Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הרכבתי צמיגים חדשים ללנצ'יה המתוקה שלי....מה אני יגיד לכם.... התנהגות הכביש השתנתה לגמרי, הצמיגים הם פאלקן ZE512 ורביעייה של 14 185/60 עלתה 1100 שקל והיה שווה כל אגורה, גם צמיג יפה וגם אופה... שווה לבדוק כאופצייה. :turn-l:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
היום הרכבתי צמיגים חדשים ללנצ'יה המתוקה שלי....מה אני יגיד לכם.... התנהגות הכביש השתנתה לגמרי' date=' הצמיגים הם פאלקן ZE512 ורביעייה של 14 185/60 עלתה 1100 שקל והיה שווה כל אגורה, גם צמיג יפה וגם אופה... שווה לבדוק כאופצייה. :turn-l:[/quote']

רק תזהר על רטוב :?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקשר לרטוב לא הבנתי למה אנשים אומרים שהם לא טובים על רטוב ,

ולאחר כ - 10 אלף קילומטר אני מתחיל להבין ,

זה לא שהצמיג לא טוב בגשם , הוא לא טוב עם שלוליות קטנות , זאת אומרת שזמן ההתרגלות שלו במעבר בין רטוב ליבש הוא בעייתי .

נ,ב : איזה לנצ'יה יש לך ?

פורסם

אתה כל כך צודק......

סוף סוף הפנמתי

כשהוא על רטוב מהתחלה הוא עוד קצת סביר

אבל שלולית קטנה ... הורגת אותו

עדיין

הוא לא מזהיר על רטוב

אבל אתה צודק 100%

לפחות בתחושה זה ככה

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ה512 זה הדגם שהחליף את ה502 ויש בו יותר חריצים (ועדיין הוא יותר יפה) ותעלות מים

את ה502 הפסיקו לייצר וה512 הוא דגם משופר אז ננסה ונראה, היצרן טוען ששיפרו אותו ברטוב... (לפי האתר)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...