Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתבייש לישאול את זה:oops:

ממש אולדסקול מה שניקרא

ולעניין:

הקלטת שלי התפגרה(נקווה שזה הקלטת ולא הרדיו-טייפ עצמו)ולכן אני מחפש עכשיו קלטת חדשה

מבירור קטן שערכתי גיליתי שהסיפור ממש זול,ככה שאני מוכן לצאת לארג' ולהשקיע(ממש:? )על כל מקרה:

מהן הקלטות המומלצות(לדעתכם)בשוק וכמה הן עולות(בערך)

תודה ויום טוב:wink:

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון למתאם-קלטת? מה שנכנס כמו קלטת רגילה ויוצא ממנו חוט PL "אוזניות"?

אם כן - באמת שאין מה להשקיע. לא נראה לי שיש הבדל באיכות של המתאמים. סילבר ליין ודומיו יהיו טובים מספיק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי 2 כאלו בבית (אף פעם לא השתמשתי ואין לי מושג למה יש לי)

כמה הם אמורות לעלות?

דבר שני, אם אתה אומר שאתה מוכן להיות לארג' אולי כבר תקנה איזה רדיו דיסק פשוט ותתקין במקום הקומבינה הזאת?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

שמע אם אתה באמת רוצה להשתולל יש מתאם ב-45 שקל בזאפ http://web.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D+%D7%A7%D7%9C%D7%98%D7%AA

לפי מה שהבנתי האיכות שלו היא בדיוק כמו של רדיו דיסק שעולה 5000 שקל.

ועכשיו ברצינות, אם אתה רוצה להשקיע בעצמך חסוך עוד כמה שקלים וקנה רדיו דיסק. אולי אפילו מומלץ לך לקנות משומש.

הקלטות האלה הן דבר מזעזע.

אני מתבייש לישאול את זה:oops:

ממש אולדסקול מה שניקרא

ולעניין:

הקלטת שלי התפגרה(נקווה שזה הקלטת ולא הרדיו-טייפ עצמו)ולכן אני מחפש עכשיו קלטת חדשה

מבירור קטן שערכתי גיליתי שהסיפור ממש זול,ככה שאני מוכן לצאת לארג' ולהשקיע(ממש:? )על כל מקרה:

מהן הקלטות המומלצות(לדעתכם)בשוק וכמה הן עולות(בערך)

תודה ויום טוב:wink:

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
שמע אם אתה באמת רוצה להשתולל יש מתאם ב-45 שקל בזאפ http://web.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D+%D7%A7%D7%9C%D7%98%D7%AA

לפי מה שהבנתי האיכות שלו היא בדיוק כמו של רדיו דיסק שעולה 5000 שקל.

ועכשיו ברצינות, אם אתה רוצה להשקיע בעצמך חסוך עוד כמה שקלים וקנה רדיו דיסק. אולי אפילו מומלץ לך לקנות משומש.

הקלטות האלה הן דבר מזעזע.

חח בכוונה אמרתי שאני רוצה להיות לארג' בזה ולהשקיע,בציניות.

ולקאררה-

זהו,שבקרוב אני מקווה באמת להישתדרג במצובישי לאנסר 2007 ככה שכרגע שווה לי להשקיע כמה שפחות בזה

וחוצמזה שזה סיפור קצת "להישתדרג"לרגיו-דיסק באוטו הזה יש לנו רדיו טייפ מקורי של קרייזלר("יאיי.")וזה קצת קצת סיבוך(האמת שזה לא כזה ביגדיל)צריך ליקנות מתאמים לרדיודיסק(סיפור של כ100שקל) לא ביג דיל אבל עדיין

תודה על העיצות

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...