Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע בערך התקנתי פילטר אוויר של SIMOTA קרבו אייר בגלל שבר שהיה לי בקופסאת פילטר אוויר המקורית

השאלה שלי היא איך ההתקנה?

למישהו יש הצעות יעול?

הפילטר שואב אוויר מבית הגלגל

DSC01062.jpg

DSC01059.jpg

DSC01060.jpg

DSC01061.jpg

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מן התמונות הנ"ל לא ניתן להבין את מיקום פתח הצנרת יניקה , אך ציינת שיניקת האוויר נעשת מבית הגלגל .

צורת ההתקנה הזו לא מומלצת כלל , מפאת העובדה שהצמיג מתיז על פני השטח של בית הגלגל חול , מים וכל מזהם אחר שנמצא על הכביש .

מבחינת יעילות ביניקת האוויר , יעיל יותר לינוק את האוויר מקדמת הרכב .

התקנה נפוצה היא מיקום פתח הצנרת במקום המיועד לאחד מן פנסי הערפל (חשיפה נמוכה יותר למזהמים מההתקנה הנוכחית שלך , לדעת הרוב ההתקנה בסדר ולא ממש חשופה למזהמים , לדעתי הסולידית והמאוד ספקנית זו דרך להשתייך למע"צ - בתור שואב אבק) .

למען שילוב בין יניקת אויר נקי לבין יניקת אויר יעילה , הייתי מעדיף להתקין את פתח היניקה בגובה רב ככל הניתן בקדמת הרכב , עם נטייה בינונית כלפיי מטה\הכביש .

שוב , להזכירך , הדעות שלי סולידיות מאוד ונוטות לפדנטיות .

בברכה ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

לא רע לדעתי .

הוא שואב אוויר מאיזור הפנס והוא מספיק מרוחק מהסעפת .

אם תוכל בנה לו מחיצה .

עוד משהו קטן , אני אישית הייתי מחליף את סוג הפילטר לאחד "פתוח יותר" .

*** עריכה ***

לאחר שראיתי ( יש לי הצתה איטית ) שאתה שואב מבית הגלגל ולא מהפנס אז אני חושב שאתה עושה טעות .

תעביר הכל לאיזור הפנס . זה קצת בריא יותר . אפילו לינוק אוויר ממיקום של פנס ערפל כביכול . או אם קוראים לך תומר הדר , אז אתה יכול פשוט לעשות חור בטמבון . טוב נו , אם קוראים לך תומר הדר אז אתה יכול לעשות צורה של פנס דרך מרשת ולשאוב משם אוויר... ;)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

המקום נראה דווקא טוב מאוד כי יש שם גם כמו כונס(כך זה אצלי לפחות),כדי להחליף אותו למשהו יותר פתוח.

מציע מאוד לבנות ראם אייר ככה שזרימתצ האוויר לפילטר תהיה גבוהה יותר

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני עוד לא יודע מה אני יעשה כי אולי אני אלך בכלל על סט מצערות.

לבנות ראם אייר זה קצר בעייתי כי אין מקום

ולהחליף לפילטר פתוח אניפשוט אוריד את הבוקס שיבוא הקיץ

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...