Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד, הקסנטיה יותר מודרנית מה-405, ואמורה להיות גם יותר נעימה לנסיעה.

מצד שני מדאיג אותי עניין הבומבות ועלות החלקים לקסנטיה.

עד כמה שידוע לי, הן נסחרות במחירים דומים בערך.

כמובן שמנוע דיזל זאת לא אופציה (הרכב ישמש כפרייבט במשפחה, וגם מעצבן אותי רעש הטרקטור שלו).

ההעדפה היא לגיר ידני, בעיקר משיקולי צריכת דלק ואמינות, אבל אם גיר אוטומטי באחת מהן ניחן באמינות יוצאת דופן, האופציה גם תילקח בחשבון.

אם יש אלטרנטיבה עדיפה בגודל דומה (משפחתיות גדולות/מנהלים), אני פתוח להצעות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הקסנטייה אמנם מודרנית יותר מה 405 אך לא נוחה ממנה בהרבה.

היתרון העיקרי של הסיטרואן נעוץ במנועייה הגדולים יותר-1.8 או 2.0.לעומת זאת רוב ה 405 נימכרו עם מנועי 1.6 שביצועיו מעוררי רחמים,למרות ששופרו מעט לאחר שהפיג'ו עברה לשימוש בהזרקה רב-נקודתית בשנת 95'.

נסה לחפש 4.0 משנותיה האחרונות שכונתה סיגניצ'ר וצויידה במנוע 2.0 123 כ"ס.

מכונית נהדרת,מהנה לנהיגה ואפילו אמינה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ה-405 כה נוחה עד שמתעוררת תהייה מדוע סיטרואן בכלל טורחים עם המערכת ההידרופנאומטית. כנראה זו הסיבה שלאחר ה-405 החלה מגמת ירידה בנוחות דגמי פג'ו.

עם גיר אוטומטי אף אחת מהשתיים לא תציע ביצועים סבירים עם מנוע שאינו 2.0 ליטר. בכלל, המנוע הזה הוא הבחירה העדיפה מכיוון שהוא עשוי מברזל ולא מאלומיניום שנוטה להאכל בגילאים הללו. ה-405 סיגנצ'ר הגיעה ב-96-97 אך כאוטומטית בלבד.

אין הרבה מה לחשוש מהמערכת ההידרופנאומטית של הקסנטיה. היא אינה ממוחשבת, פשוטה יחסית ודי אמינה. הקסנטיות גם עולות פחות ומדובר ברכב יותר מודרני (השקה ב-93 לעומת 87).

מה לקנות? את זו שתמצא קודם עם גיר ידני ובמצב טוב. אם אתה מוכן להתפשר על אוטומטית, חפש פורד מונדיאו.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ויש לציין שהקסנטיות הידניות משנת 96 ומעלה הגיעו עם מנוע 16 שסתומים ו135 כ"ס ונסחרות בכ-18-20 אלף שקל. יש לחבר פורום אחת כזאת. האוטומטיות מהשנים האלה נמכרו עם המנוע שחן ציין, 8 שסתומים ו123 כ"ס. עד שנת 98 שבה הפסיקה להמכר עם מנוע 8 שס'.

שים לב מה אתה רוצה ומה אתה קונה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על הקפצת שירשור, לא רואה טעם בפתיחת שירשור חדש.

מצאתי קסנטיה (יותר נכון הקסנטיה מצאה אותי) 2.0 אוטומט מודל 1997, רמת גימור SX.

עכשיו ברישיון רשום תחת "הספק" 210 כ"ס, וזה לא נראה לי כל כך הגיוני.

מעבר לזה בבדיקה נאמר שהאוטו במצב חדש, רק מצריך טיפול 10K. והוא נוסע... איך אני אגיד את זה, מטוס בואינג (לא של אל על :-P). מחיר נדרש - 20K.

אני חושב שאני אלך על זה. רק שאלה - יש עוד דגשים בקשר ללמה אני מכניס את עצמי?

נ.ב. לא, לא רוצה לשמוע על אוטו יפני.

שים לב מה אתה רוצה ומה אתה קונה.

אני מחפש רכב גדול, אוטומטי (פשרה ביני לבין ההורים שלי), מרווח ונוח לשיוט מהיר, אבל שגם יסבול פקקים. אני לא מחפש מכונית של רבע מייל ב-10 שניות, וגם לא מכונת פניות עם שלדה מטורפת. אני מחפש אוטו לחיות איתו ולהנות ממנו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין לך מה לדאוג בקשר להספק, גם אצלי היה רשום 210.

ההספק הוא 123.

הרכב הזה בשיוט מאוד מהיר, הוא לא מאיץ 0-100 מדהים, אבל יש הרבה מומנט.

מקווה בשבילך שאתה קונה את הרכב שהיה אצלי, הוא יצא מושלם בבדיקה, ומוחזק כרגע על ידי מישהו שחובב מוסכים מורשים.

גם היא היתה מנוע 2.0 שנת 97, ירוקה.

טיפול כל 15K, ואם תרצה ספר היינס, אני מוכן למכור לך בעבור נזיד עדשים.

מבחינת מרווח, היא מאוד מרווחת, 2.74 בסיס.

פורסם

ארז, אם זה עוזר לך, יש לה גם וו גרירה. אבל בניגוד לרוב הרכבים בעלי ההתקן הזה, האוטו לא מרגיש עייף ולא נראה מוזנח.

פורסם

תנסה להתמקד בגיר ידני (אל תתפשר) מנסיעה ב405 ידנית ואוט' באותו נפח מנוע, ההבדל הוא משמעותי לטובת הידני.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ועל מנת לדרבן אותך קצת בנושא ההוא שמעליי :wink:, המנוע שלו 16 שסתומים עם 135 כ"ס, שזה מנוע אחר לגמרי מהמנוע 2.0 בגרסה האוטומטית. מומלץ מאוד! (טוב, לדעתי)

• תוכן חדש...