Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד שנסע עם קפוצ'ון כמעט העיף אותי לתוך מעקה הבטיחות תוך כדי שהוא עבר נתיב בפתאומיות, אני בטוח שהוא אפילו לרגע לא שם לב שאני נוסע לידו באותו קו.

בקיצור טמטום לשמו.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחד שנסע עם קפוצ'ון כמעט העיף אותי לתוך מעקה הבטיחות תוך כדי שהוא עבר נתיב בפתאומיות, אני בטוח שהוא אפילו לרגע לא שם לב שאני נוסע לידו באותו קו.

בקיצור טמטום לשמו.

אחת עם קוקו עם גומייה ורודה כמעט פירקה לי את כל צד ימין.

תזהרו משחרחרות עם קוקו וגומייה ורודה.

מה הנקודה שלך?

פורסם
למה אסור לנהוג עם כפכפים או יחף אני מבין. אבל מה הסיבה לכך שאסור לנהוג בלי חולצה? מישהו יהופנט ממראה הפיטמות שלי וייכנס בעמוד? :lol:

:hihi: :hihi: :roflmao: :roflmao:

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
אם כבר, תאורטית בלבד האם מותר לנהוג ברכב עם קסדה מפחינה חוקית? {למשל של אופנוע}

אני לא יודע אם אכן כך זה מבחינת החוק - אבל כשיצא לי לנהוג עם קסדת אופנוע, ושוטר עצר אותי ושאל מה פשר הדבר (עניתי לו שהדבר נעשה כדי למנוע פגיעת ראש במקרה של תאונה) הוא צחק ושלח אותי לדרכי לאחר שבדק רשיונות. (למי שמעוניין לדעת הדבר נעשה בשלבים המוקדמים של הרשיון כחלק מהתערבות).

כמו כן חיפשתי באוגדן חוקי התנועה תשובה לדבר ולא מצאתי שום אזכור לחקיקה בקשר לקסדה ברכב פרטי, אולי לא חשבו על זה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לדעתי אין איסור לנהוג עם קסדה, אבל לא בדקתי מעולם.

יש ראות טובה מאוד גם עם קסדה, פשוט צריך להזיז את הראש יותר ואת העיניים פחות. מניסיון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
למה אסור לנהוג עם כפכפים או יחף אני מבין. אבל מה הסיבה לכך שאסור לנהוג בלי חולצה? מישהו יהופנט ממראה הפיטמות שלי וייכנס בעמוד? :lol:

כן,אם אתה בת 18 מפותחת.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לגבי הקפוצ'ון: זה בשביל להראות מפחיד בתוך האוטו וגם פחות אנשים מזהים אותך (80% מהבגדים שלי עם קפוצ'ון, באיזור של הבית הוא תמיד היה על הראש וזה עוזר).

לגבי קסדה, נהגתי פעם עם קסדה (אם למישהו חשוב הסיבה אז בדרך מהעבודה לבית, אחרי איזה 14 שעות על הקטנוע, כבר שכחתי שיש לי קסדה על הראש) וזה לא מפריע.

לגבי הכפכפים או משהו עם סוליה רכה (לא מתווכח עם החוק), כאחד שנהג המון יחף (היה תקופה שהייתי בכלל מוריד נעלים בנהיגה), אין בעיה לבצע בלימה פתאומית או כל דבר שהוזכר בשרשור הנעול, אולי יש לי רגל מפלדה או שזה בגלל שגם הייתי נוסע על אופניים יחף ואני מקרה מיוחד, אבל נראה לי שאתם מדברים שטויות בקטע הזה, בכל אופן: לי זה לא הפריע.

לגבי הנהיגה בלי חולצה: חוץ מרסיסים הכל שטויות, בינכו כשאדם יושב בתוך הרכב בקושי בקושי רואים משהו מלבד כתפיים וראש (ביחוד ברכבים חדשים עם קו חלונות גבוה כמו איביזה וכאלו).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שמע, ההודעה הזו מעידה עליך כל כך הרבה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כן, אני מודה, אני אוהב לנהוג יחף, אז זה בניגוד לחוק.

כן, אני מודה, חצי מהאנשים בישוב שאני גר בו מקבלים חררא כשהם רואים אותי.

מי שלא טוב לו, שלא יקרא הודעות שלי גם ;)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בדקתי את הנושא בתור נוסע, בחניון ואכן-זה אפשרי מפחינת שדה הראיה, מרגיש קצת מוזר.

אם שוטר לא עשה כלום לזה שהוא תפש, כניראה שאין שום חוק נגד זה, אבל נהיגה בקלות ראש או משהו?

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
אני מכיר נהג תותח שנוהג אם קסדה כדרך קבע

לא נראה לי שזה מפריע לו

http://img.epuls.pl/clubs/pictures/253/253687_l.jpg

:)

הסטיג הוא לא נהג תותח.

הוא נהג על טבעי, ישות אלוהית, הוא על אנושי, ויכול לעשות דברים שאנחנו אפילו לא מבינים. :twisted:

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...