Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת מה הסדר בחיבור ניתוק מגבר של רכב?

קודם הפלוס ואז המינוס?

קודם מינוס ואז פלוס?

זה שונה ניתוק או חיבור?

אני מעוניין לדעת כי אני עתיד להחליף מגברים בין 2 הרכבים שיש לי בבית ואני לא מעוניין לקצר אחד מהם ולשרוף אותם,

אז עם תוכלו לענות לי בבקשה.

פורסם

קודם כל , מוציאים את הפיוז הראשי של המערכת

אחר כך מחכים לפריקה מלאה של הכבלים , בעזרת מנורה או טסטר פשוט תתקע אותו בכבל עד שנכבה.

המגבר בטוח לפירוק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי, מה?!?!?!

ברגע שהוא מוציא את הפיוז ומוודא שהרדיו דיסק כבוי אין בעייה לנתק את המגברים.

(אה. הבנתי. רשמת את התגובה הזאת ב 3:30 לפנות בוקר)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אל תיפול על אלי סתם. גם ב-3:30 הוא כנראה כותב דברים הגיוניים.:-D

לא מזמן בעת התקנת המערכת אצלי קרה דבר שקצת "הקפיץ" אותי. לאחר ההתקנה רצינו לשנות קצת את החיווטים, ניתקנו פיוז מכבל ה(+), הפאנל הוסר מה-HU וניגשנו למלאכה. ברגע בו רציתי לשחרר את הבורג שמחזיק את כבל ה(+) למגבר נגעתי, גם בגוף המגבר. הדבר יצר ניצוץ שנבע כנראה משאריות זרם שנותרו בכבל ה(+) (או בספק) וקוצרו למגבר בעזרת המברג.

אם זה יגרום נזק או לא?! על זה קטונתי מלענות. אך אני מניח שעדיף להמנע מהמצב הזה. לכן אתמול, כאשר סיימנו את ההתקנה ונדרש שוב פירוק של המגבר, השתמשתי בשיטה של אלי. מיותר לציין שלא היה ניצוץ היות ומנורת הביקורת בזבזה את הזרם ה"מיותר" (שאינני יודע היכן הוא נאגר ולמה).

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

הזרם ה"מיותר" נאגר פשוט בכבל עצמו.

זה עדיין חוט נחושת , שמסוגל להעביר \ להכיל אנרגיה

לכן צריך לפרוק אותו.

איתמר :) אל תתעסק!:)

רענן , עשית בשכל :)

טיפ לדורות הבאים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...