Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מתאים לעיתון הרכב המוביל בארץ.

זה ממש מדכא - לוקח שנה להעלות כל עמוד, ובעיקר לחזור לראשי.

ואני לא מדבר על העיצוב בכלל :shock:

לא רוצה להיות הממורמר, פשוט זה הקשר היחידי שלי למגזין בתור אחד שגר בחו"ל. (ואחרי שביטלתי את המנוי לחו"ל בשל שיקולים כספיים)

Passt scho...

פורסם

מה שאותי מטריד זו העובדה שאתה כאן רק 3 חודשים וקיבלת גישה לofftopic :twisted:

סתם - האתר שלהם תמיד היה איטי, אין לי מושג למה (למרות שעכשיו הוא דווקא עובד בצורה סבירה).

פורסם

פורום אוף טופיק הוא לא פורום תמיכה טכנית לאתר של "אוטו".

אם יש לכם בעיה עם קצב הגלישה באתר אוטו, או עם עיתון שהשליח משאיר מקופל בתיבה, או משאיר על הדשא הרטוב, או שמגיע באיחור, הפורום שלנו הוא לא המקום לתלונות על כך.

נא לא לפתוח שרשורים בענין להבא.

בשביל זה יש את סקורניס.

כל תלונה על העיתון שתוגש דרכו תענה בצורה יעילה, עניינית ומיידית.

במקום לפתוח שרשורי קיטורים, אנא התקשרו ישירות לסקורניס לנייד שלו - 24 שעות ביממה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...