Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר קשה בפונטו שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פונטו HGT אתמול, ידנית, והגיר שלה מציק לי מעט. בבדיקה עלה שיש נזילה מהגיר, אבל במוסך אמרו שזה בסדר. לא יודע אם זה קשור, אולי בכלל ככה זה אמור להיות, אבל הגיר עובר לא חלק בכלל, לא יודע איך לתאר את זה. הוא תוקע גרעפסים כאלה... הקלאצ' לחוץ עד הסוף. אולי זה סתם הדמיון שלי...

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

התיאור שלך מעט מעורפל.

אבל ראשית כל, תבדוק עם בעלי HGT אחרים איך הגיר אצלהם.

יתכן אופי נוקשה של הגיר הזה, תשאל אותם.

והאם הנוקשות מלווה בחריקות ורעשים ?

אם כן, טבעות הסינכרון שלך בגיר שחוקות.

אני לא בטוח אם פעולת הגיר אצלך ב-HGT מתקיימת עם כבלים או שטאנגות.

אבל אם זה שטנאגות, יתכן מצב של שטאנגה עקומה שתיצור סירבול בהעברת ההילוכים.

שמן גיר, ידוע לך מתי הוחלף בפעם האחרונה ? בדוק היסטוריה במוסך.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

יש משהו, אבל לא הייתי קורא לו חריקות ועשים... זה מגרגר כזה... לא יודע איך לתאר את זה. כמה כסף תיקון של כל אחד מהדברים שציינת יכול לעלות? האם צריך להתקין גיר חדש?

פורסם

בדיקת הפרדה של המצמד :

הנע את הרכב, בלם היד משוך למעלה כמובן.

לחץ על הקלאץ' עד הסוף ושלב להילוך שלישי.

התחל לשחרר את הקלאץ'.

אם המנוע מתכבה הקלאץ' תקין.

אם אתה ממשיך לשחרר את הקלאץ' והוא מוריד את הסל"ד של המנוע רק כשהדוושה כבר גבוהה, זה אומר שהמצמד שלך מפריד גבוה = הקלאץ' שחוק.

כל התהליך יש לבצע במקום סטרילי ללא מכוניות לצידך.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן הסביר (נכון) איך בודקים תקינות קלאצ'.

זה לא בדיוק מה שהמלצתי, אני ממליץ ש: תעמוד במישור, שלב לראשון, ותתחיל לשחרר לאט לאט את הקלאצ'.

נסה להבחין מתי הקלאצ' מתחיל להזיז את הרכב.

אם מיד או כמעט מיד כשהדוושה עדיין לחוצה עד הסוף או כמעט הסוף, הרכב מתחיל לזוז - משמע - הפרדה נמוכה או קלאצ' שלא מפריד ויש לכוון.

שליש המהלך התחלת תפיסה, באמצע המהלך עד השליש האחרון ישנה תפיסה מלאה (תנועה ארוכה) - תקין

שליש עליון של המהלך תחילת תפיסה - קלאצ' מפריד גבוה או שחוק.

פורסם

מתי קורת התופעה של הקושי? בעת הכנסת ההילוכים? בעת הוצאה מהילוך? בעת הזזת הידית לצדדים? (כן זה קריטי)

!AWDSOME

פורסם
מתי קורת התופעה של הקושי? בעת הכנסת ההילוכים? בעת הוצאה מהילוך? בעת הזזת הידית לצדדים? (כן זה קריטי)

הכנסה בלבד.

• תוכן חדש...