Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF 1800 GT ראש מנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא גולף GT 1800 קרבורטור כפול שנת 1985 (MK2)

בשבוע שעבר נסעתי בתל אביב כשלפתע ראיתי עשן לבן מקדימה ומאחור (יש לציין שמחוג החום עמד על החצי)

עוד רמזור בניסיון נואש למצוא מקום לחנות (תל אביב כאילו...:mm_wink: ) והצלצולים לא אחרו לבוא...

בקיצור מצאתי מקום באיזשהו רחוב צדדי וסגרתי את הרכב

גררתי את הרכב למוסך (לא לפני שעיריית ת"א הייתה נחמדה ודאגה שיהיה במקום בטוח כגון חניון רידינג)

במוסך החליפו לי צינור מים (שהיה די אכול מלכתחילה,ודחיתי ועכשיו הוא החליט שנמאס)

בדרך חזרה מהמוסך התברר לי שהווילנטור בכלל לא עובד... עשיתי גישור וככה אני בינתיים עד מחר

הרכב מעשן כבד עשן לבן (מים) מים היו חסרים קצת מבדיקה לבדיקה בנסיעה קצרה

יש קצת בועות במיכל עיבוי פעם כן פעם לא (לא בדקתי עדיין בסטרטר)

שמן דליל ללא סימני בועות\טחינה - אולי דליל מידי,יש דרך לדעת?

עוד משהו לא מובן - לא מזמן סידרתי את החימום ועכשיו למרות שהמנוע חם - יוצא רק אוויר קר...

הרכב רועד בניוטרל ולמרות שהסל"ד יציב התחושה היא קצת כמו טרקטור

בנסיעה הוא נוסע סה"כ יפה כמו שנסע לא מורגש חיסרון בכוח

מצב מעצבן ומוזר - מילא היה זורק מים או משהו ברור אבל הרבה סימני שאלה (ע"ע חימום)

מחר אני חוזר למוסך בכוונה לפתוח ראש מנוע ואם צריך שיפוץ אז שיהיה... ככה אי אפשר למשוך (עשן ורעידות)

באמת למומחים - צריך עזרה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

היי,

ייתכן שהחימום לא עובד בגלל שהתרמוסטט תפוס במצב פתוח או לא קיים.

לפני שאתה פותח ראש מנוע פעל כפי שכתבתי לך בפרטי (חוות דעת נוספת מומלצת).

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק!

בקשר לחימום לא כול כך הבנתי - החום עובר את החצי בכיף (מנוע חם - צינורות חמים) ועדיין יש אוויר קר...

איך זה הגיוני? לפני ההתחממות הוא חימם נפלא

שבוע טוב

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...