Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול נקרע :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום נקרע לי הרמקול ברכב בגלל פשלה קטנה שלי.

הרמקול הוא פיוניר מהסדרה הכחולה עם טוויטר עליו 6.5 אינצ עם 130-140W ו30-40W RMS.

מה אני יכול לעשות בנושא התיקון ?

יש המלצה על מישהו טוב וזול לתיקון ?

כמה יכול לעלות לי תיקון כזה?

אני מאזור חדרה,תודה:wink:

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

איפה נקרע?

בעיקרון זה רמקול מאוד פשוט. תיקון אצל בעל מקצוע מיותר שכן כל תיקון יעלה יותר מזוג רמקולים כאלה חדשים :roll: .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד שאני יקנה את הרמקולים החדשים אני מעדיף לנסות את הדבק חם,מקסימום לא טוב והלך הרמקול.

באיזה דבק ממש מדובר?

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

סיליקון או דבק חם ?

התבלבלתי,ואם אפשר את הסוג של הסיליקון או הדבק חם שצריך לקנות ?

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם
דבק חם? לא יתפרק לו אחרי שבוע?

ממתי דבק חם מתקלף אחרי שבוע?! :shock:

את זה לא ידעתי. או שאני אמור לא לדעת וזה לא נכון. אודה לתשובה.

כי אני משתמש בבניות שלי כרגע גם בדבק חם והוא מחזיק טוב, טוב מאוד!

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבנתי תודה בכול מקרה!

אני ינסה עם דבק חם ויראה איך זה הולך(מקסימום אני קונה חדש בשבוע הבא או אולי עוד השבוע.

:wink:

מנהל מועדון PCR

אדיר.

• תוכן חדש...