Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט עם נזק - טולדו TDI 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדוק אפשרות להביא מנוע מיבוא\פרוק. עדיף יבוא , אך אם אין אז גם פרוק מקומי.

אני קיבלתי הצעה לרכב שלי ב 6500 ש"ח כולל טורבו. אני מעריך שגם אצלך זה יהיה דומה כי ישנם המון מכוניות (אוקטביה, טולדו,פאסאט,פאביה ) בעלי מנוע TDI 1.9 שתוכל לשים ברכב שלך. אני בטוח שתמצא אחת מושבתת או אפשרות ליבוא מנוע במחיר יותר שפוי מצמפיון.

חבל, באמת חבל - אדם שומר על רכבו , ובאים אנשים שהרכב לא מעניין אותם ועושים מה שעושים.

כואב הלב, ואני באמת משתתף בצערך. מעבר הנזק לכיס שהוא גם ככה כואב, יש את הנזק האישי וההרגשה הזיפטית הזאת, לי קרעו פעם צינור מים בחולון שהרכב היה עוד חדש יחסית (בן שנתים) , אחרי דין ודברים הסכימו להשתתף איתי ב 50% על חלק מקורי .

קודם תתקן את הרכב, תשמור קבלות , ולפחות תנסה להגיש תביעה על עלות התיקון+ השבתת הרכב + מוניות.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל העניין הזה כל כך מרתיח אותי... בנאדם בא אם אוטו תקין (אין לי או לכל אחד אחר פה סיבה להאמין שהוא לא נהג על האוטו כמו שצריך), מכון כזה או אחר הורס אוטו (איך אפשר להתווכח?), ולא מוכן לשלם? ועוד אנשים מצדיקים אותו? רק בישראל.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

Mosho,

תקרא שוב את הודעותיהם הטכניות של דניאל ומוסך רון.

אין יש מאין, רכב לא מתקלקל סתם כך רק בשל סל"ד גבוה, חייבת להיות סיבה תורמת.

כך שאני לפחות, כן יכול לצאת מנק' הנחה שהרכב לא תקין בעת שהגיע לבדיקה(וכך סבר גם הבורר במקרה האישי שלי. ע"ע קנגו).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אתם מתעלמים מפעולת הכיבוי המיידי שביצע הבוחן. זה הרי ידוע כדבר שאסור לעשות כשרכב מוגדש מגיע לטורים גבוהים. האם הפעולה הזו לא מטילה אחריות, ולו חלקית על המכון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אתם מתעלמים מפעולת הכיבוי המיידי שביצע הבוחן. זה הרי ידוע כדבר שאסור לעשות כשרכב מוגדש מגיע לטורים גבוהים. האם הפעולה הזו לא מטילה אחריות, ולו חלקית על המכון?

זו עילה לתביעה, אפילו אם זה מופיע בתקנון ביצוע הבדיקה במקרה של תקיעת סל"ד.

כיבוי מנוע מוגדש בטורים גבוהים יכול לגרום לנזק רב.

ד"א אני מצטרף לדעות של השאר, רכב במצב תקין לגמרי, לא יכול להגיע למצב כזה רק בגלל רווים גבוהים.

פורסם

מספר דברים !

1. יש לך עילה מצויינת לתביעה משפטית נגד המכון/משרד התחבורה, המכון לא יכול להסתתר אחרי "הנחיות משרד התחבורה" מסיבה זו במכון עובדים אנשים מקצועים (אני מקווה) ובעל המכון צריכים להשגיח בל יקרו מקרים כאלה.

2. כול מה שכתב מוסך רון בעניין הטורבו נכון מאוד, דניאל כנראה מזמן לא פירקת טורבו או מנוע של רכב, חפש באינטרנט מידע נוסף ותשכיל מעט.

מוסך רון, מפרק מספר מנועים כאלה בחודש אחד וכנראה מאוד שהוא יודע מה הוא כותב.

לא כול מה שכתוב בספרות תואם את המציאות גם של רכב מטופל לפי הנחיות היצרן.

פורסם

2. כול מה שכתב מוסך רון בעניין הטורבו נכון מאוד, דניאל כנראה מזמן לא פירקת טורבו או מנוע של רכב, חפש באינטרנט מידע נוסף ותשכיל מעט.

מוסך רון, מפרק מספר מנועים כאלה בחודש אחד וכנראה מאוד שהוא יודע מה הוא כותב.

לא כול מה שכתוב בספרות תואם את המציאות גם של רכב מטופל לפי הנחיות היצרן.

פרקתי יותר מגדשים ממספר שנות חייך (אלא אם כן אותה בן יותר מ100 שנה). קיימת דליפה מיזערית של שמן מנוע מהקולרי שמן של המגדש, הדליפה ממש זניחה וחלק מקיומה הוא למנוע דליפת שמן חזקה או כניסת גזים או אויר לתוך מעברי השמן של המגדש.

אם יצא לך להניל מנוע ללא צנרת אויר הייתה רואה כי במגדש תקין אין פליטת שמן מהציר. גם אם תשאיר את הרכב עובד שעה, לא תראה את השמן יוצא, כך שתקבל מושג כמה מעט שמן כן מצליח לצאת.

וממתי מה שכתוב באינטרנט יותר מדוייק מהוראות יצרן? ומה אתה בעל הבית של מוסך רון ויודע כמה מנועים הוא מפרק בחודש? תרגיע!

• תוכן חדש...