Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי טנדרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוב מחפש טנדר, אבל הפעם ברצינות, הכסף שוכב אצלי בצד ומחכה שאמצא את הרכב המתאים.

הכוונה המקורית הייתה לרכוש רכב באיזור ה25-30 אלף ש"ח

המטרה, למצוא טנדר 4X4 כי 2X4 לא מסוגל לגרור את המשקלים שאני צריך.

אחרי חיפושים קצרים הגעתי למסקנה שאשמח אם תאשרו או תשללו בשבילי.

טנדרים באיזור המחיר שאני מחפש יש רק אצל סוחרים, דבר שאני לא מת עליו.

מה שמעניין אותי זה אם כדאי להשקיע ולרכוש רכב טורבו דיזל. האם התחזוקה שלו תהרוג אותי לגמרי? מה לגבי אמינות הכלים הללו.

נתקלתי באיסוזו איפון טורבו דיזל עם קמ' לא גבוהה יחסית מבעלות פרטית יד שנייה אבל המחיר לטלפון היה 49K

זה הרבה מעל לתקציב שלי מה שלא משאיר הרבה מקום לאחזקה.

עוד דבר קטן, מה לגבי אמינותן של התיבות האוטומטיות ברכבים דוגמאת ה GMC סונומה ודומיהם שמעתי דברים לא נחמדים בהקשר הזה.

אודה לכם על תשובותכם

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

המסקנה שלך לא נכונה.

אתה מחפש טנדר 4X4 דאבל קבינה בשביל לטייל עם המשפחה בשטח, שזה סיפור אחד, או, אני מנחש לפי התמונה שלך, טנדר בשביל לגרור עגלה עם מכונית מרוץ? סיפור אחר לגמרי.

Jeepolog.com

פורסם

כפי שנמרוד כבר רמז, ה4X4 לא אמור לתת לך שום יתרון מבחינת גרירה בכביש, אולי אפילו קצת להיפך.

מה שבטוח יתן לך יתרון עצום בגרירה הוא מנוע טורבו דיזל.

פורסם

אתם כנראה לא מבינים את הבעייה!

אנחנו חיים במדינה מפגרת ופה מתחילות הבעיות!

לא אני לא רוצה רכב 4X4 ממש לא! אבל לפי משרד התחבורה, לכל הטנדרים 2X4 אין אישור לגרור עגלה של טון וחצי, לרכבי 4X4 מאידך אין בעיה, זה קשור למשקל העצמי המותר, וכיוון שרכב 4X4 שוקל יותר, אז הוא יכול לגרור יותר... מטומטם, נכון! אבל מציאות!!!

אז חברה, מה כדאי לרכוש?

והאם התיבות האוטומטיות של האמריקאיות הן משהו שאני צריך לדאוג ממנו?

בתודה מראש

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לדעתי בסכומים המדוברים כדאי לך לחפש טנדר או ואן אמריקאי =שברולט או ג'י-אמ-סי, פולסייז, לא סונומה. דווקא הונדורות יכולות להיות מציאה, הן 2X4, גוררות המון, יש יחסית די הרבה ובמחירים נמוכים, יש בנזין ויש גם הרבה דיזל 6.5 ליטר, ולא צריך להרחיב על היתרון של החלל הסגור ברכב תמיכה למרוצים, כל כלי העבודה, החלקים, גלגלים. הרכבים האלו גוררים משקלים גדולים בקלות, מה שלא נכון לטנדרים היפאניים עם המנועים הקטנים.

Jeepolog.com

פורסם

הדיזלים האמריקאיים לא מומלצים כמשומשים-הרבה בעיות בראשים,משאבות הזרקה וכולי.

מנועי דיזל לא היו הצד החזק של האמריקאיים.

בתקציב הזה,ואם הדרישה היא 4X4-חפש טאטא כמו שלי.

מנוע טורבו דיזל,משקל עצמי גבוה(1920 ק"ג!)ונוחות נהיגה טובה יחסית.

עלויות האחזקה שלה נמוכות מאד,וב 3 שנים שהיא אצלי,לא ניתקלתי בשום תקלה,ולו גם הקטנה ביותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה יכול לחפש סאניונג מוסו גיר רגיל. מדובר על אוטו שבנוי עם מנוע מיושן ואמין של מרצדס שמציע אמינות טובה במחיר נמוך (אל תצפה ממנו לפאר או לביצועים כמו של טנדר טורבודיזל אבל הוא סביר).

אישית הייתי מתרחק מרכב עבודה עם גיר אוטומטי גבשנתונים הנ"ל כי מדובר על רכבים שלא היו להם חיים קלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...