Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי כרגע רכיבים שאני דיי מרוצה מהם ולא רוצה להחליף אותם,מכיוון שהאוטו שלי זה חתיכת פח ולא משנה כמות האיטום וניסיונות להשתיק את הרישרושים הוא בכל זאת כולו מקרקש מכל הכיוונים,אז חשבתי עם כבר מקרקש ואי אפשר להנות מהאיכות אז שיקרקש בסטייל :-P SPL.

אשמח אם תיעצו לי מה עלי להוסיף לשנות כדי שהרכב יהיה רכב SPL טהור!

כרגע הרכיבים הם:

HU: ALPINE 9855R

מגבר 4 ערוצים: SOUNDSTREAM MICHAELANGELO 680.4.

מגבר מונו: KICKER 1400.1.

קומפוננט: MOREL HYBRID OVATION מחוברים בבי אמפינג.

סאב: SOLOBARIC L7 היושב בקופסא אטומה +/- 40 ליטר.

אז אני חשבתי להתחלה לבנות קופסא פתוחה דיי גדולה בערך 90 ליטר לסאב,לאחר מכן לבנות מפיבר תיבה מיוחדת על המגש האחורי ל רמקולים 6X9 או איזה קומפוננט חזק(כמובן לחבר עוד מגבר+לשנות את האלטרנטור לחזק יותר).

אשמח אם תוכלו בבקשה ליעץ לי מה לדעתכם עלי לשנות או להוסיף?

בתודה מראש!

סלבה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הסאב לבד והמגבר שמפעיל אותו זה לא אופציה לSPL נטו, בתחרויות שהיו עד היום כבר הסאב הזה לבדו לא יהיה אופציה,

אתה צריך יותר מיזה, אם זה הספק הגברה, ועם זה עוד סאבוופר, ולייעל את התיבות לSPL.

תמיר

פורסם

עוד L7 אחד יספיק? השאלה היא האם המונו הזה של קיקר יצליח להרים את ה שתי L7? כי אני לא כך רוצה להיכנס להוצאות מיותרות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...