Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרת MP3 לWAV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

no , after the file was converted into MP3 it lost all the data

it cannot be recovered.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

במילים אחרות - MP3 שיומר חזרה ל WAV יישמע בדיוק אותו דבר. לא נקבל את האיכות של הדיסק המקורי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש היום מכשירים שמנסים להחזיר את האיכות לקבצי MP3, ואפילו מתיימרים להגיע לאיכות טובה יותר מ CD :? . קשה לי להאמין, אבל שמעתי שהמכשיר הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=668&product=15913 נותן תוצאות לא רעות. אבל הוא מיועד בעיקר ל PC או לנגני MP3. אז עכשיו אתה יכול לקנות נגן חיצוני לחבר ל HU עם הגדג'ט הנ"ל.... קצת מסובך, לא?:wink:

פיאט 124 - רק החלודה יכלה על האוטו הזה...

פורסם

יש לי כרטיס קול של קריאטיב מדגם ,X-FI elite pro

והחברה טוענת שעם כוח העיבוד של הכרטיס החדש, ואפשרות ה 24-BIT CRYSTALIZER

אפשר להגיע בקבצי mp3 לאיכויות זהות של CD רגיל.. אבל זה רחוק מהמציאות.

ולצורך העניין, ערכתי ניסיון עם כמה דיסקים מקוריים שהמרתי מהם כמה שירים לפורמט mp3

בקצבי דגימה של 320KBPS 44.1KHZ, וכמובן שהשתמשתי באחת התוכנות החזקות כיום בשוק.

ה steinberg cubase שמסופקת עם הכרטיס.

והתוצאות, כמו שאמרתי זה רחוק מלהיות באיכות של CD רגיל. ואפילו בשביל לשמוע את הטראקים

השתמשתי ברמקולים שהם בינוניים+ נקרא לזה.

ואם כל זה לא עזר- אז ניראה לי שהמכשיר שהציע חבר הפורום Alonpo גם לא יעזור.

פורסם
יש היום מכשירים שמנסים להחזיר את האיכות לקבצי MP3, ואפילו מתיימרים להגיע לאיכות טובה יותר מ CD :? . קשה לי להאמין, אבל שמעתי שהמכשיר הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=668&product=15913 נותן תוצאות לא רעות. אבל הוא מיועד בעיקר ל PC או לנגני MP3. אז עכשיו אתה יכול לקנות נגן חיצוני לחבר ל HU עם הגדג'ט הנ"ל.... קצת מסובך, לא?:wink:

לא שווה יותר לקנות דיסק מקורי במקום כל הבלאגן הזה ?

אני מעדיף להזמין דיסקים מחו"ל , ככה שומעים טוב וזהו , לא צריך המרות ולא צריך כלום .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...