Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסטון של היום מגיעים ל-320-330 קמ"ש אם אני לא טועה.

כמכונית, הקונטאש לא הייתה מוצלחת במיוחד, היא הייתה איטית יותר מהמיורה שהחליפה (270 לעומת 275 ו-6.9 לעומת 6.3), ההתנהגות שלה הושפעה לפי כמות הדלק שבמיכל (שהיה ממוקם מקדימה) והיה בה המון תקלות.

מה שמיוחד בה הוא העיצוב, אני מאוהב בעיצוב הזה של למבורגיני (ואפשר להבין את זה מהדגמים שלי בסימלון) שהופיע לראשונה בקונטאש.

השיא של העיצוב הזה, לטעמי, הגיע לדיאבלו הזאת.

http://gallery.redbrick.dcu.ie/d/2625-1/Lamborghini+Diablo+VT+2.jpg

רק שתהיה בצבע צהוב.

פורסם

אני יפרסם הרכב המקורי ביותר לפי דעתי הוא הלמבורגיני קונטאש באמת מיוחדת אווירודינימית ושהתכווני על האסטון התכוונתי לדגמים רגילים כמו: DB7 DB5 ועוד ... אגב השברולט לומינה שאני נוהג היא המכונית האחרונה בשברולט שהיתה על בסיס 6 מושבים חוץ מהאימפלה למרות שהיום עדיין הם ממשיכים וזהו לוקסוס אמרקני האנדברקס שלי קטן ונראה כמו ניטרוס באמת במבחני ריסוק הוא קיבל את הדירוג הגבוה ביותר לשנת 95 וזה אוטו מאוד מרווח כיף סופר נוח גדול וחזק אני מרוצה ממנו מאוד התא מטען עצום כמו בקורסיקה שהייתה לי פעם ז"ל שעברתי איתה תאונה מסכנה אני עם הלומינה מעול וכך אמשיך ובקיצור יאללה נמשיך בתגובות :-D :-D :smilecolr

CHVROLET LOMINA V6 3.97 LS

פורסם

בתור שרוף למבורגיני אני מודה ומתוודה שיש עיצובים מקוריים הרבה לפני שמישהו חשב שם לייצר מכוניות.

יש את סידרת ה BAT של ברטונה, שלדעתי התחילה את כל טירןף העיצובים - בכלל זה לא ממש רכב אחד שעשה את ההבדל - תמיד היה את המירוץ לעיצוב.

לנצ'יה סטראטוס , אלפא סטראדלה,מרצדס גאלווינג,ETYPE...

Mercedes-Benz-300-SL-Coupe-F-Top-DO-1024x768.jpg

db_Finished025.jpg

alfa_bat579_500.jpg

פורסם

אוטו הכי מקורי והכי שהדליק אותי הוא אוטו שיש לו על הגג מעין "אחוזה" כלשהי נראה לי כמו של "עיר המלכים".

ד"א את הרכב ראיתי באילת. בפסח אני יהיה באילת אם אני יראה אני יצלם אותו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

סיטרואן SM וזאת שנמצאת בארץ נראית אפילו יותר טוב מהתמונות.

(יצא לי לראות אותה בראלי יום הבחירות מסתתרת בעצים).

אחד הרכבים הכי יפים אם לא הכי יפה שראיתי.

פורסם

רודיוס? זה עוד כלום, כנראה לא ראית את קיירון :lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

child speed מאוד קשה לקרוא את ההודעות שלך. לא הבנתי איך כמות המושבים בלומינה קשורה לנושא ? ולמה אתה חושב שחברי הפורום צריכים את העידוד שלך כדי להמשיך להגיב?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אני יפרסם הרכב המקורי ביותר לפי דעתי הוא הלמבורגיני קונטאש באמת מיוחדת אווירודינימית ושהתכווני על האסטון התכוונתי לדגמים רגילים כמו: DB7 DB5 ועוד ... אגב השברולט לומינה שאני נוהג היא המכונית האחרונה בשברולט שהיתה על בסיס 6 מושבים חוץ מהאימפלה למרות שהיום עדיין הם ממשיכים וזהו לוקסוס אמרקני האנדברקס שלי קטן ונראה כמו ניטרוס באמת במבחני ריסוק הוא קיבל את הדירוג הגבוה ביותר לשנת 95 וזה אוטו מאוד מרווח כיף סופר נוח גדול וחזק אני מרוצה ממנו מאוד התא מטען עצום כמו בקורסיקה שהייתה לי פעם ז"ל שעברתי איתה תאונה מסכנה אני עם הלומינה מעול וכך אמשיך ובקיצור יאללה נמשיך בתגובות :-D :-D :smilecolr

וחכמינו היו אומרים - הזוי משהו...

אכן, אין ספק שהלומינה הינה פאר היצירה האמריקאית. נראה שלאור זאת מצבן של 3 היצרניות האמריקאיות הגדולות ברור מאליו...

אהבתי כמובן את "האחרונה חוץ מ...". אם היא האחרונה, אז אין אחריה כלום. אם יש אחריה משהו, אז היא לא האחרונה...

כ"כ, זו פעם ראשונה שאני רואה גבר שמשוויץ שיש לו קטן, ועוד כזה שנראה כמו "ניטרוס"! הגשמת הפתגם על מי שנוהג על 5 מטר פח ויש לו קטן...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...