Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נעים לי לבשר, אבל דבורה יכולה גם לעקוץ דרך חולצה, ואפילו דרך סווטשירט.

לא אני כתבתי את החוק, ואם תרצה להבין מדוע נכתבו חוקים שכאלה, קרא את החוק שאומר שאסור לדבר בסלולרי בתחנת דלק :screwy: או להשאיר מנוע דולק בעת תדלוק, שמא יזנק לו ניצוץ מהפלאג. :screwy:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני לא טועה זה היה פה בפורום כשפורסמו לפני מספר שבועות כללי הבטיחות בתדלוק, והוסבר שם למה אסור לדבר בסלולארי במהלך תדלוק - הסיבה היא שמהקרינה והחשמל הסטטי אם זכור לי נכון, יכולים להידלק אדי הדלק - מספר המקרים שקרו שנה שעברה הם 3, במקרה אחד האוטו הלך כליל, בשני המקרים השניים היה נזק לרכב ופגיעות גוף.

3 בשנה זה מאוד מאוד מאוד נדיר בהתחשב בכמות התדלוקים העצומה, אבל עדיין קיימת הבעייה ואי אפשר להתעלם ממנה - כאן בא החוק הזה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

רכבים נדלקים בזמן תדלוק מחשמל סטטי, או כמובן מקצר שאינו קשור לתדלוק, בין זה לבין סלולרי או לבין מנוע מונע אין כל קשר, אפילו לא קמצוץ של קשר.

יודע מה, במקום לכתוב הכל מחדש, אני פשוט אצטט את עצמי: ברשותך כמובן.

המייל הזה מגוחך, טלפונים סלולריים לא גורמים לשום דליקות, מעולם לא הצליח אפילו אדם אחד בעולם כולו להדליק דבר כלשהו בעזרת סלולרי, זוהי גוזמאה שמשום מה אומצה לחוק במדינת ישראל, לא היה ולא נברא, הדבר היחיד שמדליק אדי בנזין בתחנת דלק הוא חשמל סטטי, והדרך היחידה למנוע את המצב (המביך?) היא פשוט לגעת בגוף הרכב לפני התדלוק, אין שום אפשרות בעולם להדליק אדי בנזין בעזרת טלפון סלולרי.

כמו גם החוק הטיפשי של כיבוי מנוע בזמן תדלוק, אין שום אפשרות שאדי בנזין ידלקו בעקבות השארת מנוע דולק, הכל גוזמאות שנהפכו משום מה לחוקים מטומטמים.

אל לכם לדאוג, פשוט לפרוק חשמל סטטי לפני התדלוק.

תדלוק מהנה.

ו...

אריוס

מה ההבדל בין לדבר במכשיר קשר/פלאפון ליד תחמושת מאוחסנת, לבין לדבר במכשיר קשר/פלאפון בתוך תומ"ת מלא פגזים?

כמו שאמרתי, חוקים מטומטמים שבינהם לבין המציאות אין כל קשר.

אבל אין לזה כל קשר לשרשור או למציאות בכלל.

פורסם

המקרים שבהם נוצר ניצוץ עקב חשמל סטטי היה בגלל כניסה לרכב ויצירת חשמל סטטי כתוצאה מכך.

מעולם לא נדלק שום אדם בשל הטלפון הסלולרי שלו - זוהי אכן הנפצה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קצת זז הצידה מהשאלה המקורית על הקפוצ'ון

אני מוסיף שאלה על הקפוצ'ון - למה בכלל צריך לנהוג איתו על הראש ?

פורסם
קצת זז הצידה מהשאלה המקורית על הקפוצ'ון

אני מוסיף שאלה על הקפוצ'ון - למה בכלל צריך לנהוג איתו על הראש ?

לגבי הקפוצ'ון: זה בשביל להראות מפחיד בתוך האוטו.

שתבין איפה אתה חי.

פורסם
רכבים נדלקים בזמן תדלוק מחשמל סטטי, או כמובן מקצר שאינו קשור לתדלוק, בין זה לבין סלולרי או לבין מנוע מונע אין כל קשר, אפילו לא קמצוץ של קשר.

יודע מה, במקום לכתוב הכל מחדש, אני פשוט אצטט את עצמי: ברשותך כמובן.

אבל אין לזה כל קשר לשרשור או למציאות בכלל.

אוקיי התבלבלתי, תודה על התיקון!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אביחי, כשמדובר בבמוו ישנה, זה לא ככה, כי צריכים להשכיב את הכסא אחורה למצב של כאבי גב, אוטו של ערבים.

בוולקן הייתי נוהג רגיל, כסא זקוף, לא קפוצ'ון ולא כלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היום, בפעם הראשונה בחיי, נהגתי עם כובע גרב. (אני חולה)

למרות שזה כביכול לא מסתיר כלום, הרגשתי כאילו משהו נחסם לי בשדה הראיה והשמיעה.

אני מניח שהכי טוב זה בלי.

Passt scho...

פורסם
היום, בפעם הראשונה בחיי, נהגתי עם כובע גרב. (אני חולה)

למרות שזה כביכול לא מסתיר כלום, הרגשתי כאילו משהו נחסם לי בשדה הראיה והשמיעה.

אני מניח שהכי טוב זה בלי.

כמובן שהכי טוב זה בלי, אבל זה מסוכן ב"נהיגות חפוזות".

:twisted:

פורסם

SERVUS כאשר נהגת כובע הגרב גם כיסה את הפנים או רק על הפדחת ?

תוסיף לשם המשתמש שלך dragam וזה יהיה מושלם (Servus Dragam )

פורסם

רק על הפדחת, אבל בגלל שזה WINDSTOPPER, לא שמעתי טוב כל כך - בקיצור הרגשתי מנותק מהסביבה.

ומה לעזאזל זה DRAGAM? בגרמנית זה לא.

Passt scho...

• תוכן חדש...