Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נמו יש לו שם לקירח, אתה יודע את זה, נכון? :lol:

כמו שהמלצתי לך תבוא מחר למפגש. ההצעה היחידה שלי אלייך.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני ממש לא מתפלא, זה הרי צפוי.

יש לך L7 והבמה היא רק דוטק.

אני מצטער לאכזב, אבל כאן הבעיה.

לא יודע, לא ממש מסכים איתך. לדעתי, אם יש לך סט איכותי וטוב (יחסית אני אומר בדרגה בינונית כמו הדוטק) אז גם עם L7 אתה צריך לשמוע חזק ואיכותי. תראה אותי, ומי כמוך יודע, היה לי P2, החלפתי לקסנון שהוא הרבה יותר חזק, נכון גם שיפרתי את החיווט והכיוונים, ושומעים הרבה יותר חזק ממה שהיה לי עם ה-P2, ואני מאמין שגם אם אני ישים L7 ישמעו חזק. אולי זה נכון, הסאב לא ישתלב במוזיקה אלא ממש ישתלט עליה, אבל הדוטק כן צריכים לנגן היטב וחזק, גם עם L7, למרות שהבנתי שאתה מדבר מניסיון עם ה-L7 שיצאת אחרי זה ממורמר וחירש מהאוטו :wink::-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבעיה שלך נובעת אך ורק מהמגבר.

100x4 הוא בטוח לא מוציא.

אני אישית אומר לך בתור בעליו של לאנזר קצת יותר "טוב" משלך (438) אומר לך שפה נעוצה הבעיה.

הניתוק כביכול של הטוויטרים זה פשוט נפילת מתח (בעיית חשמל) והמגבר לא מספק מספיק וואט בשביל הרמקול, זאת דעתי כמובן מניסיון מר, אני סובל מזה אז אני יודע מה זה.

חוצמזה שהכיוונים שלך בטוח לא טובים\נכונים.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
איזה סט יהיה במה קדמית הולמת בשביל L7?

לדעתי זה שטויות

הכל עניין של כיוון נכון והתקנה נכונה.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני רשמתי לך כבר שזה לא נכון שהדוטק לא מספיק חזקים לנגן יחד עם L7. כיוונים וחיווט טוב זה הכל. ייתכן כמו שנדב אמר שזה המגבר.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אחח כל כך הרבה אופציות אפשריות אה?

בכל מקרה אני יעשה מה שידרש, גם אם זה לקנות מגבר חדש וחזק, וגם אם זה יהיה לשלם ימבה כסף כדי להתקין הכל מחדש

או למישהו שיכוון לי את זה בצורה ההכי טובה.

אחרי הכל, עבדתי 3 חודשים בשביל המערכת הזאת, לא מסתפק בפחות ממושלם

פורסם

אתה לא צריך לשלם על התקנה מחדש, זאת אחריותו של המתקין לתקן לך ולעשות התקנה טובה!

המינימום של המינימום זה שהכל יעבוד כמו שצריך.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
לא יודע, לא ממש מסכים איתך. לדעתי, אם יש לך סט איכותי וטוב (יחסית אני אומר בדרגה בינונית כמו הדוטק) אז גם עם L7 אתה צריך לשמוע חזק ואיכותי. תראה אותי, ומי כמוך יודע, היה לי P2, החלפתי לקסנון שהוא הרבה יותר חזק, נכון גם שיפרתי את החיווט והכיוונים, ושומעים הרבה יותר חזק ממה שהיה לי עם ה-P2, ואני מאמין שגם אם אני ישים L7 ישמעו חזק. אולי זה נכון, הסאב לא ישתלב במוזיקה אלא ממש ישתלט עליה, אבל הדוטק כן צריכים לנגן היטב וחזק, גם עם L7, למרות שהבנתי שאתה מדבר מניסיון עם ה-L7 שיצאת אחרי זה ממורמר וחירש מהאוטו :wink::-)

גיא.

אני מדבר מניסיון, הדוטק נשמע ממש חלש עם הסאב הזה.

• תוכן חדש...