גנרטור

2)דיג'י שיעשה שמח (יש לי אחד ב600 לכל הלילה +תאורה+הגברה ושטויות)

3)מקומות לשבת (בדמות ספות זרוקות)

4)שתייה והרבה(מקומות זולים מומלצים?)

מאמין שנצא בנזק של 2000 שקל,במידה וכל אחד יזרוק איזה 20 שקל תוך כדיי המסיבה(לא יודע איך נארגן את הכספים),הנזק הכספי לא יהיה גדול.

פורסם

יש כאן ברחובות את "מדינייט משקאות" (אם אתה מכיר את רחובות אז זה ליד מדינייט, איפה שהמגרשי סוחרים.

ובנוסף אני מכיר מישהו שעובד בחנות משקאות, שלח לי ה"פ עם רשימה ואני אנסה להשיג הצעת מחיר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מנסיון של מסיבות שטח.

אני מגיע מהצד של ההגברה והתאורה.

עם אתה מביע מערכת הגברה ותאורה. (ואני לא מדבר על מערכת גדולה והרבה ציוד.

אתה צריך גנרטור של לפחות 10KW.

שזה מתחלק. 16 אמפר הגברה.

16 אמפר תאורה. שזה כ 8 פנסים סבירים.

תאורה שטח (בטיחות) עוד כ 16 אמפר. שזה כ 8 פרוזקטורים מסביב. להאיר את השטח.

או לחלק לכמה גנרטורים. שכל אחד על ציוד בנפרד! 1 הגברה. 2 תאורה. 3תאורת שטח.

אסור לחבר הגברה על כמה גנרטורים שונים!!! אסור (המערכת תשרף)

וכנ"ל לגבי תאורה שנשלטת על ידי פיקוד. רק גנרטור אחד!.

ביערות אסור להדליק אש!

לגבי אלכוהול. בקבוקי זכוכית. (לא בסדר להשאיר זכוכיות בשטח. ) מסוכן לאנשים/חיות.

לגבי מניעת כניסה. רק גדרות רשת. (שאי אפשר לעבור.) אחרת אין סיכוי.

ולקיחת כסף. עם תגיע ביקורת עלולה להיות בעיה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לגביי גידור-שוב,מי שלא יוזמן,לא יבוא.בדוק.

לגביי גביה של כספים,חבר יעבור עם איזו קופה וכל החברים ישימו כסף.

לא משהו עם כרטיסים,גדרות וכו'.

פורסם

לירון, אני חושב שכל ההצעות האלה נבעו מזה שאנשים חשבו שאתה הולך להרים מסיבה מסיבה ולא חגיגה פרטית של החבר'ה שלך. מי צריך גדרות וברמנים תגידו לי? מה קשה למזוג לבד?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...