Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אפשר בבקשה לדעת דבר מה?

אם אני קונה קומפוננט נגיד 3WAY

איפה אני מחבר את השני חלקים הנוספים?

אני יודע שאת הרמקול אני מחבר נגיד בדלת או במקום המיועד

אבל את שני החלקים הנלווים והדבר הזה שבא איתם שאין לי מושג איך קוראים לו בכלל

שנראה כמוגלאי עשן מודרני (סתם בצחוק)

סליחה שאני נשמע לא מבין בתחום אבל אני באמת לא מבין ואשמח לקבל טיפה מושג

תודה על זמנכם

אורי

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם

קומפוננט בדרך כלל מורכב מזוג של:

רמקולים מיד באס (רמקולים לתחום בתדרים הבינוני)

טויטרים (רמקולים קטנים לתחום תדרים גבוה)

קרוסים שמקבלים מה HU (הרדיודיסק) את המידע ומספקים לכל אחד מהרמקולים את תחום התדרים המיועד לו

את כל הרכיבים כל אחד מרכיב איפה שנוח לו.

בדרך כלל את המיד באס בדלתות, את הטויטרים באיזור הדאש בורד והקרוסים איפה שיש מקום מתאים (מבחינת הסאונד לא משנה).

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

הקומפוננט שאתה מתכוון אליו זה 2WAY , הקרוס לא נחשב אלה רק המידוופר והטוויטר. ישנם גם קומפוננטים 3WAY שכוללים וופר, מיד, וטוויטרים. הם פחות נפוצים כי הם יקרים יותר וזקוקים להתקנה מקצועית.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אז רק בשביל שאני יבין נכון

אתם אומרים פה שאני מקבל בערכה רמקול גדול שאותו אני מתקין בדלת

טוויטר שאותו אני שם על הדאש בורד או אם יש מקום מתאים על הדאש בורד או ליד

ואת הדבר הזה שמחבר אותם אני מתקין איפה שנח לי

בכל אופן הוא חייב להיות ליד הרמקולים?

או שאפשרי למשוך כבלים ולחבר אותו בפגוש מאחורה?

או שזה בכלל דבר שבא מורכב עם הרמקולים שצריך לתפוס את הזוית הנכונה ולשים אותו ליד הדלת

את האמת אף פעם לא ראיתי שיש לאחד מהחברים שלי כזה דבר

אני כבר מתחיל לחשוב אולי להגיע למפגש רכב שיש לכם בכדי לדעת טיפה יותר על מה מדובר

מה אתם אומרים?

להתקנה שלי:

פורסם
אז רק בשביל שאני יבין נכון

אתם אומרים פה שאני מקבל בערכה רמקול גדול שאותו אני מתקין בדלת

טוויטר שאותו אני שם על הדאש בורד או אם יש מקום מתאים על הדאש בורד או ליד

ואת הדבר הזה שמחבר אותם אני מתקין איפה שנח לי

בכל אופן הוא חייב להיות ליד הרמקולים?

או שאפשרי למשוך כבלים ולחבר אותו בפגוש מאחורה?

או שזה בכלל דבר שבא מורכב עם הרמקולים שצריך לתפוס את הזוית הנכונה ולשים אותו ליד הדלת

את האמת אף פעם לא ראיתי שיש לאחד מהחברים שלי כזה דבר

אני כבר מתחיל לחשוב אולי להגיע למפגש רכב שיש לכם בכדי לדעת טיפה יותר על מה מדובר

מה אתם אומרים?

להגיע? למה לא?

תבוא ותבורך גם. כל מה שתרצה לדעת (טוב כמעט) אתה תראה וגם תשאל. יש מפגש ביום שבת הבא.

וברוכים הבאים לפורום.

פורסם

את הקרוס אובר בדרך כלל שמים בתוך הדלת, או על (יש כאלה יפים:wink: ) אבל אפשר גם לשים אותם מאחור כמו שאמרת.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

תמיד אפשר להרכיב אותם ככה :)

IMG_0043.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רגע רגע רגע,

אני רואה שיש לך 3 רמקולים (משמע 3WAY אם אני לא טועה ,נכון?)

אבל איפה הקרוס?

הדבר הזה שלא דומה לרמקול זה הקרוס נכון?

אהה וגם ההגה שלך נעלם,

לא סתם, אחי (עם אחיך דבר בבית) רואים שהשקעת ברכב

אתה בטח אחד מהמתמצאים

הלוואי ויכולתי לדעת יותר

בינתיים אני רק מגשש

מנסה למצוא משהו מתאים לרכב שלי

**

הודעתך נערכה: נא הקפד להשתמש בסימני פיסוק, 'חחחחח' אינה מילה תקנית בשפה העברית ועם אחייך דבר בבית.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147406

**

להתקנה שלי:

פורסם

אם זה הרכב של אליקו אז ככל הנראה הוא עבר לאנגליה.:-D

סתחתיין אלי! :-D:-D:-D

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

לפותח התרד אאתה עושה סלט מהתשובות וזה בכלל לא טוב, לא עדיף לך ללכת למתקין מקצועי שיעשה לך את העבודה אם אתה לא יודע לעשות?

ואם סתם בא לך להעשיר את הידע אז בוא נסדר כמה דברים:

1) ישנם בשוק שני סוגי סטים של קומפוננט האחד הוא 2WAY שמורכב ממיד באס וטוויטר והסוג השני הוא 3WAY מידוופר, מיד רינג' וטוויטר בשני סוגי הסטים מגיע קרוס.

2)קרוס- מטרתו לחלק את התדרים בין חלקי הסט

3) סט 2WAY אין בעיה להרכיב מיד באס בדלת וטוויטר באזור הדשבורד כאשר מיקום הקרוס אינו ממש עקרוני אתה יכול בדלת, מתחת למושב, בפלטה האחורית שעליה יושבים המגברים זה ממש לא משנה

4) סט 3WAY ישנו בעיה מכיוון שצריך ליצור תיבות כמו לסאב לכל רכיב כלומר אינך יכול לשים את המידוופר בדלת יחד עם המידרינג' כי זה יהרוס לך את השמיעה לך סט 3WAY עדיף לעשות אצל מתקין מקצועי ולא אצל אחד שמשחק אותה

ישנם מכוניות שמגיעות מוכנות לסטים של 3WAY כמו אמריקיות ויש גם כמה יפניות ישנות שאפשר לנצל יפה לסטים כאלה כגון המיצובישי סופר לנסר מסיבה שאפשר לשים את המידוופר סדלת וכבר יש מקום בדשבורד לרמקול 4 אינת שזה בדרך כלל גודלו של מידרינג' ובנוסף למקם את הטוויטר במקום הנכון וזה יראה כמו בתמונה שelik העלה פה

מקווה שעשיתי לך קצת סדר בראש והבנת מה ההבדלים כמה החשיבות היא שסט 3WAY יותקן אצל בן אדם שמבין ולא אצל כל אחד

פורסם
לפותח התרד אאתה עושה סלט מהתשובות וזה בכלל לא טוב, לא עדיף לך ללכת למתקין מקצועי שיעשה לך את העבודה אם אתה לא יודע לעשות?

ואם סתם בא לך להעשיר את הידע אז בוא נסדר כמה דברים:

1) ישנם בשוק שני סוגי סטים של קומפוננט האחד הוא 2WAY שמורכב ממיד באס וטוויטר והסוג השני הוא 3WAY מידוופר, מיד רינג' וטוויטר בשני סוגי הסטים מגיע קרוס.

2)קרוס- מטרתו לחלק את התדרים בין חלקי הסט

3) סט 2WAY אין בעיה להרכיב מיד באס בדלת וטוויטר באזור הדשבורד כאשר מיקום הקרוס אינו ממש עקרוני אתה יכול בדלת, מתחת למושב, בפלטה האחורית שעליה יושבים המגברים זה ממש לא משנה

4) סט 3WAY ישנו בעיה מכיוון שצריך ליצור תיבות כמו לסאב לכל רכיב כלומר אינך יכול לשים את המידוופר בדלת יחד עם המידרינג' כי זה יהרוס לך את השמיעה לך סט 3WAY עדיף לעשות אצל מתקין מקצועי ולא אצל אחד שמשחק אותה

ישנם מכוניות שמגיעות מוכנות לסטים של 3WAY כמו אמריקיות ויש גם כמה יפניות ישנות שאפשר לנצל יפה לסטים כאלה כגון המיצובישי סופר לנסר מסיבה שאפשר לשים את המידוופר סדלת וכבר יש מקום בדשבורד לרמקול 4 אינת שזה בדרך כלל גודלו של מידרינג' ובנוסף למקם את הטוויטר במקום הנכון וזה יראה כמו בתמונה שelik העלה פה

מקווה שעשיתי לך קצת סדר בראש והבנת מה ההבדלים כמה החשיבות היא שסט 3WAY יותקן אצל בן אדם שמבין ולא אצל כל אחד

רוב המיד-ריינג'ים לא צריכים נפח כלל, כדוגמת ה CDM של מורל שפשוט ניתן לעשות שקע בצורך האלמנט ולהתקינו כך. הנפח של האלנמנט כבר "כלוא" בתוך הרכיב עצמו. ברור שגם כך לגבי הטוויטרים (כולם). לכן, ניתן להתקין סטים 3 WAY, כאשר כל הרכיבים הם על גבי הדלת לדוגמא. אגב, יש הממליצים להתקין את האלמנטים קרוב מאוד ביניהם ככל שניתן, ע"מ להגיע לאיזון בין הרכיבים ולפשטות בכיוון.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ההגה אכן נעלם , אני נוהג בכח המחשבה בלבד :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

Quatro לא הבנתי את מה שרשמת מה זאת אומרת הנפח "כלוא" בתוכם?

אתה מתכוון שעובדים כמו סאבים שהבאגז בעצם משמש תיבת נפח? או זה אחרת לגמרי?

פורסם
ההגה אכן נעלם , אני נוהג בכח המחשבה בלבד :)

you wish.

לפי מיטב זכרוני ה P9 עדיין אצלי וה CRV עדיין מפורקת. יאללה, טוס לעבוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...