Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביר מאוד שרדיאטור החימום הפנימי שלך נוזל, תבדוק את גובה נוזל הקירור (על מנוע קר ובמישור כמובן).

זו הייתה הבעייה אצלנו בפונטו, רק שהיא התגלתה מה"כיוון" השני (של חוסר מים).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה (מרצדס c200 2001) הייתה לי בעיה במרזבים של המים שליד המנוע וזה נכנס לאוורור של המזגן ישר לתא הנוסע..=/

פורסם
כן בהחלט ייתכן. מעבר לזה:

1. בדוק האם נעלם נוזל קירור.

2. בזמן גשם או בהתזה עם צינור גינה האם מים חודרים דרך גומיית הדלת או הדלת עצמה.

3. בדוק האם תעלת הניקוז מתחת לבסיס הוישרים סתומה מעלים ואבק (הפתחים משני הצדדים).

כן זה מה שהצעתי לבחור לבדוק.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה של רטיבות בשטיח ליד הנהג בפונטו ונראה לי שזה מי האידוי של המזגן בגלל שבתקופה החמה הזו אין שום שלוליות ורטיבויות מחוץ לרכב ורק כשמפעילים את המזגן מופיעה התופעה הזו וגם אין שום שינוי בגובה מי הרדיאטור.

מישהו אולי יודע איך אני מגיע לניקוז המזגן בפונטו 2001 sx ידנית?

• תוכן חדש...