Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בהתנעה - מיאטה NA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן האחרון (חודשיים+) שאני מתניע את הרכב (בעיקר בבוקר) נשמע רעש של משהו שמתפרק, הקול חזק ועבה. (שניה אחרי שאני מתניע, לא בזמן ההתנעה עצמה)

הלכתי למוסך ודווקא שהגעתי לשם, אין שום רעש. (אגב, המוסך נמצא בתל אביב ואני גר בי-ם)

המכונאי בדק את הסטרטר ואמר שהוא סביר, אבל לא דורש החלפה.

חשוב לומר שלא בכל התנעה יש את ה"רעש".

בנוסף בחודש האחרון כאשר אני מתניע את הרכב אחרי יומיים שלא הזזתי אותו כל הרכב רועד והמנוע מגמגם למשך חצי דקה-דקה.

התופעה הזאת הופיעה לי שלושה פעמים.

מה שעלה לי לראש זה משאבת דלק\שמן, הגיוני?

תודה מראש,

פורסם

משאבת הדלק נמצאת מאחרי כתף ימין שלך, לדעתי לא תשמע ממנה כלום חוץ מזמזום.

משאבת השמן לא נשמעת לי הגיונית גם כן, אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שיגרום דווקא לפריט הזה להשמיע רעש כמו שתיארת.

ניסית פעם שמישהו יניע את הרכב בזמן שאתה מסתכל מתחת למכסה המנוע ומנסה לאבחן מאיפה מגיע הרעש?

מוטי

פורסם

האמת שלא.

כי רוב הפעמים שזה קורה זה בשעות הבוקר המוקדמות ובזמן זה אין איתי אף אחד.

מה לעשות? אני כבר חסר אונים.

אגב, החוטי הצטה והפלגים כבר בדרך, וגם כן הצינור לפילטר.8)

פורסם

שמתי לב למשהו מוזר שקשור לבעיה,

כאשר אני משאיר את המפתח לפני ההתנעה על ה"סוויטצ'" למשך חצי דקה + ואז מתניע, אין את הרעש.

ולעומת זאת כאשר אני ישר מתניע (מחכה שניה שתיים) זה כן עושה את הרעש.

(כמובן שחוץ מזה, יש מקרים בודדים שזה עושה את הרעש גם אחרי שאני מחכה, ולא עושה את הרעש כשאני לא מחכה)

גם שמתי לב שאין קשר בין חום לקור הרכב.

יש כיוון?

תודה מראש.:mm_yeah:

פורסם

יתכן ויש צורך לשמן את הציר עליו נע הבנדיקס בסטרטר.

רעש אופיני: מין קקקקחחחחחחח של שנייה עד שתיים, בזמן שעוזבים ומשחררים את השלב הקפיצי עם המפתח בסוויץ' מייד תוךכדי שהאוטו הניע.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אולי הסטרטר מחליק לפעמים על גלגל התנופה ששחוק בשיניים מסויימות. מידי פעם השיניים השחוקות באות במגע עם הסטרטר, מכאן הרעש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...