Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח תנועה

D.G
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת אם זה נכון שעד שאני לא משלם את הקנס אז אני עדין לא מורשע על הדוח?

קיבלתי דוח תנועה על מהירות ואני נהג חדש. תקופת הנהג חדש נגמרת לי עוד 4 חודשים ואת הקנס אני יכול לשלם עד 90 ימים...אז רציתי לדעת אם אני ימשוך את הזמן ולאחר כ80 יום בערך אני יבקש להשפט, ובטח עד שאני אקבל את הזימון למשפט תגמר לי כבר תקופת הנהג חדש שלי, אז אני ישפט שאני כבר לא נהג חדש והעונש יחול עלי רק כנהג צעיר או שזה לא משנה ובגלל שביצעתי את העבירה עוד שאני נהג חדש אז אני ישפט כנהג חדש?

תודה לעונים.

פורסם

ממש לא מסכים, מן הסתם הם ישפטו אותו לפי סטטוס רישיון הנהיגה שלו בתאריך שקיבל את הדוח וזה לא שאני מבין גדול בתקנות תעבורה, סתם היגיון בריא.

Polo 16V

פורסם

מנסיון, יש גם עורכי דין שמנסים לדחות בכל פעם מחדש את הדיון עד שתגמר תקופת הנהג החדש של לקוחותיהם כדי שישפטו כלקוחות רגילים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אם אתה משלם את הדוח אזי אתה מודה בעבירה,

היות ואתה רוצה להשפט העונש יכול על הסטטוס שהיתה בו בעת ביצועה העבירה.

פורסם

אני גם מכיר סיפור של מישהו שהעורך דין שלו דחה את המשפט כל הזמן עד שתגמר לו תקופת הנהג חדש. אבל אני לא יודע אם זה עזר בגלל שהוא עורך דין או בגלל שככה אומר החוק..בכל מקרה אני ינסה לעשות את זה.

תודה

פורסם

לך תשלם את הדו"ח חבל על הכפל קנס, בעבר היה מצב שכאשר הדו"ח לא משולם אין הרשעה ואין ניקוד עד לתשלום הדו"ח.

כיום מרגע שקיבלת את הדו"ח אתה מורשע והניקוד נרשם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לדעתי קצת לפני סוף תקופת התשלום תבקש להישפט, כשתקבל הזמנה למשפט כבר לא תהיה נהג חדש - בכל מקרה זה עדיף מכלום.

ולאור - אתה טועה, אמנם את הנקודות אתה מקבל במקום אבל גליון הרשעות התנועה שלך נשאר נקי עד שאתה משלם את הקנס \ נמצא אשם במשפט.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מה שהיה פעם זה שאם שילמת את הקנס באיחור הנקודות היו נרשמות ביום התשלום ולכן נהג שהיו לו למשל 4 נקודות וקיבל דו"ח שגורר עוד 4 יכול היה לא לשלם וחכוטת שה 4 הראשונות ימחקו ולהימנע מנהיגה מונעת. מה ששינו זה שאם תשלם באיחור הם בודקים מה היה מצבך ביום ביצוע העבירה וכל הסנקציות שהיו חלות עליך אם שילמת את הדוח מיד יחולו עליך גם אם שילמת באיחור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ממליץ לך לשלוח בקשה להשפט לקראת סיום ה90 יום.

חשוב לשמור את הניירת שקיבלת בדואר המוכיחה ששלחת את הבקשה להשפט.

כשתגיע למשפט תשפט לא כנהג חדש, זה באם קיבלת כבר את הרשיון הקבוע שלך.

עו"ד המליץ לי לעשות כך על מנת שלא אצטרך לגשת לטסט/תאוריה ולספוג שנתיים נוספות בסטטוס נהג חדש.

את הנקודות חטפת ברגע קבלת הדו"ח למשך שנתיים.

כמובן שאם תצא זכאי במשפט, הנקודות יבוטלו.

פורסם

אתה יכול לקרוא את ה1001 דיעות שרצות כאן,

או!

שאתה יכול להרים טלפון לעו"ד תעבורתי שיוכל לתת לך תשובה מוסמכת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...