Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב מאד אשמח להראות מה הDLS שווה ועד כמה נמוך הוא יורד בצורה מאד נקיה, שלא נדבר על יכולת תזוזת המברנה :)

אגב, סרטון הבא שאתם מצלמים עם סאב לפחות תשימו איזשהי בחורה שתשב על התיבה (בלי פרצוף) מקווה שייצא לי לעשות את זה ראשון. בהצלחה לכולם

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
באמת לא הבנתי ממה התלהבתם כל ילד בן 16 יכול לחבר סאב מעפאן ולהגביר אותו עד הסוף

אבל שומעים גועל נפש. והסאב רוטט בתחום תדרים הרבה יותר גדול ממה שהוא אמור,

כל מערכת שמיעה צריך להמצא באזור ה 50% הספק כדי לא לחרבש את כל הצליל...

בטח ובטח שלא 100% (שלא נדבר על 110%!)

אפשר לדעת מה אתה מחרבש בשכל ?

מאיפה הבאת את היציאה הזאת ועל סמך מה אתה אומר אתזה ?

פורסם

מי מתנדב להגיע כך למפגש לתת לנו טיפה מוזיקה?

http://www.youtube.com/watch?v=Q83gW6zPfeQ&mode=related&search=

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אמממ... שאני אני קופץ לחבר הנחמן שלי(נ-נח-נחמ-נחמן מאומן) ומשאיל ממנו כמה רמקולים:)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אלי , מה אתה מקשקש

בנכהן - תלמד לכוון מערכות.

יגאל - הלו!

דבר ראשון , ברור שישמעו לא משהו בסרט וידאו , כי הבאס הנמוך ממש מעוות את המיקרופון המסכן של המצלמות

אז אל תתחילו להגיד נשמע ככה ונשמע ככה , המיקרופון פשוט לא מסוגל להקליט כמו שצריך.

סה"כ נראה חביב , רק תזהר לא לשרוף אותו בעוצמות גבוהות מדי בתדרים הנמוכים בתיבה פתוחה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מוכן ללמוד....

זה טוב לנצל 110% מהסאב?

אם כן אז אני באמת לא מבין כלום בלכוון מערכות

ובקשר לתחום התדרים.. רובנו שומעים בעיקר ראפ דאנס וטראנסים במערכות ראויות לשמן, לסוג המוזיקה הזאת צריך להיות פאנצ'ים ולא לייצר וויברציות בתחומים שנכנסים לאזור המיד כבר שזה טוב למוזיקה שקטה יותר

או - שלא....

• תוכן חדש...