Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלילת רישיון בערב שישי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בצער רב אני עברתי על החוק איך שאומרים ונתפסתי עם המכנסיים למטה בעת חזרה מבילוי ,השוטר ביקש יפה לעצור בצד ולבצע בדיקת אלכוהול. כמובן שלא סירבתי וכמו כן עברתי את הבדיקה הפיזית\מוטורית כהלכה אך המכשיר הראה תוצאות לא יפות (ראוי לציין שלא התנהגתי כשיכור וידעתי מה הולך איתי ,גם השוטרים ציינו את זה והתפלאו). בסה"כ מדובר על חצי מהחבית על קיבה ריקה שגרמה לתוצאה לעבור את הרף המותר. התבקשתי להכנס לניידת ולהתלוות לתחנה עלמנת לשלול את הרכב\רישיון.

השוטר שנהג באוטו שלי ממש התפרע ונתן כל הזמן קיקים וחבר שלי שהיה ברכב איתו סיפר שהשוטר התפלא כמה היא מטופחת ומטופלת ,כמה אירוני. בכל אופן הוזמנתי לקצין משטרה ביום ראשון עלמנת שיקבע אם יעקלו את הרכב לחודש או לא וכמובן משפט באפריל. השוטר ציין שרשם שהתנהגותי הייתה טובה על אף העבירה ושזה יהיה לטובתי.

אני רק מצטער שלקחתי את הסיכון ועליתי להגה ,מצטער שאין לי אוטו עכשיו ,מצטער על השטויות.

אל תעשו את זה ,לא שווה את הכאב ראש או מונית או חבר תורן (שלא משתכר אחרי שהוא מבטיח שהוא ינהג חזור ,לכן אני נהגתי).

אני רק רוצה לדעת על מה יהיה הדיון ביום ראשון וכמו כן פרטים לגבי המשפט ,צפי לקנס גבוה?

כמה עולה להחזיק את האוטו לחודש במידה ומעוקל ?

בברכה,

דוד.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הרישיון חשוב לך תמצא עורך דין טוב, אבל ממש טוב וגם חשוב לפני שאתה מגיע לקצין ביום ראשון.

לפי החוק היבש נהיגה בשיכרות =שלילת מינימום (בפועל) של שנתיים, מאסר עד שנה ועד 20K קנס.

פורסם

אני לא חושב שלשוטר מותר לנהוג ברכב שלך..

כמה חבל לשמוע על המקרה..

כמו שרשמתי בתגובה קודמת שלי פעלת מחוסר ידיעה כי מהתחלה שתית על קיבה ריקה וחשבת ששתית טיפה..

ואני מבין שדאגת מראש חבל שחבר דפק אותך ככה.. היית מחכה איזה שעה באוטו אפילו תופס שינה קצרה ואז נוסע..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

אני לא יכול לעכל את מה שנרשם בתגובה מעליך ,מאסר שנה ,שלילה לשנתיים ??

פאק אני מעדיף להתאבד. אני לא אספיק למצוא עורך דין עד מחר ,מישהו יכול לעזור לי ?

נסעתי כ10 מטרים והניידת יצאה אחריי. :cry:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אתה בטוח ,אבל בטוח ששתית רק חצי אחד וזהו ? כמה זמן אחרי זה נבדקת?

כי אני נבדקתי פעם אחרי חצי אחד וכמו רוב האנשים זה ממש לא השפיע אלי , והמכשיר הראה פחות מחצי מהמותר .הבדיקה הייתה כשעה וחצי לאחר השתיה.

לא שאני חושב שיש לך דרך לצאת מזה אבל פשוט שיהיה מושג לאנשים כמה הם כן יכולים לשתות. (וכן אני יודע שעדיף לא לשתות בכלל ואז לא תצתרך לחשב כלום ,אבל כשיושבים בפאב עם חברים צריך לדעת האם כוס בירה בשביל האוירה זה לגיטימי או לא).

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כחצי שעה לאחר המשקה נעצרתי .ראוי לציין שלא אכלתי כל היום .

האם כדאי ללכת על עורך דין או פשוט להתייצב אצל הקצין ולאחר מכן במשפט ולאכול בגדול ,כמו שצריך.

:cry:

Night Driver כתב:

פורסם
אתה בטוח ,אבל בטוח ששתית רק חצי אחד וזהו ? כמה זמן אחרי זה נבדקת?

כי אני נבדקתי פעם אחרי חצי אחד וכמו רוב האנשים זה ממש לא השפיע אלי , והמכשיר הראה פחות מחצי מהמותר .הבדיקה הייתה כשעה וחצי לאחר השתיה.

לא שאני חושב שיש לך דרך לצאת מזה אבל פשוט שיהיה מושג לאנשים כמה הם כן יכולים לשתות. (וכן אני יודע שעדיף לא לשתות בכלל ואז לא תצתרך לחשב כלום ,אבל כשיושבים בפאב עם חברים צריך לדעת האם כוס בירה בשביל האוירה זה לגיטימי או לא).

יש השפעה גם על המשקל של האדם, ככול שהוא שמן יותר (מלא יותר נכון:-D ) כך מותר לו לשתות יותר.

כנראה שפותח הת'רד רזה יותר ממך!

אגב, מי ששותה עדיף לו לפני הנסיעה לשתות כמה כוסות של מים על מנת לדלל את כמות האלכוהול בדם.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אתה יכול לדחות את השימוע.

אתה חייב לסגור אם עורך דין מה הוא יעשה בשבילך בקשר לשלילה כי אף אחד באמת לא יכניס אותך לכלא (אלה אם כן כבר נתפסת בשיכרות בעבר ).

פורסם

תתפלאו כמה אנשים ש"לא מרגישים שיכורים בכלל" סובלים משיפוט לקוי, חוסר קואורדינציה ותגובות איטיות מהרגיל כתוצאה מהאלכוהול שבדמם.

ולכל המתחכמים - לאכול לחם, לשתות מים ושאר ירקות זה כוסות רוח למת. זה אולי עוזר להנג-אובר (שתיה מוגברת עוזרת מאוד לזה) אבל ירידת כמות האלכוהול בדם היא פונקציה של חילוף החומרים ותפקודי כבד אינדיבידואליים של הבן אדם.

פורסם

למה פשוט לא לישון?

אתמול(שישי בלילה) חבר שלי, שהיה אמור להיות הנהג שמחזיר לא יכל להביט יותר על מגוון המשקאות ונזל לו ריר.

מה שעשינו אחרי שיצאנו, פשוט הלכנו לישון באוטו.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אתה חייב לסגור אם עורך דין מה הוא יעשה בשבילך בקשר לשלילה כי אף אחד באמת לא יכניס אותך לכלא (אלה אם כן כבר נתפסת בשיכרות בעבר ).

אני לא חושב שאני ישב עם אוטו אוסף אבק במשך שנתיים ,אם החוק אומר שנתיים שלילה אז אני אפרד מהגולף ואוכל מרור למשך תקופה ארוכה.

אני כבר ממש לא אופטימי לגבי כמה העורך דין יוכל לעזור לי.

Night Driver כתב:

פורסם

GSI : מאוחר מדיי בשביל "מה אם הייתי עושה זאת אחרת" . זה לא יעזור לי במילא כבר .

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...